RESERVEDELSKATALOG

Alle priser er uden moms. Kun hos deltagende John Deere forhandlere. Priser gælder med forbehold for eventuelle stigninger på grund af valutaudsving eller uforudsete prisstigninger.

Priserne på partscatalog.deere.com kan variere.

Priserne gælder frem til den 31. august 2022.

KLIK PÅ RESERVEDELS-NUMMERET, OG BESTIL DIREKTE TIL LEVERING HOS DIN LOKALE FORHANDLER.

NYT!

NEM BESTILLING AF DELE

Vidste du, at du kan bestille alle de reservedele, du skal bruge, online hos din forhandler?
Alle modeller, et hvilket som helst år, altid den helt rigtige reservedel til din John Deere – det har aldrig været nemmere at bestille reservedele. Besøg vores online reservedelskatalog, indtast maskinens model/navn eller serienummer, og gennemse alle tilgængelige dele. Vælg, og reservér dem derefter med et enkelt klik, og hent dem hos din forhandler ved et enkelt besøg. Ville det ikke være skønt, hvis alt her i livet var lige så enkelt?

PARTSCATALOG.DEERE.COM

Lige meget hvad der sker, hvornår det sker, eller hvor gammel eller ny din maskine er – vi er her for dig, klar med fremadsynede løsninger, der sikrer, at der ikke står noget i vejen for din produktivitet og profitabilitet.

JOHN DEERE

LIVSCYKLUSLØSNINGER

FOREBYG

OPGRADER

FORUDSE

RIGTIGT

* Kun deltagende forhandlere. En ekstra FarmSight™ Services kontrakt kan være påkrævet.

Med forebyggende vedligeholdelse mener vi alt det, der hindrer nedetid for maskinerne: Det store udvalg af John Deere originaldele af høj kvalitet i dette katalog, PowerGard™, så du kan holde styr på dine driftsudgifter med vedligeholdelse til fast pris, Expert Check for maksimal driftstid samt FarmSight™ Services, der er tilpasset dine behov og sikrer dig endnu bedre ydeevne.

Kvalitetsdele og skemalagt, rutinemæssig vedligeholdelse.

Find frem til potentielle problemer og erstat dele, inden de svigter.

Installation af opgradering for ydeevne og komfort.

Fiks problemer så hurtigt som muligt.

Opgraderinger omfatter alt det, der øger din maskines ydeevne, når den har forladt vores fabrik: Det omfatter en bred vifte af det eftermonterede udstyr og tilbehør, du kan finde i dette katalog – se selv, hvad du kan gøre for at sikre din virksomhed et spring fremad.

Forebyggende vedligeholdelse omfatter alt det, der hjælper dig, din forhandler og John Deere med at få øje på fejl ved maskinen, før problemerne viser sig: Ligesom Expert Alerts for at hindre nedetid og Performance Expert Alerts for at sikre, at du får maskimal udnyttelse af maskinen.

Når vi taler om korrigerende vedligeholdelse, mener vi alt det, der hjælper dig med at løse problemerne hurtigere: Reservemaskiner*, så du kan holde dig kørende, opkoblet support og fjerndiagnosticering, så problemer kan løses hurtigt, reservedele inden for 24-timer samt service og support i marken, som ingen konkurrenter kan matche.

Produkterne blandt Alternatives by John Deere er de bedste reservedele, du kan vælge til maskiner, der ikke udsættes for den samme intensive brug som dit primære udstyr. Alle reservedele fra denne produktserie til konkurrencedygtige priser, gennemgår også en
John Deere certificeringsproces, der sikrer, at de altid passer bedre end dele fra andre producenter.

CERTIFICERET KVALITET

CERTIFICERET AF JOHN DEERE

Garanti for perfekt tilpasning – vores produkter fra Alternatives by John Deere gennemgår en nøje John Deere certificering. Ingen andre reservedele vil passe lige så godt til din maskine.

BEDSTE VALG

Nogle af dine maskiner udnyttes ikke i helt så høj grad, som dit primære udstyr. Vores produkter fra Alternatives by John Deere er perfekte til dem.

GODT UDVALG

Du kan finde de vigtigste reservedele blandt produkterne fra Alternatives by John Deere – de er lige ved hånden og til priser, der ikke vælter dit budget.

PÅLIDELIGE

Det fungerer på denne måde: Vi har fremstillet din maskine. Vi ved, hvad den har brug for. Så vi laver reservedele til den, der passer og holder. Produkter fra Alternatives by John Deere sikrer dig den ydeevne, som du forventer af John Deere mærket.

PRAKTISK

Flere gode nyheder: Det er nemt og hurtigt at få fat i den rigtige reservedel blandt produkterne fra Alternatives by John Deere. Den fås hos din John Deere forhandler, som også kan give dig den specialrådgivning, du har brug for for at få klaret dine reparationer og hurtigt komme i gang med arbejdet igen.

TIL AT BETALE

Den bedste reservedel: Produkterne fra Alternatives by John Deere er til en pris, der giver dig valuta for pengene, hvilket er ideelt, når du er nødt til at se på det arbejde, der skal gøres her og nu, snarere end i årene fremover.

JOHN DEERE OG RENOVERING

John Deere har renoveret reservedele og komponenter i mere end 20 år. I forbindelse med renoveringen erstattes slidte dele med originaldele, hvorefter de efterses og testes, så de lever op til de oprindelige specifikationer. Renovering er et miljøvenligt alternativ til traditionel reparation og øger driftstiden og ydeevnen, samtidig med at driftsomkostningerne nedsættes.

RENOVEREDE RESERVEDELE OG KOMPONENTER

DE BEDSTE REPARATIONSLØSNINGER TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

VORES LØFTE – DIN FORDEL

Kvalitet fra John Deere

Driftstid – maskinerne kommer hurtigere i gang igen

Reducerede driftsomkostninger

Renoverede dele har 1 års ubegrænset garanti

Komplette renoverede motorer og renoverede Basismotorer har 2 års garanti eller 2.000 timer (ubegrænset antal timer det første år)

Udskiftning kontra reparation af delene = lavere omkostninger og kortere nedetid for dig

DERFOR ER DET SÅ SVÆRT AT OVERGÅ EN RENOVERET LØSNING!

KVALITET I TOP MED EN GARANTI

Hele din virksomhed hviler på dit udstyr, og når der er en opgave, du skal have udført, er du nødt til at kunne regne med, at dine maskiner kan klare det. Når tiden er inde til, at større komponenter i maskinen skal udskiftes, har du brug for løsninger, der sikrer reparationer af høj kvalitet og minimal nedetid, og til en pris, der er til at betale. Du kan for alle kravene sætte kryds ud for John Deeres renoverede reservedele. Derudover er du sikret, hvis noget går skævt, da John Deere giver en omfattende udskiftningsgaranti.

Når du køber et John Deere Reman komponent køber du driftstid.

"DET ER DEN KVALITET, JEG ER VANT TIL, TIL EN GOD PRIS – DET ER RENOVEREDE RESERVEDELE FRA JOHN DEERE!"

Blot et udvalg af John Deere Remans fulde sortiment af renoverede reservedele er vist her. Spørg os, hvilke renoverede komponenter der findes til din maskine.

Din maskine
er ikke genopbygget,
den er genfødt

RESERVEDELE
OG TILBEHØR TIL TRAKTORER

At eje en John Deere traktor er en investering i muligheder – fundamentet for at skabe en landbrugsvirksomhed under konstant forbedring.

Med din traktor fik du en komplet livscyklusløsning konstrueret med førsteklasses komponenter og en minimalt invasiv vedligeholdelsesplan, forebyggende maskinvedligeholdelse, hurtig adgang til reservedele og mulighed for løbende opgradering af ydelse og komfort.


Find ud af det muliges kunst! Udnyt traktorens fulde potentiale. Se nærmere på mulighederne, og få funktioner og muligheder, som du måske ikke kendte til før, eftermonteret på din maskine.

OPGRADER

ORIGINALE SÆDER:
VÆR GOD VED DIN RYG

SÆDER TIL 6R FT4-SERIE TRAKTORER

Når dit sæde har en god form, er det med til at tage vare på din ryg ved at reducere stød og vibrationer. Den ekstra komfort, du mærker, gør dig mere opmærksom og effektiv.

Hvis sædet fortsat skal være funktionsdygtigt, er det bedst at udskifte det efter ca. 5.000 brugstimer.

Det originale John Deere sæde kombinerer funktionsdygtighed, design og sikkerhed, så du får den komfort og beskyttelse, du har brug for.

Find det sæde, der passer til din traktor!

* Ikke til BL15747

ULTIMATE™ PREMIUM STANDARDUDSTYR
AFFJEDRING
Dynamisk affjedring
Affjedring til store belastninger  ▪*
Lavfrekvent affjedring
Sideværts affjedring
Komfortmodul
Passiv luftaffjedring
For/bag affjedring
KLIMASYSTEM Aktivt klimasystem
Ventilation og sædevarme
Passivt klimasystem
Sædevarme
VÆGTINDSTILLING Fuldautomatisk Automatisk Manuel
LÆNDESTØTTE Pneumatisk Pneumatisk Mekanisk
FUNKTIONER
Førerregistreringskontakt
Sædedrejning
Ryglænsforlænger
INDSTILLINGER
Justerbar sædepolstring (hældning og længde)
Justerbart armlæn uden værktøj uden værktøj med værktøj
 
med CommandARM™, med CommandPRO™ BL15956
34.264,25 KR
BL16352
18.274,25 KR
med CommandARM™, med CommandPRO™ BL16349 (læder)
39.975,00 KR
med CommandARM™, uden CommandPRO™ BL15955
34.264,25 KR
BL16351
18.274,25 KR
med CommandARM™, uden CommandPRO™ BL16348 (læder)
39.975,00 KR
med CommandARM™ IT4 BL15747
14.619,42 KR
uden CommandARM™ BL16350
18.274,25 KR
BL16171
8.566,08 KR
Tekst: ▪ inklusive  – eksklusive

SÆDER TIL 7-, 8- OG 9-SERIE TRAKTORER

Der er ikke noget som den rare og sunde følelse af et spritnyt sæde. Takket være vores brede udvalg af nye sæder kan du opnå det samme igen – lige præcist som du kan lide det, og så det passer perfekt til din traktor – i læder eller stof, med eller uden CommandARM™ og også til eksisterende modeller. Tag en snak med din forhandler om de muligheder, der er for dig.

LUFTAFFJEDRET SÆDE ACTIVE SEAT
AFFJEDRING
Dynamisk affjedring
Affjedring til store belastninger
Lavfrekvent affjedring
Sideværts affjedring
Komfortmodul
Passiv luftaffjedring
Frem/bag affjedring
KLIMASYSTEM Varme i læderudgaven Varme i læderudgaven
VÆGTINDSTILLING
LÆNDESTØTTE Mekanisk Mekanisk
FUNKTIONER
Førerregistreringskontakt
Sædedrejning
INDSTILLINGER
Justerbart armlæn uden værktøj uden værktøj
 
7000, 7010 TY16163 (stof)
15.911,65 KR
7020, 7030 RE195850 (stof)
20.322,65 KR
RE267624 (stof)
24.449,91 KR
RE289301 (læder)
35.651,54 KR
RE183943 (stof til CommandARM™)
23.069,17 KR
RE267627 (stof)
35.814,32 KR
RE289302 (læder)
45.977,33 KR
RE587158 (stof til CommandARM™)
7020, til 7030 < SN 021946
42.630,22 KR
RE264913 (stof til CommandARM™)
kun til 7030
38.021,26 KR
RE289300 (læder til CommandARM™)
kun til 7030 > SN 021947
52.403,39 KR
8010 RE183943 (stof)
inkl. T
23.069,17 KR
RE183942 (stof)
inkl. T
26.356,00 KR
8020 RE587160 (stof)
44.074,76 KR
RE587158 (stof)
42.630,22 KR
8030 RE264912 (stof)
41.902,83 KR
RE264913 (stof)
38.021,26 KR
RE289300 (læder)
52.403,39 KR
9000 (SN > 30001)
9020, 9030 RE587160 (stof)
44.074,76 KR
RE587158 (stof)
42.630,22 KR
Tekst: ▪ inklusive  – eksklusive

ORIGINALE JOHN DEERE LED-ARBEJDSLYGTER

Lyser ikke bare klarere, men også bedre for dig: Få mindsket belastningen på øjnene med den hvide dagslyskvalitet og gode kontrast, som afgives af vores LED'er.

Disse lygter er perfekte erstatninger for de eksisterende halogenlygter på din traktor.
Bare byt dem ud, og nyd det langt bedre udsyn og den øgede kørekomfort.

LED-LYGTER TIL DIREKTE UDSKIFTNING

MONTERINGSSTED 2.100 EFF. LUMEN 1.600 EFF. LUMEN 1.600 EFF. LUMEN 1.600 EFF. LUMEN 720 EFF. LUMEN
PROJEKTØR PROJEKTØR PROJEKTØR PROJEKTØR PROJEKTØR
Førerhustag, bag 6020, 6030, 6030 Premium,
6MC, 6RC
6R (side) 7R, 8R(T), 9R(T) 5R trin IIIB
(side & udv.),
5M trin IIIB, 6R
Førerhustag, foran 6020, 6030, 6030 Premium,
6MC, 6RC
6R (side) 5R trin IIIB, 7R,
8R(T), 9R(T)
5M Trin IIIB, 6R 6000, 6010, 7000, 7010, 8000, 8010
Midt 6020, 6030,
6030 Premium
6R, 7R, 8R
Bagskærm 6020, 6030,
6030 Premium
6R, 7R, 8R(T), 9R(T)
RE575338
1.568,54 KR 1.599,56 KR 1.426,07 KR 1.535,04 KR 402,23 KR
MONTERINGSSTED 2.200 EFF. LUMEN 2.000 EFF. LUMEN 700 EFF. LUMEN 700 EFF. LUMEN 700 EFF. LUMEN
PROJEKTØR PROJEKTØR TRAPEZFORMET TRAPEZFORMET TRAPEZFORMET
Førerhustag, bag 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 5R trin IIIB (indvendigt) 7000, 7010 8000(T), 8010(T)
Førerhustag, foran 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 5R trin IIIB (indvendigt), 6R panoramatag (side)
Midt 7020, 7030, 8020, 8030 8000(T), 8010(T) 7000, 7010 8010
Bagskærm 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 7000, 7010, 8000(T), 8010(T)
RE574752 AL219331 RE330060 RE330061 RE330062
2.375,47 KR 1.568,54 KR 1.650,01 KR 1.650,01 KR 1.650,01 KR

FILTERSYSTEM KATEGORI 4 TIL FØRERHUSET

BKK11579 – 5430i, R40-serien med 40i- & 50i-sprøjter

BWZ10089 – R41-serien med 40i & 50i sprøjter

BL16516 – 6R-traktorer

FORDELE VED OPGRADERING TIL ET FØRERHUS I KATEGORI 4

Hidtil uhørt grad af beskyttelse mod farlige stoffer

Føreren må arbejde uden beskyttelsesdragt (i henhold til den europæiske standard EN 15695)

Bedre førerkomfort

Perfekt løsning til traktorer, der bruges til sprøjtning

Kun førerhuse i kategori 4 giver tilstrækkelig beskyttelse mod forurenende dampe

Højeste beskyttelsesklasse for førerhuse

Opgrader førerhuset på din 6R-traktor eller R40- og R41-serie og 40i og 50i sprøjter med et filtersystem i kategori 4, og gør det til det sikreste sted, når der sprøjtes!

TRE BESKYTTENDE LAG

Lag med partikelfilter

Lag med aktivt kul

Biologisk virkende lag

Slip for mere end 95 % af de forurenende og allergifremkaldende stoffer, der ødelægger luften i dit førerhus, når du slår græs, presser baller eller tærsker.

TY27778 – friskluftfilter til 6R

TY27779 – recirkulationsluftfilter til 6R, 6M, 6030

OPGRADER DIN LUFT

Luften filtreres gennem et 3-i-1 filter med aktivt kul (støv, aerosoler og dampe) og overtryk i førerhuset, således at forurenende stoffer ikke kan trænge ind.

EKSPERTTIPS

NYHED

til 6R-
traktorer

KULFILTER PLUS

FUNKTIONER

Frisk luft > 30 m3/t (maks. 120 m3/t)

> 20 Pa overtryk med tryktabsmåler

> 98 % filtereffektivitet med aerosoler og dampe

TREPUNKTSOPHÆNG

Gendan eller opgrader funktionen af dit trepunktsophæng. Du får her forskellige muligheder, men der er mange flere hos din lokale forhandler!

HYDRAULISK TOPSTANG – KROGTYPE

Opgrader din topstang, så det bliver nemmere at indstille ophæng og redskaber.

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Kat. 3 6130-6630 (Pr.) AL175550 6.552,06
Kat. 3 6830-7530 (Pr.) AL174551 9.410,83
Kat. 3 6170R-6210R trin IIIB , 6170M-6190M trin IIIB BL15090 9.289,95
Kat. 3 6110R-6130R trin IV AL220203 6.178,14
Kat. 3 6175R-6215R trin IV AL219002 12.779,37
Kat. 3 6230R-6250R trin IV BL15591 8.671,94
Kat. 3 7030 serien RE259739 11.169,33
Kat. 3 7R, 8R, 8RT, 8RX RE595824 13.648,34
Cat.4 8R, 8RX RE595826 22.880,65

SMØRBARE BOLTE TIL TREPUNKTSOPHÆNG

Smør trækboltene for at fjerne støv og knirkelyde og opnå en uforlignelig levetid.

Smør regelmæssigt, med de korteste vedligeholdelsesintervaller, der gælder for andre smørepunkter.

Smørbare trækbolte kan fås fra John Deere til op til seks forskellige steder på det bagliften.

STABILISATORSTÆNGER

Valgmulighederne går fra de enkle mekaniske løsninger til bekvemme hydrauliske stænger.

KOBLINGSKUGLER – TIL TOPSTANG

Koblingskugler og bøsninger.

SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
7R, 8020(T), 8030(T), 8R(T/X) BRE10500 975,95
9R enkelt reduktion og 9RT BRE10331 2.019,78
9R dobbelt reduktion og 9RX BRE10332 2.019,78
Priserne er for et sæt med to bolte og to kugler.
BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Stabilisatorstang, justerbar 5020, 5R trin IIIA AL180109 2.350,53
Stabilisatorstang, justerbar 5M RE242457 1.316,62
Stang-krydsende 6010 & SE, 6020 & SE,6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R L175355 293,50
Stang-midte 6010 & SE, 6020 & SE,6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL201044 519,83
Stang-ende 6010 & SE, 6020 & SE,6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL201045 566,85
Stabilisatorstang, standard 7020, 7030 RE199501 2.693,84
Hydraulisk stabilisatorstang 6170R til 6210R BL15032 18.613,64
Hydraulisk stabilisatorstang 6175R til 6215R BL15590 17.477,95
Hydraulisk stabilisatorstang 6230R til 6250R BL15796 20.741,35
BESKRIVELSE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Kategori 2 MCXFA1386 31,18
Kategori 3-2 MCXFA1388 53,49
Kategori 3 MCXFA1387 49,73
Kategori 4 HD R554492 867,94

HURTIGKOBLINGSKUGLER – TIL TRÆKARM

KOBLINGSKUGLER MED KRAVE KATEGORI 3

De 10 mm kraver på hver side hindrer for kraftigt slid af krogens ender og tilkoblingspunkter på redskab.

EKSPERTTIPS

L217361

137,03 KR

DIVERSE

TRÆKARME – KROGENDE UDLØSER

HOLDER TIL KOBLINGSKUGLER

BESKRIVELSE ANVENDELSE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Kategori 2 Kuglediameter 56 mm MCXFA1385 32,62
Kategori 3-2 Kuglediameter 64 mm MCXFA1383 42,61
Kategori 3 Kuglediameter 64 mm MCXFA1384 47,41
Kategori 4-3 Kuglediameter 85 mm MCXFA1334 156,30
Kategori 4 Kuglediameter 85 mm MCXFA1335 138,23
MED KEGLE
Kategori 2 Kuglediameter 56 mm MCXFA1340 84,43
Kategori 3-2 Kuglediameter 64 mm MCXFA1341 96,66
Kategori 3 Kuglediameter 64 mm MCXFA1339 128,72
BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Kategori 2 5020, 5M, 5R trin IIIA R222164 493,13
Kategori 2 6-serie traktorer AL117720 416,78
Kategori 3 N, 3, 4N 6-/8-serie traktorer AL117727 488,89
BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Holder til koblingskugler, kat. 2 6030, 6030 Premium AL179161 882,65
Holder til koblingskugler, kat. 3 6030, 6030 Premium, 7030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL180047 768,56

DU BESTEMMER

KVALITET

CERTIFICERET

Produkterne blandt Alternatives by John Deere er de bedste reservedele, du kan vælge til maskiner, der ikke udsættes for den samme intensive brug som dit primære udstyr. Reservedelene fås til en god pris og gennemgår en John Deere certificeringsproces, der sikrer, at de altid passer bedre end dele fra andre producenter.

TRÆKTØJSLØSNINGER

ANHÆNGERTRÆK – HØJDEJUSTERBARE

Vælg mellem mange forskellige typer manuelt eller automatisk betjent.

ANHÆNGERTRÆK – HØJDEJUSTERBARE – KUGLETRÆK OG PITON FIX

Solidt, højdejusterbart træktøj til arbejde med anhængere og redskaber.

Automatisk anhængertræk, kugletap –AL222028

Trækbolt til manuelt træktøj –

AL160394

Manuelt anhængertræk, cylinderformet tap -AL222029

Kugletræk, K50 – BL15507

Kugletræk, K80 – BL16502

Kugletræk, K80 – BL15960

Pitontræk – BL15957

Pitontræk – BL15957

BESKRIVELSE ANVENDELSE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
MANUELT ANHÆNGERTRÆK
Cylindrisk tap, 30 mm traktorer med en indvendig skinnebredde på 330 mm AL222036 5.313,72
Cylindrisk tap, 30 mm traktorer med en indvendig skinnebredde på 390 mm AL222029 6.022,15
Trækbolt til manuelt træktøj til brug med AL222036, AL222029 AL160394 608,10
AUTOMATISK ANHÆNGERTRÆK
Cylindrisk tap, 30 mm traktorer med en indvendig skinnebredde på 330 mm AL222035 7.125,94
Cylindrisk tap, 30 mm traktorer med en indvendig skinnebredde på 390 mm BL15936 7.187,51
Kugletap, 38 mm traktorer med en indvendig skinnebredde på 330 mm AL222034 6.139,92
Kugletap, 38 mm traktorer med en indvendig skinnebredde på 390 mm AL222028 7.665,45
BESKRIVELSE ANVENDELSE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Piton-Fix træk traktorer med en indvendig skinnebredde på 330 mm BL15959 7.536,65
Piton-Fix træk traktorer med en indvendig skinnebredde på 390 mm BL15957 7.483,32
Kugletræk, K80 traktorer med en indvendig skinnebredde på 330 mm BL15960 7.817,19
Kugletræk, K80 traktorer med en indvendig skinnebredde på 390 mm BL16502 9.412,59
Kugletræk, K50 traktorer med en indvendig skinnebredde på 330 mm BL15507 4.829,78

FORLÆNGET K80 TRÆKTØJ MED KUGLELED TIL 6230R OG 6250R

Snævrere vendinger takket være et ekstra langt koblingspunkt bagud

Indbygget K50 forstærket tvungen styring i begge sider

Lodret nyttelast på 4 ton

Nem afmontering: Dele koblet på med stifter i træktøjsskinne

Det er nødvendigt med en 8-positions skinne (AL229369) til montering af det forlængede K80 kugletræk

AL226687

17.189,25 KR

TVANGSSTYRING TIL KUGLETRÆK

For at forbedre sikkerheden og opnå bedre pålidelighed i forbindelse med tvangsstyring på vogne og sprøjter, skal du sikre at den originale forbindelsesstang er monteret på din traktor.

ANHÆNGERTRÆK – INDSATSER TIL 3-I-1 TRÆKTØJSSKINNER

Træktøj i lav position giver bedre trækkraft og igangsætning. Maks. statisk, lodret belastning: kugletræk: 4 t, pitontræk 3 t.

Kugletræk indsats – AL225421

Piton-Fix indsats – AL222367

Koblingspunktet til redskaber bagpå til det forlængede træktøj af K80 kugletræk er placeret endnu længere bagude.

NYHED

TIL TRÆK BEGGE SIDER HØJRE SIDE VENSTRE SIDE
AL225421 BL16152
4.072,41 KR
BL16153
3.555,86 KR
BL16154
3.722,15 KR
BL15960 AL176727
4.950,74 KR
AL176728
3.612,70 KR
AL205398
3.531,47 KR
BL16502 BL16509
6.665,99 KR
BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Piton-Fix træk indsats 6020, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL222367 5.980,34
Kugletræk indsats, K80 6020, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL225421 6.495,06

BALLASTERING

POPULÆRE HJULVÆGTE – 100 KG/250 KG

PICKUP-VÆGTE

For at sikre optimal stabilitet og styreevne ude i marken og under kørslen er det helt afgørende at opretholde tilstrækkelig med vægt på akslerne. Fleksibel og arbejdsafhængig ballast på din maskine optimerer brændstofforbruget, overfører effekten til underlaget eller giver mulighed for at udvide vægtgrænserne. John Deere kan tilbyde et bredt udvalg af ballastløsninger på til 55 kg/hk. Du kan finde nogle populære valgmuligheder herunder, men mange flere hos din forhandler!

EZ BALLAST

Få en endnu mere fleksibel 7R-serie traktor (MY11 og nyere) ved at tilføje eller fjerne den 1,7 t tunge underhængte vægt på få sekunder, kræver bare et tryk på en knap, ved ganske enkelt at køre over vægten og samle den op eller aflægge den – du behøver slet ikke forlade førerhuset.

EKSPERTTIPS

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
ADAPTERSÆT (2 X 50 KG) TIL 100 KG OG 250 KG – STARTVÆGT
275 mm boltcirkeldiameter, til stålhjul med to positions, udvendig montering 6130M-6170M trin IIIB, 6135M-6195M trin IV + MY18, 6125R-6150R trin IIIB, 6130R-6155R trin IV + MY18 BL16233 7.483,32
335 mm boltcirkeldiameter, til stålhjul med to positions, udvendig montering 6170R-6210R trin IIIB, 6175R-6250R trin IV + MY18 BL15894 5.011,35
QUICK MONTERET VÆGTSÆT – HVIS BL16233 ELLER BL15894 ALLEREDE ER MONTERET
200 kg (2 x 100 kg) 6M, 6R BL16249 8.391,47
500 kg (2 x 250 kg) 6M, 6R BL16250 18.660,33
BAGHJULSVÆGTE
Sæt, 554 kg (2 x 72 kg, 2 x 205 kg) –
startvægt
6150R-6210R trin IIIB,
6175R-6215R trin IV + MY18, 6140M-6170M trin IIIB, 7210R-7310R, 8245R-8370R trin IV, 9R
BL15071 16.405,74
Sæt, 410 kg (2 x 205 kg) – hvis BL15071 allerede er monteret 6150R-6210R trin IIIB,
6175R-6215R trin IV + MY18, 6140M-6170M trin IIIB,
7210R-7310R, 8245R-8370R trin IV, 9R
BL15076 12.349,56
Sæt, 77 kg (2 x 38,5 kg) – startvægt 5020, 5M trin II, 5M (førerhus) trin IIIA, 5R trin IIIA, 6-serien AL119955 2.562,16
Sæt, 77 kg – (2 x 38,5 kg), hvis AL119955 allerede er monteret 5020, 5M trin II, 5M (førerhus) trin IIIA, 5R trin IIIA, 6-serien AR56632 2.316,47
Sæt, 110 kg (2 x 55 kg) – startvægt 3130, 940-4440, 1350-3650, 5020, 5M trin IIIA, 5M trin IIIB, 5R trin IIIA, 5075M trin IV, 6-serien AR56636 3.328,40
Sæt, 110 kg – (2 x 55 kg) –
hvis AR56636 allerede er monteret
3130, 940-4440, 1350-3650, 5020, 5M trin IIIA, 5M trin IIIB, 5R trin IIIA, 5075M trin IV, 6-serien AL119956 3.600,07
BESKRIVELSE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
900 kg – pickup-vægt (kun traktorer med forhjulstræk) BL15083 25.432,81
1.150 kg – pickup-vægt (kun traktorer med forhjulstræk) BL15084 30.275,55
1.500 kg – pickup-vægt (kun traktorer med forhjulstræk) BL15020 43.119,75
1.800 kg – pickup-vægt (kun traktorer med forhjulstræk) AL204830 51.706,86

HÆRVÆRKSSIKRING

AFLÅSELIGT UDSTYR

Med aflåseligt udstyr kan du beskytte dine maskiner mod tyveri og hærværk.

AVANCERET SIKKERHED

Du kan nu beskytte din StarFire™ antenne og din John Deere Universal skærm med det nye pinkodesystem fra
John Deere!

EKSPERTTIPS

Denne video viser, hvordan hærværkssikringen fungerer.

SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
AFLÅSELIGE DØRHÅNDTAG
De fleste traktorer i 5-9-serien, 6R FT4 (-1L06130RKG866074) 1.032,71
6R FT4 (-1L06130RKG866074) BL15804 1.053,42
7R MY20-, 8R(T)/8RX MY20- R569171 646,48
AFLÅSELIGT DÆKSEL TIL BRÆNDSTOFTANKEN – GRØNT
Traktorer i 5E, 5M, 5R, 6-serien med trin IIIB eller trin IV 320,68
AFLÅSELIGT DÆKSEL TIL BRÆNDSTOFTANKEN – SORT
De fleste traktorer i 5- og 6-serien før trin IIIB AL113087 274,39
5E, 5M, 6-serie med trin IIIB 320,68
5G ER067876 338,91
5GV, 5GF ER067943 322,20
7000, 7010 RE306511* 710,04
7020, 8000 (T), 8010 (T), 8020 (SN -027621), 9000 RE295434* 818,45
7030, 8020 (SN 027622-), 8020T, 8030 (T), 8R, 9020 (T), 9030 529,83
8R (T) 642,88
AFLÅSELIGT DÆKSEL TIL DEF-TANKEN – BLÅT
6M fra trin IV, 6R trin IV AL211572 441,72
AFLÅSELIG MOTORHJELMSLÅS
6110R-6130R MY18-20, 6110M-6130M MY18-19, 6125-6140M MY20- BL16363 1.147,60
6135R-6250R MY18-20, 6135M-6195M MY18-19, 6145M-6195M MY20- BL16365 1.173,91
AFLÅSELIGT UDSTYR TIL STARFIRE™ 6000 ANTENNE
til alle serier 488,25
* Lås følger ikke med dette sæt.

SOLSKÆRME

Vores solskærme er en perfekt integreret del af førerhuset og blokerer således for stærkt sollys, begrænser reflekser og hjælper dig med at holde førerhuset køligt på varme dage.

OPGRADERING AF FØRERHUSE TIL VARMT VEJR

KØLESKABE

Vær sikker på at have kold mad og drikke lige ved hånden på selv de varmeste dage.

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
For- eller bagrude 6000, 6010 AL175264 847,55
For- eller bagrude 6020, 6030 (Pr.), 7030 Pr. AL174359 1.038,23
For- eller bagrude 6M (-MY2019) BL15198 1.438,62
For-, bag- eller siderude 6M (MY2020+) BL16112 1.438,62
For-, bag- eller siderude 6R AL205893 1.418,55
Venstre side solgardin – beslag 7R -MY19, 8R(T) -MY19, 9RT MY14-19 BRE10472 761,36
Stort solgardin i venstre side* 7R -MY19, 8R(T) -MY19, 9RT MY14-19 RE562587 1.437,10
Lille solgardin i venstre side* 7R -MY19, 8R(T) -MY19, 9RT MY14-19 RE261504 999,53
Forrude 7R, 8R, 9R RE261504 999,53
Forrude 7000-7030, 8000(T)-8030(T), 9030 RE197943 1.348,36
Bagrude 7000-7030, 8000(T)-8030(T), 9030 RE197944 1.647,37
Bag- eller siderude 7R -MY19, 8R -MY19, 9R RE562587 1.437,10
Bag eller højre siderude 7R MY20-, 8R(T)/8RX MY20- RE593670 1.033,75
* Til beslag BRE10472
BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Køleskab uden Field Office™ 6R -MY2020 BL15028 5.017,58
Køleskab med Field Office™ 6R -MY2020 BL15029 7.121,95
Køleskab og kølerum 6M MY2020+ BL16124 5.017,58
Køleskab 6030 Premium AL174263 5.017,58
Køleskab 7R MY2020+, 8R/8RT/8RX MY2020+ RE593672 5.612,49

RADIO 6M

Se nærmere på vores nye udvalg af radioer til traktorer i 6M-serien. Nyd den krystalklare lyd af DAB+ fra flere forskellige radiostationer, Bluetooth® eller USB-stik til eksternt udstyr, som du kan bruge til at streame din yndlingsmusik eller lytte til podcasts eller til håndfrie telefonopkald via den eksterne mikrofon.

FODSTØTTER

Få de nye fodstøtter nu – drej dit super komfortable sæde, aktiver AutoTrac™, stræk benene, og nyd den øgede komfort i førerhuset.

Det er en yderst enkel løsning, der passer direkte og boltes på, så den kan modstå påvirkninger på op til 180 kg på støtterne.

GULVMÅTTER

Se nærmere på vores støjreducerende gulvmåtter i sort gummi eller beige tæppemateriale i perfekt pasform.

LÆDERRAT

Universelle radioløsninger kan findes under tilbehør.

SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
7R, 8R(T/X) MY20+ BRE10458 1.556,55
7R, 8R(T), 9R(T/X) IT4/FT4, R4030 til R4060 sprøjter BRE10471 2.435,20
BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
DAB+ radio 6M (MY2020-) klargjort til radio BL16775 5.025,42
AM/FM radio 6M (MY2020-) klargjort til radio BL16774 3.997,50
BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Gummi 6R MCTJHD5561C 665,10
Tæppe 6R MCTJHD5561 444,28
Gummi 6000-6030 Pr., 6M (-MY2020) MCTJHD6000C 665,18
Tæppe 6000-6030 Pr., 6M (-MY2020) MCTJHD6000 444,28
SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
5R, 7R, 8R, 9R(X) RE275283 1.747,95
5M, 6-serien, 7R, 8R(T), 9R(T) RE282643 1.731,96
7020, 7030, 8020(T), 8030(T), 9020(T), 9030(T) RE224090 1.668,48
7R (MY20-), 8R(T)/8RX (MY20-) RE584990 2.345,33

SPEJLE

SPEJLE MED UDSYN TIL TRÆKTØJ

Tilkobling af anhængeren, hurtigt, sikkert og effektivt.

VIDVINKELSPEJL

Fasthold sikkerheden, og undgå trafikulykker på grund af blinde vinkler.

Monter vidvinkelspejle, så du får et bredere synsfelt – også med større redskaber.

Opgrader dine spejle med vores vidvinkelløsninger, og arbejd mere sikkert og opnå større produktivitet.

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Elektrisk justerbar, med varme,
begge sider
6020, 6030 Premium BL15904 10.491,92
Elektrisk justerbar, med varme,
begge sider
6R BL16675 10.286,29
Elektrisk justerbar, med varme,
begge sider
7R MY14-19, 8R MY14-19, 9R, 9RX BRE10470 9.746,46
Elektrisk justerbar, manuel teleskopindstilling,
med varme, begge sider
6R BL16676 5.960,35
Manuel justering, begge sider 6R BL16677 3.020,43
Manuel justering, venstre side De fleste 6-serier BL16110 1.896,65
Manuel justering, højre side De fleste 6-serier BL16111 1.896,65
Manuel justering, begge sider 6020 Premium, 6030 Premium, 6M BL16490 1.896,65
Manuel justering, begge sider 5M, 5R BSJ10473 2.905,38
SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
5020, 5E, 5M, 5R, 6MC, 6RC SJ10016 646,32
6010, 6020, 6030, 6030 Premium, 7030 Premium, 6M AL151224 804,54
6R BL15087 864,82

MONTERINGSBESLAG TIL TRAKTORER

Fast monteringsbeslag, 6R, BL16768

Find flere individuelle monteringsløsninger i den universelle del sidst i kataloget.

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Monteret ved højre vindue 7R, 8R, 9R RE317435 873,05
Monteret ved højre vindue 7020-7030, 8000-8030, 9020-9030 BRE10141 841,55
Monteret ved højre vindue 6R BL15042 3.363,98
Bakke til RE317435 og BRE10141 BRE10142 453,24
Universalt og tilpasningsklart monteringsbeslag De fleste traktorførerhuse i 5-9-serien RE343680 572,68
Beslag til C-søjlen 6030, 6030 Premium, 6M BL15158 1.315,18
Beslag til B-søjlen 6MC, 6RC SJ20109 2.682,48
Beslag til A- eller B-søjlen De fleste traktorførerhuse i 5-9-serien AL175909 1.503,22
CommandARM™ beslag til tabletholder 6R, 7R, 8R BRE10501 194,52
Kort lodret monteringsskinne De fleste 5-9 traktorførerhuse BRE10575 1.037,67
Monteringsbeslag til højre siderude 7R-8RX (MY20-) BRE10574 1.556,55
Monteringsskinne til førerhusets tagbeklædning 7R-8RX (MY20-) R558980 698,52
Fast monteringsbeslag 6R BL16768 2.969,58

BEDRE FRONTLÆSSEARBEJDE

HYDRAULISK REDSKABSLÅS

Afmonter redskaber via en kontakt uden at forlade førerhuset. Det er stadig muligt at udføre manuelt.


BCC10339 – til R-serie frontlæssere med Euro-redskabsfæste og multikobling

9.068,97 KR

* Der findes mange flere dele og andet udstyr til din traktor. Kontakt forhandleren for at høre nærmere.

RESERVEDELE OG UDSTYR TIL FRONTLÆSSER*

Meget arbejde med læsser kan være trættende for førerne og hårdt ved last og traktor.

Det er nemt at opgradere din nuværende John Deere frontlæsser for at opnå større komfort og effektivitet.

John Deere tilbyder en række opgraderingsløsninger som læsseraffjedringssystem. Prøv at se nedenstående løsningsforslag. Kontakter du forhandleren, kan du få endnu mere at vide om reservedele og udstyr.

FRONTLÆSSER AFFJEDRING

Vores effektive affjedring beskytter lasten, din traktor og øger førerkomforten.


BXX10402 – for 603R, 623R, 643R, 663R, 683R

7.458,78 KR

FLERE FRONTLÆSSERLYGTER

Bedre udsyn betyder mere behagelig og sikker kørsel.


BCC10347 – for 603R, 623R, 643R, 663R, 683R

4.649,41 KR

KAMERA

Se gaflerne på traktorens skærm, så paller kan håndteres mere sikkert.


BXX10825 – til 603R, 623R, 643R, 663R, 683R på traktorer med kamerafunktion

4.238,71 KR

SKOVLE

Konstrueret med henblik på samlet holdbarhed, designet til hurtig og nem påsætning.


Standard universalskovl 2.200 mm med overfald

EC300165

30.706,40 KR

GØDNINGSGREBE

Mere driftstid med hurtigskift-mekanisme – fås i flere bredder.


Standard gødningsgreb
1.600 mm med overfald

EC300161

22.943,01 KR

BALLEHÅNDTERING

Disse redskaber passer til vores Euro-holder og gør selv det tungeste arbejde let.


Ballespyd til foldbare tænder 700 kg

BCC10186

8.066,72 KR

PALLEGAFLER

Høj strækstyrke, med højstyrke stålramme og justerbare tænder.


Konverterbar pallegaffel, 1.600 kg

EC47710

13.897,15 KR

Produkterne blandt Alternatives by John Deere er de bedste reservedele, du kan vælge til maskiner, der ikke udsættes for den samme intensive brug som dine primære maskiner. Alle reservedele fra denne produktserie til konkurrencedygtige priser, gennemgår også en John Deere certificeringsproces, der sikrer, at de altid passer bedre end dele fra andre producenter.

ALTERNATIVES BY JOHN DEERE

De viste produkter udgør kun et lille udvalg af vores sortiment. Du kan få alle tilgængelige reservedele gennem din forhandler
eller online på partscatalog.deere.com

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Luftfilter 6520, 6615, 6620, 6630, 6715, 6820, 6830, 6920, 6930, 6520SE, 6620SE, 6620SE, 6630 Premium, 6830 Premium, 6920S, 6930 Premium, 7430 Premium, 7430E Premium, 7530 Premium, 7530E Premium JXAL172781 524,87
Luftfilter 8130, 8230, 8330, 8430, 8530, 8225R, 8235R, 8245R, 8260R, 8270R, 8285R, 8295R, 8310R, 8320R, 8335R, 8345R, 8360R JXRE210102 589,63
Luftfilter 5055E, 5065E, 5075E JXRE282286 345,22
Luftfilter 8120, 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE172447 364,33
Filterelement 4055, 4250, 4255, 4350, 4450, 4455, 4555, 4650, 4755, 4850, 4955, 7710, 7800, 7810, 8100, 8110, 8200, 8210, 8300, 8310, 8400, 8410, 8430, 8440, 8570, 8640, 9100, 9200, 9300, 9400 JXAR86745 269,59
Filterelement 8120, 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE164839 725,55
Filterhoved 5090E, 5100E, 6010, 6020, 6110, 6120, 6205, 6210, 6215, 6220, 6310, 6320, 6410, 6420, 6505, 6510, 6515, 6520, 6603, 6610, 6620, 6810, 6820, 6910, 6920, 7220, 7320, 7420, 7520, 7720, 7820, 7920, 6010SE, 6020SE, 6105J, 6110SE, 6120SE, 6140J, 6140JH, 6155J, 6155JH, 6210SE, 6220SE, 6310SE, 6320SE, 641SE, 6420S, 6420SE, 6510SE, 6520SE, 6610SE, 6620SE, 6910S, 6920S, 6920SE JXRE508847 729,70
Brændstoffilter 1350, 1550, 1750, 1850, 1950, 2250, 2450, 2650, 2850, 3050, 3150, 3350, 3650, 1850N, 1950N, 2650N JXAL67975 29,26
Forrenser
840, 940, 1020, 1030, 1040, 1120, 1130, 1140, 1350, 1550, 1630, 1640, 1750, 1830, 1840, 1850, 1950, 2020, 2030, 2040, 2120, 2130, 2250, 2450, 2650, 1850N, 1950N, 2040S JXAL39934 222,34
Forrenser 2140, 2650, 2650N, 2850, 3030, 3040, 3050, 3130, 3140, 3150, 3350, 3640 JXAZ24175 438,53
Remstrammer 7710, 7715, 7720, 7810, 7815, 7820, 7920, 8120, 8220, 8320, 8420, 8520, 9220, 9320, 9420, 9520, 9620, 7185J, 7205J JXRE170084 723,87
Remstrammer 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE184034 838,68
Remstrammer 8100, 8110, 8200, 8210, 8300, 8310, 8400, 8410 JXRE69083 3.164,34

DIGITALE LØSNINGER

Få en endnu mere effektiv og behagelig arbejdsdag med vores fremtidssikrede udvalg af digitale produkter. Det her er fremtiden – kom med på vognen, og nyd turen.

AUTOTRAC™2

Få automatisk styring til din Gen4 skærm. Med AutoTrac™ sparer du tid og penge med mindre overlapning, hurtigere vendinger og mindre stress hos førerne.


Gen4 Universal skærm

18.625,00 KR


Gen4 CommandCenter™

14.900,00 KR

PAKKER TIL PRÆCISIONSLANDBRUG1

Vores teknologier til præcisionslandbrug hjælper dig med at drive en profitabel og bæredygtig forretning. Den gode nyhed: De fleste af vores maskiner er allerede udstyret med den rigtige hardware, eller den kan nemt eftermonteres.

1 Forhør nærmere hos forhandleren for at sikre, at de forskellige løsninger kan bruges til lige præcist din maskine og din skærm. Der kan være brug for yderligere hardware.
Tilgængeligheden afhænger af de lokale forhold.

2 Flere oplysninger om bestilling kan fås hos den lokale John Deere forhandler.

3 Maskinen skal være udstyret med Gen4 CommandCenter™ eller Universal skærm (som minimum SU20-3 software), StarFire™ 3000/6000/7000 antenne, aktivt JDLink™ Connect abonnement og en konto hos John Deere Operations Center™. Hvis den ikke i forvejen er udstyret med MTG 4G, skal dette udstyr eftermonteres.

4 Til John Deeres S-serie mejetærsker MY2008, C-, W- og T-serien fra MY2009 sammen med 600-serien majsbord og til finsnittere MY2011/13 og MY2015+, der er forberedt for AutoTrac™.

OPGRADER

PREMIUM-PAKKE2

Ud over AutoTrac™ får du med Premium-pakken funktioner som sektionskontrol til stedspecifik dyrkning, ISOBUS-dokumentation (TC-GEO) og datasynkronisering.


Gen4 Universal skærm

33.525,00 KR


Gen4 CommandCenter™

22.350,00 KR

AUTOMATION-PAKKE2

Denne pakke har fået sit navn ud fra de avancerede automatikfunktioner som AutoTrac™ redskabsstyring, AutoTrac™ vendeautomatik, Machine Sync (Gen4)

eller AutoPath™.


Gen4 Universal skærm

48.425,00 KR


Gen4 CommandCenter™

26.075,00 KR

AKTIVERING AUTOTRAC™ PREMIUM 1.0 PREMIUM 3.0 AUTOMATION 4.0
SKÆRM 4240 OG 4640 UNIVERSAL COMMANDCENTER™ 4200 OG 4600 4240 UNIVERSAL COMMANDCENTER™ 4200 4640 UNIVERSAL COMMANDCENTER™ 4600 4640 UNIVERSAL COMMANDCENTER™ 4600
Dokumentation, variabel mængder og datasynkronisering In Base
AutoTrac™
Section Control
AutoTrac™ RowSense™
AutoTrac™ Vision
Deling af data på marken
AutoTrac™ redskabsstyring
AutoTrac™ vendeautomatik
Machine Sync
AutoPath™
Tekst: ▪ inklusive  – eksklusive

GRATIS

AKTIVERING AF UDSTYR

Du kan vælge din individuelle udstyrsopsætning ved bestilling af en ny maskine. Vi har gjort det nemt for dig, så du senere kan opgradere de valgfrie funktioner med vores softwareaktiveringer.

YDERLIGERE AKTIVERING TIL PRÆCISIONSLANDBRUG1

Ud over vores praktiske pakker til præcisionslandbrug tilbyder vi også enkeltaktiveringer, så du kan få fuld glæde af dit udstyr til fordel for dit arbejde.

Få adgang til vores brochure om præcisionslandbrug ved at scanne QR-koden. Her er masser af detaljerede oplysninger om vores produkter og løsninger.

5 Til GreenStar™-skærm 2 og 3. Kontakt din forhandler for at få flere oplysninger

6 Til styring med variabel udveksling er det nødvendigt med en traktor, der er forberedt for John Deere AutoTrac™ (kode 1758), og som kan aktiveres med Gen 4 CommandCenter™ skærmen.
Kan kun bruges sammen med DirectDrive™ og AutoPowr™ transmission. Kan ikke bruges sammen med PowrQuad™ og AutoQuad™ transmission. Fås ikke til High Crop traktorer.

7 Kræver AutoPowr™ transmission. Til 9R-serie traktorer (MY18+)

AUTOSETUP2,3

Med 1-Click-Go-AutoSetup™ kan du reducere tiden til opsætning i marken med op til 50 %: Dine allerede planlagte opgaver i Operations Center™ dukker automatisk op på Gen4 skærmen, når en maskine kører ind på marken.

AUTOTRAC™ ROWSENSE™ – GREENSTAR™ 2/3 SKÆRME4

Liggende majs, buede rækker eller rækker med forskellig afstand? Med AutoTrac™ RowSense™ vil du altid befinde dig i den rigtige række, samtidigt med at farten opretholdes, og føreren bliver væsentligt mindre stresset.


19.534,00 KR

JOHN DEERE SEKTIONSKONTROL – GREENSTAR™ 2/3 SKÆRME5

John Deere sektionskontrol til- og frakobler automatisk de individuelle redskabssektioner på foruddefinerede områder på marken.


14.081,00 KR

STYRING MED VARIABEL UDSVING6

Forbedrer førerens komfort, da håndbevægelserne er færre, og styringen lettere, når der skal vendes med traktoren på forageren eller arbejdes med en læsser på steder med begrænset plads.


AL234179

2.512,75 KR

SMART FORHJULSTRÆK7

Automatisk indstilling af forhjulstræk på basis af hjulslip, hvilket nedsætter brændstofforbruget og dækslid.


AL225890

8.121,88 KR

VÆR SMART, GØR MERE.

Er du træt af at skrive noter og spilde tid på at klikke på skærme?
Med 1-Click-Go-AutoSetup™ kan du reducere tiden til opsætning i marken med op til 50 %: Dine allerede planlagte opgaver dukker automatisk op på Gen4 skærmen i Operations Center™, når en maskine med JDLink™ forbindelse kører ind på marken. Det eneste, som føreren skal gøre, er at bekræfte oplysningerne med ét klik, hvorefter arbejdet kan påbegyndes.

FÅ EN GRATIS KONTO PÅ

OPERATIONSCENTER.DEERE.COM

6R

SERIE

MEJETÆSKER RESERVEDELE OG UDSTYR

Hvad er nogle af de vigtigste faktorer for en vellykket høst? Her er de tre punkter, hvor du skal ligge højt: Ydeevne, driftstid og driftsomkostninger. For at nå derhen må du kun bruge John Deere certificerede reservedele, og de vigtigste dele skal efterses regelmæssigt.

AKSHÆVERE

Akshævere sikrer, at liggende afgrøder samles effektivt op, og øger ydeevnen de gange, hvor afgrøderne har lagt sig. Intakte akshævere hindrer skader på knivbjælken.

Udskift akshæverne, når de er bøjede eller beskadigede.

Originale John Deere akshævere monteres nemt på knivfingrene og kan indstilles i tre positioner for at sikre den rigtige vinkel, der opnås et pålideligt afgrødeflow uden risiko for skader.

SKÆREBORD

FOREBYG

SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
600R, 700PF, 600X, 700X AXE23480 173,65

H229537 (LSL) & H229538 (SLS)

KNIVFINGRE

Der skal bruges færre kræfter til korrekt vedligeholdte knivfingre, hvilket fører til lavere brændstofforbrug og videre til længere levetid for remmen.

Udskift knivfingre, når de er ødelagte, bøjede eller afstanden er over 5,4 mm. Brug vores Multi-værktøj MCXFA1961 til at måle omfanget af slid på få sekunder.

Originale John Deere knivfingre er langt mere slidstærke takket være den særlige overfladebehandling, vi giver dem.

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
SVEJSET KNIVFINGER
Svejset knivfinger 600R, 600X, 700X, 700PF AXE37174 160,38
Multi-værktøj Alle serier MCXFA1961 60,52
STØBT KNIVFINGER
Lang knivfinger, spids
(Lang-kort-lang) – til små kerner (korn, raps)
600D, 700D, RDF H229539 310,77
Lang knivfinger, spids
(Kort-lang-kort) – til
små kerner (korn, raps)
600D, 700D, RDF H229540 310,77
Knivfinger med stump spids
(Lang-kort-lang) – til forskellige afgrøder (sojabønner)
600F, 600FD, 700FD, RDF H229537 360,17
Knivfinger med stump spids
(Kort-lang-kort) – til forskellige afgrøder (sojabønner)
600F, 600FD, 700FD, RDF H229538 386,56

Z93078 (kasser med 25 stk.)

SKÆRENDE DELE

Vidste du, at op til 80 % af afgrødespildet kan forekomme ved mejetærskerens skærebord? Glat præcision i knivgangen er absolut afgørende for effektivt skæring – og vil spare dig brændstof.

Udskift knive, når de er ødelagte eller bøjede, når takker er afrundede og ikke griber afgrøden, eller når der mangler tænder, eller spidsen er slidt ned.

Originale John Deere knive er fremstillet ved hjælp af de nyeste computerstyrede hærdningsprocesser for længere, mere effektivt snit. De passer altid for hurtig udskiftning, der reducerer nedetid.

KNIVBJÆLKESÆT TIL 600R/ 600X/ 700X

Spar tid og penge ved at købe et komplet skærebjælkesæt i stedet for at udskifte enkelte dele.

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
KNIV, 76,2 MM
76,2 mm grovtakket kniv (til tørre forhold korn, små kerner og grove kerner (f.eks. sojabønner)) 600R, 600X, 700X, 700PF Z93077 14,95
76,2 mm fintakket kniv (til forskellige forhold (grønne strå og ukrudt) korn eller forskellige afgrøder (græs og hørfrø)) 600R, 600X, 700X, 700PF Z93078 13,99
KNIV, 101,6 MM
101,6 mm – grovtakket kniv (til tørre forhold korn og grove kerner (f.eks. sojabønner)) 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H163131 36,78
101,6 mm – grovtakket overlappende kniv (til tørre forhold korn og grove kerner (f.eks. sojabønner)) 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H226352 78,91
101,6 mm – fintakket, overlap (til forskellige forhold (grønne strå og ukrudt) korn eller forskellige afgrøder (græs og hørfrø)) 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H153329 37,18
101,6 mm – fintakket, overlap (til forskellige forhold (grønne strå og ukrudt) korn eller forskellige afgrøder (græs og hørfrø)) 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H226351 78,83
BESKRIVELSE MODEL RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
Fintakket 622X, 722X KXE10463 10.821,47
Fintakket 625X, 725X KXE10464 11.347,94
Fintakket 630X, 730X KXE10465 9.254,69
Fintakket 635X, 735X KXE10466 11.564,77
Fintakket 640X, 740X KXE10467 17.751,46
Grovtakket 622X, 722X KXE10306 6.243,30
Grovtakket 625X, 725X KXE10308 6.665,11
Grovtakket 630X, 730X KXE10309 7.717,17
Grovtakket 635X, 735X KXE10310 11.033,34
Grovtakket 640X, 740X KXE10311 11.643,20
600X/700X knivbjælkesæt fås også med knive med mindre savtakker

EKSEMPEL: 622R

Hovedsektion

Mellemsektion

Samling

Samling

Endesektion

OVERSIGT OVER KNIVBJÆLKER TIL 600R (GROVRIFLET)

PIGGE TIL INDFØRINGSSNEGL

Piggeholderne nedsætter risikoen for indvendige skader på sneglen og overflødige reparationsudgifter ved at hindre ødelagte pigge i at komme ind i mejetærskeren.

Intakte pigge i indføringssneglen giver bedre indføring og øger muligheden for at kunne høste hurtigere.

Originale John Deere pigge til indføringssneglen er zonehærdede og har en høj elasticitet, så de kan holde til større belastninger uden at knække eller blive deformerede.

BESKRIVELSE SERIE RESERVEDELSNUMMER PRIS KR.
INDFØØRINGSPIGGE TIL 600R/600F/600X/700X
Sæt med 10 indføringspigge af stål, holder og stifter 600R, 600F, 600X, 700X 1.303,82
Piggekappe 600R, 600F, 600X, 700X H168206 66,12
Piggeleje 600R, 600F, 600X, 700X AH171602 72,83
Pig 600R, 600F, 600X, 700X H169914 106,17
INDFØRINGSPIGGE TIL 600D/700D/600FD/700FD/RDF
Sæt med 10 indføringsstænger af stål 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF AXE21246 1.559,98
Sæt med pig (1x stang,1x fjederlåsestift,1x holder) 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF