VARAOSAKUVASTO

Kaikki hinnat ilman ALV:tä. Saatavana ainoastaan ohjelmaan osallistuvilta John Deere -jälleenmyyjiltä. Hintoja voivat nostaa valuuttakurssien vaihtelut tai ennalta arvaamattomat hinnankorotukset.

Sivustolla partscatalog.deere.com voi olla eri hinnat.

Hinnat saattavat muuttua, varmista hinta jälleenmyyjältäsi

NAPSAUTA VARAOSANUMEROA JA TILAA OSAT SUORAAN JÄLLEENMYYJÄLLESI.

UUTUUS!

OSAT LÖYTYVÄT HELPOSTI

Tiesitko, että voit tilata jälleenmyyjältä kaikki tarvitsemasi osat verkossa?
Kaikki mallit, kaikki vuodet, täsmälleen oikea osa John Deereesi – osien tilaaminen sujuu todella mukavasti. Tutustu online-varaosakuvastoon, syötä koneesi malli/nimi tai sarjanumero, ja selaa kaikkia saatavana olevia osia. Valitse ja varaa ne yhdellä napsautuksella ja nouda ne jälleenmyyjältämme kertakäynnillä.
Olisipa koko elämä yhtä helppoa.

PARTSCATALOG.DEERE.COM

Tapahtuu mitä hyvänsä, milloin hyvänsä tai kuinka vanha tai uusi koneesi on – tuemme sinua eteenpäin suuntautuvilla ratkaisuilla, jotka varmistavat, että tuottavuudellasi ja kannattavuudellasi ei ole esteitä.

JOHN DEERE

ELINKAARIRATKAISUT

EHKÄISY

PÄIVITYS

ENNAKOINTI

KORJAUS

* Vain osallistuville jälleenmyyjille. Voi vaatia lisäksi FarmSight™ Service -sopimuksen.

Ennaltaehkäisevällä huollolla tarkoitamme kaikkea, mikä estää koneen seisokit: Laaja valikoima korkealaatuisia John Deere -alkuperäisosia tässä kuvastossa, PowerGard™ pitää toimintakustannukset kurissa kiinteähintaisella kunnossapidolla, Expert Check -tarkastukset maksimoivat toiminta-ajan ja räätälöidyt FarmSight™ Services parantava suorituskykyä.

Ensiluokkaiset komponentit ja aikataulutetut määräaikaishuollot.

Mahdollisten ongelmien tunnistaminen ja osien vaihto, ennen kuin ne rikkoutuvat.

Uusimmat mukavuus- ja suorituskykypäivitykset.

Korjaa ongelmat mahdollisimman nopeasti.

Päivitykset parantavat koneesi suorituskykyä, kun se on lähtenyt tehtaalta: Niihin sisältyy valtava valikoima lisävarustesarjoja ja lisävarusteita tässä kuvastossa – selaa kuvastoa ja katso miten voit edistää liiketoimintaasi.

Ennakoiva huolto käsittää kaiken, joka auttaa sinua, jälleenmyyjää ja John Deereä tunnistamaan koneen mahdolliset viat ennen kuin niitä tapahtuu: Esimerkiksi Expert Alerts, joka estää seisokit, ja Performance Expert Alert, joka varmistaa, että saat koneesta täyden hyödyn.

Kun puhumme korjaavasta kunnossapidosta, tarkoitamme kaikkea, joka auttaa ratkaisemaan ongelmat nopeammin: Varakoneet* pitävät sinut liikkeellä, connected support ja etädiagnostiikka ongelmien nopeaksi ratkaisemiseksi, osien 24 h saatavuus sekä lyömätön palvelu ja tuki pellolla.

Alternatives by John Deere -varaosat ovat paras vaihtoehto koneisiin, joita ei käytetä yhtä paljon kuin ensisijaista kalustoasi. Tämän kilpailukykyisesti hinnoitellun tuotelinjan kaikki varaosat käyvät läpi John Deere -sertifiointiprosessin, mikä takaa, että ne sopivat koneisiisi aina muiden valmistajien osia paremmin.

SERTIFIOITUA LAATUA

JOHN DEERE-SERTIFIOITU

Täydellinen sopivuus taattu – Alternatives by John Deere -tuotteet läpäisevät John Deeren tarkan sertifiointiprosessin. Mikään muu osa ei sovi yhtä hyvin koneeseesi.

PARAS VALINTA

Joitakin koneita ei käytetä yhtä paljon kuin ensisijaista kalustoasi. Alternatives by John Deere -osamme ovat täydellisiä näihin koneisiin.

HYVÄ VALINTA

Useimmilla tarvitsemillesi tärkeille osille on Alternatives by John Deere -tuote – saatavana helposti budjettiasi säästävään hintaan.

LUOTETTAVA

Me rakensimme koneesi. Me tiedämme mitä se tarvitsee. Siksi me valmistimme siihen sopivat ja kestävät osat. Alternatives by John Deere täyttää John Deere -brändille asettamasi odotukset.

VAIVATONTA

Lisää hyviä uutisia: Oikean Alternatives by John Deere -osan hankkiminen on nopeaa ja helppoa. Saat sen John Deere -jälleenmyyjältäsi, samoin kuin asiantuntevat neuvot, joilla saat korjaukset tehtyä ja pääset nopeasti takaisin työhön.

EDULLISTA

Mikä parasta: Alternatives by John Deere on edullisesti hinnoiteltu vaihtoehto, kun sinun on keskityttävä töihisi eikä tuleviin vuosiin.

VAIHTO-OSIEN UUDELLEENRAKENNUS

John Deere on uudelleenrakentanut vaihto-osia ja komponentteja yli 20 vuoden ajan. Uuudelleenrakennusprosessin aikana vikaantuneet ja kuluneet osat vaihdetaan alkuperäisosiin, minkä jälkeen ne tarkastetaan ja niiden alkuperäistä vastaava suorituskyky testataan. Tämä on ympäristöystävällinen korjausvaihtoehto, joka parantaa käytettävyysaikaa ja suorituskykyä sekä pienentää käyttökuluja.

UUDELLEENRAKENNETUT OSAT JA KOMPONENTIT

HUIPPULUOKAN KORJAUSRATKAISUT EDULLISEEN HINTAAN

MEIDÄN LUPAUKSEMME – SINUN ETUSI

John Deere -laatu

Toiminta-aika – tuo koneet nopeammin takaisin töihin

Pienemmät käyttökustannukset

Vaihto-osilla on vuoden rajaton takuu

Reman Complete- ja Reman Basic -moottoreilla on kahden vuoden tai 2 000 tunnin takuu (rajattomasti käyttötunteja ensimmäisen vuoden aikana)

Komponenttien vaihtaminen vs. komponenttien korjaaminen = alhaisemmat kustannukset ja vähemmän seisokkiaikoja

SYY MIKSI JOHN DEERE-VAIHTO-OSIA ON VAIKEA PÄIHITTÄÄ!

HUIPPULAATUA TAKUULLA

Laitteistosi on liiketoimintasi selkäranka. Kun työ odottaa tekijäänsä, on kyettävä luottamaan siihen, että koneet hoitavat osansa. Kun koneittesi pääkomponentteja on vaihdettava, tarvitset korkealuokkaisia korjausratkaisuja minimoiduilla seisokkiajoilla ja kohtuulliseen hintaan. John Deere -vaihto-osat täyttävät kaikki nämä vaatimukset, ja niitä täydentää vielä kattava John Deere -vaihto-osatakuu, joten olet turvassa myös silloin, jos jotain menee pieleen.

Ostaessasi John Deere -vaihto-osan ostat toiminta-aikaa.

”LAATUA, JOHON OLEN TOTTUNUT, JA VIELÄ HYVÄÄN HINTAAN – SITÄ ON JOHN DEERE -VAIHTO-OSA!”

Tässä näkyy vain esimerkki John Deeren peruskunnostettujen vaihto-osien tarjonnasta. Kysy meiltä, mitä vaihto-osia on saatavissa sinun koneellesi.

Konettasi ei ole
peruskorjattu,
vaan se on
syntynyt uudelleen

DIGITAALISET RATKAISUT

Lisää tehokkuutta ja mukavuutta työpäivääsi eteenpäin suuntautuvalla digitaalisten tuotteiden mallistolla. Tämä on tulevaisuus; nouse ohjaamoon ja menesty.

AUTOTRAC™2

Hanki automaattinen ajolinjan ohjaus 4. sukupolven näyttöön. AutoTrac™ auttaa säästämään aikaa ja rahaa vähentämällä limittäisyyttä, nopeuttamalla käännöksiä ja vähentämällä kuljettajan stressiä.


Gen4 Universal -näyttö

2 500,00 €


Gen4 Command Center

2 000,00 €

TÄSMÄVILJELYPAKETIT1

Täsmäviljelyteknologiamme tukevat kannattavaa, kestävää yritystoimintaa. Hyviä uutisia: useimmissa koneissamme on jo oikea laitteisto tai se voidaan jälkiasentaa helposti.

1 Kysy jälleenmyyjältä eri ratkaisujen sopivuudesta tiettyyn koneeseen ja näyttöön. Lisälaitteistoa voidaan tarvita. Saatavuus vaihtelee alueittain.

2 Pyydä tietoja tilaamisesta paikalliselta John Deere -jälleenmyyjältä.

3 Koneessa on oltava 4. sukupolven Command Center™- tai Universal-näyttö (SU20-3-ohjelmisto tai sitä uudempi) StarFire™ 3000-/6000-/7000-vastaanotin, voimassa oleva JDLink™ Connect -tilaus ja John Deere Operations Center™ -tili. Jos varustukseen ei jo kuulu MTG 4G, jälkiasennus vaaditaan.

4 AutoTrac™-valmiisiin John Deere S-sarjan leikkuupuimureihin MY2008, C, W ja T-sarjaan alkaen MY2009 yhdessä 600-sarjan maissin leikkuupöytien kanssa ja ajosilppuriin MY2011/13 ja MY2015+.

PÄIVITYS

PREMIUM PAKETTI2

Premium-paketti sisältää AutoTrac™:in esimerkiksi osiohallinnan peltokohtaiseen viljelyyn, ISOBUS-dokumentaation (TC-GEO) ja Data Sync -suoratiedonsiirron.


Gen4 Universal -näyttö

4 500,00 €


Gen4 Command Center

3 000,00 €

AUTOMAATIOPAKETTI2

Paketti on nimensä arvoinen, sillä se sisältää kehittyneitä automaatio-ominaisuuksia, esimerkiksi AutoTrac™ työkoneohjauksen, AutoTrac™ kääntöautomatiikan, Machine Syncin (Gen4) tai AutoPath™:in.


Gen4 Universal -näyttö

6 500,00 €


Gen4 Command Center

3 500,00 €

AKTIVOINTI AUTOTRAC™ PREMIUM 1.0 PREMIUM 3.0 AUTOMATION 4.0
NÄYTTÖ 4240 JA 4640 UNIVERSAL COMMANDCENTER™ 4200 JA 4600 4240 UNIVERSAL COMMANDCENTER™ 4200 4640 UNIVERSAL COMMANDCENTER™ 4600 4640 UNIVERSAL COMMANDCENTER™ 4600
Dokumentaatio, säädettävä levitysmäärä ja Data Sync -suoratiedonsiirto Vakiovaruste
AutoTrac™
Osiohallinta
AutoTrac™ RowSense™
AutoTrac™ Vision
Peltotietojen jakaminen
AutoTrac™ työkoneohjaus
AutoTrac™-kääntöautomatiikka
Machine Sync
AutoPath™
Selite: ▪ sisältyy – ei sisälly

ILMAISET

LAITTEISTON AKTIVOINNIT

Voit valitse yksilöllisen laitteistokokoonpanon, kun tilaat uuden koneen. Ohjelmistopäivityksemme helpottavat lisäominaisuuksia käyttöönottoa myöhemmin.

TÄSMÄVILJELYN LISÄAKTIVOINNIT1

Tarjoamme kätevien täsmäviljelypakettien lisäksi kerta-aktivointeja, joilla saat käyttöön laitteistosi täydet ominaisuudet hyödyttämään toimintaasi.

Skannaa QR-koodi ja tutustu täsmäviljelyesitteeseemme, jossa on paljon syventää tietoja tuotteistamme ja ratkaisuistamme.

5 GreenStar™ 2 ja 3 -näyttöihin. Kysy lisätietoja jälleenmyyjältäsi.

6 Ajonopeuden mukaan säätyvä ohjaus vaati traktorin, jossa on valmiina John Deere AutoTrac™ (koodi 1758), ja se voidaan aktivoida käyttäen Gen4 CommandCenter™ -näyttöä. Yhteensopiva vain DirectDrive™- ja AutoPowr™-vaihteistojen kanssa. Ei yhteensopiva PowrQuad™- ja AutoQuad™-vaihteistojen kanssa. Ei saatavana korkeille viljelykasveille sopiviin traktoreihin.

7 Vaatii AutoPowr™-vaihteiston. 6R-sarjan traktoreihin (MY18+)

AUTOSETUP2,3

1-Click-Go-AutoSetup vähentää asetuksiin tarvittavaa aikaa jopa
50 %: Operations Centerissä
etukäteen suunnitellut työt näkyvät
automaattisesti Gen4-näytössä, kun
varustettu kone tulee pellolle.

AUTOTRAC™ ROWSENSE™ – GREENSTART 2/3 -NÄYTÖT4

Kaatunutta maissia, mutkia tai epätasaisia rivivälejä? AutoTrac™ RowSense™ -järjestelmä pitää koneen aina oikealla rivillä, nopeus pysyy samana ja kuljettajan stressaantuu vähemmän.


2 622,00 €

JOHN DEERE OSIOHALLINTA – GREENSTAR™ 2/3 -NÄYTÖT5

John Deeren Section Control ottaa työkoneen yksittäiset osat automaattisesti käyttöön ja poistaa ne käytöstä ennalta määritetyissä pellon kohdissa.


1 890,00 €

AJONOPEUDEN MUKAAN SÄÄTYVÄ OHJAUKSEN VÄLITYSSUHDE6

Parantaa käyttömukavuutta, edellyttää vähemmän käsien liikkeitä ja vähemmän ohjaustarvetta käännyttäessä päisteissä tai käytettäessä kuormainta ahtaissa tiloissa.


AL234179

458,00 €

ÄLYKÄS MEKAANINEN ETUPYÖRÄVETO (MFWD)7

Automaattinen 4-pyöräveto pyörän luiston perusteella vähentää polttonesteen kulutusta ja renkaiden kulumista.


AL225890

3 061,00 €

VALITSE ÄLYKKÄÄSTI,
 TEE ENEMMÄN.

Oletko kyllästynyt muistiinpanojen kirjoittamiseen ja aikaa vievään näyttöjen napsautteluun? 1-Click-Go-AutoSetup vähentää asetuksiin tarvittavaa aikaa jopa 50 %: Operations Centerissä etukäteen suunnitellut työt näkyvät automaattisesti Gen4-näytössä, kun JDLink™-liitettävyydellä varustettu kone tulee pellolle. Kuljettajan tarvitsee vain vahvistaa tiedot yhdellä napsautuksella ja työ voi alkaa.

REKISTERÖI ILMAINEN TILI OSOITTEESSA

OPERATIONSCENTER.DEERE.COM

6R

SARJA

LEIKKUUPUIMURIN OSAT
JA LISÄVARUSTESARJAT

Mitä tekijöitä onnistunut sadonkorjuu edellyttää? Tarvitset tuloksen näiltä kolmelta tasolta: Teho, toiminta-aika ja käyttökustannukset. Varmista menestys käyttämällä vain JD-sertifioituja osia ja tarkastamalla tärkeät kulutusosat säännöllisesti.

LAONNOSTIMET

Laonnostimet nostavat laonneen viljan tehokkaasti ja lisäävät tehoa kun vilja on lakoontunutta. Virheettömät laonnostimet estävät teräpalkin vauriot.

Vaihda kaikki vääntyneet tai vaurioituneet laonnostimet.

Alkuperäiset John Deere -laonnostimet ovat helposti asennettavissa teräruotoihin, ja ne voidaan säätää kolmeen eri asentoon. Siten varmistetaan oikea kulma ja luotettava viljelykasvin kulku ilman vaurioiden vaaraa.

ALUSTA

EHKÄISY

SARJA OSANUMERO HINTA €
600R, 700PF, 600X, 700X AXE23480 31,80

H229537 (LSL) & H229538 (SLS)

TERÄRUODOT

Oikein huolletut teräruodot vähentävät tehon tarvetta, joten polttonestettä kuluu vähemmän ja hihnan kestävät pidempään.

Vaihda teräruodot, jos ne ovat rikkoutuneet, vääntyneet tai rako on yli 5,4 mm. Mittaa kuluma sekunneissa yleistyökalulla MCXFA1961.

Alkuperäisten John Deere -teräruotojen kulumisominaisuudet ovat ylivertaiset erikoispinnoituksen ansiosta.

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
HITSATTU TERÄRUOTO
Hitsattu teräruoto 600R, 600X, 700X, 700PF AXE37174 30,30
Yleistyökalu Kaikki sarjat MCXFA1961 11,10
TAOTTU TERÄRUOTO
Pitkäkärkinen teräruoto
(pitkä-lyhyt-pitkä) - pienelle hyvälle (vilja, öljysiemenet rapsi)
600D, 700D, RDF H229539 57,00
Pitkäkärkinen teräruoto
(lyhyt-pitkä-lyhyt) - pienelle hyvälle (vilja, öljysiemenet rapsi)
600D, 700D, RDF H229540 57,00
Tylppäkärkinen teräruoto
(pitkä-lyhyt-pitkä) - eri viljelykasveille (soijapavut)
600F, 600FD, 700FD, RDF H229537 66,00
Tylppäkärkinen teräruoto
(lyhyt-pitkä-lyhyt) - eri viljelykasveille (soijapavut)
600F, 600FD, 700FD, RDF H229538 70,00

Z93078 (25 kpl laatikko)

LEIKKUUOSAT

Tiesitkö, että jopa 80 prosenttia satotappiosta voi tapahtua leikkuupöydällä? Terälapun jouheva tarkkuus on tehokkaan leikkuun ehdoton edellytys – ja se säästää polttonestettä.

Vaihda terälaput, kun ne ovat rikkoutuneet tai vääntyneet tai hammastukset ovat pyöristyneet eivätkä tartu viljelykasviin, tai jos hampaita puuttuu tai kärki on kulunut teräväksi.

Alkuperäisten John Deere -terälappujen valmistuksessa käytetään uusimpia tietokoneohjattua karkaisuprosesseja, joilla saadaan pidempään kestävä, tehokkaampi leikkuu. Ne sopivat aina ensimmäisellä kerralla ja nopeuttavat vaihtoa.

TERÄPALKKISARJAT MALLIIN 600R/ 600X/ 700X

Säästä aikaa ja rahaa ostamalla kokonainen teräpalkkisarja yksittäisten osien vaihtamisen sijasta.

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
3 TUUMAN (76,2-mm) TERÄLAPPU
3 tuuman karkeahampainen terälappu
(kuiviin olosuhteisiin, pienille jyville ja karkealle jyvälle (esim. soijapavut))
600R, 600X, 700X, 700PF Z93077 3,15
3 tuuman hienohampainen terälappu
(vaihteleviin olosuhteisiin (vihreä olki ja rikkaruohoinen) pienille jyville tai vaihteleville viljelykasveille (ruohon ja pellavansiemen))
600R, 600X, 700X, 700PF Z93078 2,90
4 TUUMAN (101,6-mm) TERÄLAPPU
4 tuuman – karkeahampainen terälappu
(kuiviin olosuhteisiin, pienille jyville ja karkealle jyvälle (esim. soijapavut))
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H163131 7,90
4 tuuman – karkeahampainen limittäinen terälappu
(kuiviin olosuhteisiin, pienille jyville ja karkealle jyvälle (esim. soijapavut))
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H226352 16,50
4 tuuman – hienohampainen terälappu
(vaihteleviin olosuhteisiin (vihreä olki ja rikkaruohoinen) pienille jyville tai vaihteleville viljelykasveille (ruohon ja pellavansiemen))
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H153329 7,80
4 tuuman – hienohampainen limittäinen terälappu
(vaihteleviin olosuhteisiin (vihreä olki ja rikkaruohoinen) pienille jyville tai vaihteleville viljelykasveille (ruohon ja pellavansiemen))
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H226351 16,40
KUVAUS MALLI OSANUMERO HINTA €
Hienohampainen 622X, 722X KXE10463 1 708,00
Hienohampainen 625X, 725X KXE10464 1 791,00
Hienohampainen 630X, 730X KXE10465 1 461,00
Hienohampainen 635X, 735X KXE10466 1 825,00
Hienohampainen 640X, 740X KXE10467 2 801,00
Karkeahampainen 622X, 722X KXE10306 1 035,00
Karkeahampainen 625X, 725X KXE10308 1 105,00
Karkeahampainen 630X, 730X KXE10309 1 218,00
Karkeahampainen 635X, 735X KXE10310 1 741,00
Karkeahampainen 640X, 740X KXE10311 1 837,00
600X/ 700X teräpalkkisarjoja on saatavana myös hienohampaisilla terälapuilla.

ESIMERKKI: 622R

Pääosa

Keskiosa

Liitin

Liitin

Päätyosa

600R-MALLIN TERÄPALKIN SEGMENTTIEN YLEISNÄKYMÄ (KARKEA HAMMASTUS)

SYÖTTÖSORMET

Sormipidikkeet vähentävät sisäisen syöttöruuvin vaurioitumisvaaraa ja tarpeettomia korjauskustannuksia estämällä rikkoutuneiden sormien pääsyn leikkuupuimuriin.

Ehjät syöttösormet parantavat syöttöä ja mahdollistavat suuremmat korjuunopeudet.

Alkuperäiset John Deere -syöttösormet ovat vyöhykekarkaistuja ja erittäin joustavia, joten ne kestävät suurempia rasituksia vääntymättä tai rikkoutumatta.

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
SYÖTTÖSORMET MALLEIHIN 600R/ 600F/ 600X/ 700X
Sarja sisältää 10 teräksistä syöttösormea,
pidikkeen ja tapit
600R, 600F, 600X, 700X 247,50
Sormitulppa 600R, 600F, 600X, 700X H168206 13,00
Sormen laakeri 600R, 600F, 600X, 700X AH171602 14,20
Sormi 600R, 600F, 600X, 700X H169914 20,60
SYÖTTÖSORMET MALLEIHIN 600D/ 700D/ 600FD/ 700FD/ RDF
Sarja sisältää 10 teräksistä syöttösormea 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF AXE21246 275,50
Sormisarja (1x sormi, 1x jousisokka, 1x pidike) 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF AH228229 24,90
KUVAUS MALLI OSANUMERO HINTA €
Pääsegmentti 616R-630R AH168890 558,50
Pääsegmentti 635R AXE19894 710,50
Keskisegmentti* 616R-635R AH168892 193,50
Liitin* 616R-635R AH168906 66,00
*Loppusegmentti 616R AH221747 36,60
*Loppusegmentti 618R AH168896 103,00
*Loppusegmentti 620R AH168898 145,00
*Loppusegmentti 622R AH168900 308,50
*Loppusegmentti 625R AH168902 101,00
*Loppusegmentti 630R AH168900 308,50
*Loppusegmentti 635R AXE20195 248,50
Saatavana myös hienohampaisiin teräpalkkeihin, katso tarkastus- ja huolto-ohjeen sivu 16 tai kysy jälleenmyyjältäsi.
* Vaaditut määrät voivat vaihdella leikkuupöydän leveyden mukaan.

ASIANTUNTIJAN VINKKI

OPTIMOI VIRTA

Kartiomaiset syöttökierukan siivekkeen jatkeet voivat korjata epätasaista materiaalivirtaa syöttökuljettimeen. Tasaisen virta varmistaa koneen optimaalisen toiminnan.


600R- 600X- ja 700X-sarjan leikkuupöydät

BXE 10080

LAONNOSTOKELAN PIIKIT

Komposiittipiikit tuottavat maksimitehon leikattaessa lakoontuneita ja lyhyitä viljelykasveja, sillä ne mahdollistavat paremman ulottumisen kasviin ja aktiivisemman liikkeen.

Puuttuvien tai vääntyneiden piikkien korvaaminen varmistaa luotettavan materiaalin syötön ja estää muiden komponenttien häiriöt.

Alkuperäisten John Deere -laonnostokelan piikkien tiukat toleranssit estävät häiriöt ja mahdollistavat tehokkaimman syötön.

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
Teräspiikki 600F, 600R, 600X, 700X Z102299 4,40
Muovipiikki (10 kpl sarja) (laonnostokelaan ilman levyjä) 600X, 700X, 700PF, 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF KXE10423 139,00
Muovipiikki (60 kpl sarja) (laonnostokelaan ilman levyjä) 600X, 700X, 700PF, 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF KXE10424 640,50
Muovipiikki, täysi levy (10 kpl sarja) 600F, 600D, 700D, 600FD AH166489 73,00
Muovipiikki, täysi levy (130 kpl sarja) 600F, 600D, 700D, 600FD AH166493 800,50
Muovipiikki, oikean puolen levy (10 kpl sarja) 600F, 600D, 700D, 600FD AH166490 84,00
Muovipiikki, vasemman puolen levy (10 kpl sarja) 600F, 600D, 700D, 600FD AH166491 84,00
Muovipiikki, ei levyä (10 kpl sarja) 600F, 600D, 700D, 600FD KXE10477 102,50

SYÖTTÖKULJETIN

KJD10531

Kokonainen kuljetinketju, 3-rivinen

HXE 33371

Pidä leikkuupuimurisi kunnossa – hae Huolto- ja varaosaopas meiltä.

KETJUT JA LISTAT

Syöttökuljettimen huolletut ketjut ja listat tarvitaan tukemaan syöttökuljettimen kiihdytystoimintoa ja viljelykasvimaton ohentamista ja siten parantavat leikkuupuimurin kokonaistehoa.

Vaihda ketjut, jos ne aiheuttavat melua käytön aikana tai jos ne ovat saavuttaneet 3 %:n venymän eivätkä ne ole enää säädettävissä. Tarkasta venymä työkalulla osa KJD10531.

Alkuperäiset John Deere -syöttökuljettimen ketjut ja listat on suunniteltu kestämään pidempään. Ne kestävät paremmin kulumista ja iskukuormia, sillä rakennamme niihin paremman voitelun, ketjun osat lujemmasta teräksestä ja vahvemmat sivupalkit.

KUVAUS MÄÄRÄ/KONE SARJA MY OSANUMERO HINTA €
Ketjurivi – ulko 2 W540, W540HM, W550, W550HM, T550, T550HM, T560, T560HM MY14, MY15 AZ63336 426,50
Ketjurivi – sisä 1 W540, W540HM, W550, W550HM, T550, T550HM, T560, T560HM MY14, MY15 AZ63337 434,00
Heavy duty -ketju
Ketjurivi – ulko
2 W540, W540HM, W550, W550HM, T550, T550HM, T560, T560HM MY14, MY15 AZ102573 560,50
Heavy duty -ketju
Ketjurivi – sisä
2 kpl 6 kohlimelle
1 kpl 5 kohlimelle
W540, W540HM, W550, W550HM, W650, W650HM, W660, W660HM, T550, T550HM, T560, T560HM, T660, T660HM, T670, T670HM MY14, MY15 AZ102574 549,50
Lista Tarvittaessa –
enintään 32
W540, W540HM, W550, W550HM, T550, T550HM, T560, T560HM MY14, MY15 Z100722 26,70
Lista Tarvittaessa –
enintään 48
W650, W650HM, W660, W660HM, T660, T660HM, T670, T670HM MY14, MY15 Z100723 23,20
Heavy duty -ketju
Ketjurivi – ulko
2 W540, W540HM, W550, W550HM, W650, W650HM, W660, W660HM, T550, T550HM, T560, T560HM, T660, T660HM, T670, T670HM MY16+ AXE41939 537,50
Heavy duty -ketju
Ketjurivi – sisä
2 kpl 6 kohlimelle
1 kpl 5 kohlimelle
W540, W540HM, W550, W550HM, W650, W650HM, W660, W660HM, T550, T550HM, T560, T560HM, T660, T660HM, T670, T670HM MY16+ AXE41940 627,50
Lista Tarvittaessa –
enintään 26
W540, W540HM, W550, W550HM, T550, T550HM, T560, T560HM MY16+ HXE33371 29,40
Lista Tarvittaessa –
enintään 39
W650, W650HM, W660, W660HM, T660, T660HM, T670, T670HM MY16+ HXE33370 27,70
Lista 24 HillMaster™
9 Levelland
S660, S670, S680, S685, S690, S660HM, S670HM, S680HM, S685HM, S690HM, S760, S770, S780, S785, S790, S760HM, S770HM, S780HM, S785HM, S790HM MY12+ HXE24328 135,50
Lista 18 S660, S670, S680, S685, S690, S760, S770, S780, S785, S790 MY15+ HXE42402 51,50
Kokonaisia kuljetinketjusarjoja on myös saatavana.

PUINTIOSAT

LEIKKUUPUIMURIT

Huolletut puintikelan elementit ovat maksimipuintitehon tärkeä edellytys.

Vaihda puintikelan elementit, kun havaitset rummun kulumistulkin avulla varstasiltojen, puintikelan elementtien ja erottelurummun puintipiikkien kulumisen.

Alkuperäiset John Deere -puintikelan elementit puivat tehokkaasti ja pitävät tappiot pieninä.

KOHLINLEIKKUUPUIMURIT

Oikein huolletut varstat ovat erittäin tärkeät, kun on saavutettava jälleen parhaat puintitulokset.

Vaihda varstat, kun niiden profiilin paksuus on alle 6 mm.

Alkuperäisten John Deere -varstojen syvempi lämpökäsittely tekee niistä kestävämpiä.

ASIANTUNTIJAN VINKKI

LEIKKUUPUIMURIN YLEISTYÖKALU

Kätevä puristetusta teräslevystä valmistettu, leimattu monitoimityökalu nopeaan paneelien avaamiseen ja leikkuupuimurin seulojen välin tarkastamiseen.


MCXFA1962 – kaikki sarjat

15,60 €

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
TRISTREAM™-ROOTTORI (3 KPL:N PAKKAUS)
Sulavakäyntiset puintikelan elementit 1. rivi S-sarja AH216674 1 464,00
Sulavakäyntiset puintikelan elementit 2. rivi S-sarja AH216675 1 073,00
Sulavakäyntiset puintikelan elementit 3. - 5. rivi S-sarja AH216677 534,50
VARIABLE STREAM -PUINTIRUMPU (3 KPL:N PAKKAUS)
Puintikelan elementti, normaali kuluminen, jyvä S-sarja KXE10034 695,50
Puintikelan elementti, suuri kuluminen, jyvä S-sarja KXE10035 1 661,00
Puintikelan elementti, suuri kuluminen, riisi S-sarja KXE10036 1 652,00
Puintirummun kulumistulkki S-sarja KXE10110 74,00
KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
VARSTASARJA (2 KPL:N PAKKAUS)
Yksi vasemmanpuoleinen, yksi oikeanpuoleinen 205X, 225X AZ47216 191,50
Yksi vasemmanpuoleinen, yksi oikeanpuoleinen 206X, 226X AZ47217 213,00
Yksi vasemmanpuoleinen, yksi oikeanpuoleinen 95XX WTS, 9780CTS, W5X0, T5X0 AZ58904 234,00
Yksi vasemmanpuoleinen, yksi oikeanpuoleinen 96XX WTS, W6X0, T6X0 AZ58905 265,00
KROMATTU VARSTASARJA (5 KPL:N PAKKAUS)
Vasen puoli 95XX WTS, 9780CTS, W5X0, T5X0 AH205119 967,00
Oikea puoli 95XX WTS, 9780CTS, W5X0, T5X0 AH205120 967,00
Vasen puoli 96XX WTS, W6X0, T6X0 AH205124 1 095,00
Oikea puoli 96XX WTS, W6X0, T6X0 AH205125 1 095,00

SUODATTIMET

Oikein toimivat suodattimet pitävät leikkuupuimurisi kunnossa. Ne suojaavat osia pysäyttämällä ulkoa tulevat epäpuhtaudet ja vähentävät siten kulumista ja polttonesteen kulutusta.

Huolla suodattimet osana säännöllistä rutiinihuoltoa.

Alkuperäiset John Deere -suodattimet keräävät äärimmäisen pieniä hiukkasia, joiden koko voi olla vain viidesosa ihmishiuksen paksuudesta. Se varmistaa erinomaisen suojauksen ja pidemmät huoltovälit, lisää toiminta-aikaa ja vähentää käyttökustannuksia.

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
1 Kiertoilmasuodatin W,T (MY14+) ja S-sarja (MY15+) L214634 19,50
2 Ohjaamoilman suodatin W,T (MY14+) ja S-sarja (MY15+) RE284091 58,50
2 Hiilikuitu Plus -kiertoilmansuodatin ohjaamoon W,T (MY14+) ja S-sarja (MY15+) TY27779 141,00
2 Hiilikuitu Plus -ilmansuodatin ohjaamoon W,T (MY14+) ja S-sarja (MY15+) TY27783 536,50
3 Ilmanpuhdistimen ensiösuodatin S-sarja (MY15+) HXE11090 246,50
3 Ilmanpuhdistimen ensiösuodatin W,T (MY14+) AH164062 162,50
4 Ilmanpuhdistimen toisiosuodatin S-sarja (MY15+) HXE11091 215,00
4 Ilmanpuhdistimen toisiosuodatin W,T (MY14+) AH164063 70,00
5 Moottoriöljysuodatin (13,5 l) S-sarja (MY15+) RE572785 73,50
5 Moottoriöljysuodatin (9 l) W,T (MY14+) RE509672 40,30
5 Moottoriöljysuodatin (6,8 l) W,T (MY14+) RE539279 28,60
6 Polttonestesuodatin W,T (9 L, MY14+), S-sarja (MY15+) DZ112918 121,00
6 Polttonesteen pääsuodatin W,T (6,8 L, MY16+) DZ115392 64,00
7 Polttonesteen esisuodatin W,T (9 L, MY14+), S-sarja (MY15+) RE539465 115,00
7 Polttonesteen esisuodatin W,T (6,8 L, MY16+) DZ115391 61,50
7 Polttonesteen esi- ja pääsuodatin W,T (6,8 L, MY14, MY15) RE541746 131,00
8 Ilmanpuhdistimen ensiösuodatin S-sarja (MY15+) AXE42066 173,50
9 Polttonesteen esisuodatin, vedenerotin W, T (MY14+) ja S-sarja (MY15+) R502778 40,10

Huolletut hihnat ovat koneesi täyden tehon ja tehokkuuden tärkeä edellytys – saat lisää toiminta-aikaa ja polttonestettä kuluu vähemmän.

Vaihda hihnat, jos ne ovat halkeilleet tai repeilleet, mutta myös jos ne aiheuttavat melua käytön aikana tai jos ne ovat saavuttaneet 3 %:n venymän eivätkä ne ole enää säädettävissä.

Alkuperäisten John Deere -hihnojen ainutlaatuinen kumiseos ja aramidilangat kestävät kauemmin, huoltovälit ovat pidempiä ja kustannuksia säästyy jopa 30 %.

HXE 147321

HIHNAT

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
W-/T-SARJA
Viljaelevaattorin voimansiirto W-/T-sarja MY08+ HXE51300 434,00
Kiinteänopeuksisen syöttökuljettimen voimansiirto W540/W650 (ainoastaan Levelland) H176766 289,00
Kiinteänopeuksisen syöttökuljettimen voimansiirto W550/ W660, T-sarja (ainoastaan Levelland) HXE12427 268,50
S-SARJA
Syöttökuljettimen voimansiirto S-sarja MY12+ (Heavy duty, suuri vääntömomentti) H174885 498,50
Syöttökuljettimen voimansiirto S660/S760 MY12+ (Heavy duty) H218726 528,00
Syöttökuljettimen voimansiirto S660, S670, S670HM, S760, S770, S770HM MY12+ (suuri vääntömomentti) HXE45928 776,50
Syöttökuljettimen voimansiirto S-sarja MY12+ (5-nopeuksinen); HM-mallit MY14+ H229019 615,00
Roottorin voimansiirto S-sarja MY12+ (Heavy Duty) HXE147321 1 062,00
Roottorin voimansiirto S-sarja MY12+ (vakio) HXE150557 910,00

HXE 140636

SILPPURIN TERÄT

Terävät silppurin terät lisäävät tehoa ja alentavat polttonesteen kulutusta, sillä ne tarvitsevat vähemmän tehoa. Silpun maksimaalinen laatu estää maan muokkauksen seurantakustannukset.

Vaihda terät, kun havaitset vaurioituneita kohtia tai kulumaa. Vaihda silppurin terän aina pareittain, eli kumpikin puoli, jolloin roottorin tasapainotus ei muutu.

Alkuperäiset John Deeren silppurin terät ovat täydellisesti tasapainotettuja ja vyöhykekarkaistuja – käyttökustannukset ovat pienemmät ja silpun laatu tasainen.

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
Lovettu teräsarja (8 kpl) S-sarja MY12+, X-sarja KXE10761 306,50
Lovettu terä S-sarja MY12+, X-sarja HXE140636 43,70
Suora terä (8 kpl:n sarja) S-sarja MY12+ KXE10256 171,00
Siipiterä (8 kpl:n sarja) S-sarja MY12+ KXE10363 241,50
Vastaterä STS™, S-sarja H215004 8,90
Vakiomallinen silppurin hammastettu ja pyörivä terä 2000, 2200, CTS™, 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja, 1x50, 1x70 Z77601 12,60
Vakiomallinen silppurin sileä ja pyörivä terä 2000, 2200, CTS™, 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja, 1x50, 1x70 Z53454 9,90
Vakiomallinen silppurin hammastettu ja vastaterä 2000, 2200, CTS™, 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja HXE13024 9,60
Vakiomallinen silppurin sileä ja vastaterä 2000, 2200, CTS™, 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja 8,00
Vakiomallinen sileä terä maissille 2000, 2200, CTS™, 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja Z42176 12,90
Huippulaatuinen silppurin hammastettu ja pyörivä terä 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja Z103205 19,60
Huippulaatuinen silppurin sileä ja pyörivä terä 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja 19,20
Huippulaatuinen silppurin vastaterä 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja 16,90
Huippulaatuinen hammastettu terä maissille 9780CTS, 9000WTS, W-/T-sarja Z105500 21,10

BXE 11144

BXE 10797

PÄIVITYS

ACTIVEYIELD™-SIIRTYMINEN

Kuljettaja käyttää aikansa mieluummin puintiin kuin satomonitorijärjestelmän kalibrointiin. ActiveYield™ maksimoi järjestelmän tarkkuuden vaivattomasti viemättä aikaa sadonkorjuulta. ActiveYield™ tarjoaa laadukasta satotietoa kaikenlaisilla pelloilla ja lajikkeilla.

RAJAISTEN KANSI KOHLINLEIKKUUPUIMUREIHIN

Sulkee seulaston rajaisten syöttökanavan ja varmistaa, että viljaelevaattorin syöttöruuvi sieppaa kaikki jyvät.

VARSTASILLOILLA MAKSIMAANLINEN PUINTIKAPASITEETTI JA PUINTITEHO

S-sarjan leikkuupuimureissa on kestävä, kolmiosainen varstasilta (etu, keski ja taka). Varstasillan oikea kokoonpano vaikuttaa ratkaisevasti leikkuupuimurin suorituskykyyn monilla eri viljelykasveilla ja eri olosuhteissa.

SARJA OSANUMERO HINTA €
S-sarja MY17+ BXE10797 4 072,00
S-sarja MY12-MY16 BXE10503 5 472,00
SARJA OSANUMERO HINTA €
W&T MY16+, 5 kohlin KXE10367 2 011,00
W&T MY16+, 6 kohlin KXE10368 2 313,00
KUVAUS PARAS SARJA OSANUMERO HINTA €
Pieni lanka Rapsi ja ruohonsiemenet S-sarja MY12+ BXE10388 4 553,00
Pitkään kestävä pieni lanka Rapsi ja ruohonsiemenet S-sarja MY12+ BXE10389 6 471,00
Suuri lanka Auringonkukat ja durra S-sarja MY12+ BXE10390 4 358,00
Pitkään kestävä suuri lanka Riisi, auringonkukat ja durra S-sarja MY12+ BXE10391 6 023,00
Pitkään kestävä pyöreä tanko Maissi ja soijapavut S-sarja MY12+ BXE10387 4 242,00
Pieni pyöreä tanko Raskaat olosuhteet, vihreä olki S-sarja MY12+ AXE37789 ja AXE37790 3 127,00
2 708,00
Kondex pieni jyvä Pui aggressiivisesti, kun ruumenia on paljon S-sarja MY12+ BXE11144 3 218,00
Kondex karkea jyvä Aggressiivinen puinti S-sarja MY12+ BXE11145 3 218,00

BXE 11100

Katso lisää yksilöllisiä asennusratkaisuja kuvaston lopun yleisosiosta.

OLKIPUSKURISARJA HUIPPULAATUISILLE JÄÄNTEILLE

Huippuluokan jäännösjärjestelmällä varustetut S-sarjan leikkuupuimurit tuottavat tasaisemman olkivirran. Sarja parantaa olkien laatua luomalla ilmavamman karhon, joka kuivuu nopeammin ja on helposti paalattavissa.

KIINTEÄT PIDIKKEET SADONKORJUUKONEISIIN

KUVAUS OSANUMERO HINTA €
SIIRRETTÄVÄ KIINNITYSPALKKI, OIKEA
Leikkuupuimurit (MY2012-13) BXE10481 383,50
Leikkuupuimurit (MY2014+), karhottimet W235 ja W260 BXE10927 291,50
8000-, 9000-sarjojen ajosilppurit, leikkuupuimurit (MY2012-) AL212605 279,00
MUITA TIETOJA
Kuulalla varustettu kiinnityspalkin liukukiinnike BXE10480 123,00
KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
Sarja Advanced Power Cast -järjestelmällä S-sarja, asennettavissa jälkikäteen huippulaatuiseen MY 12 -jäännesarjaan BXE11100 1 247,00
Sarja takalaudan siivellä S-sarja, asennettavissa jälkikäteen huippulaatuiseen MY 12 -jäännesarjaan BXE11101 1 247,00

TEKNOLOGIA

TAKUUVARMA SOPIVUUS
KONEESEESI

RISTIKKORAKENNE

LEVYRAKENNE

ALKUPERÄISET JOHN DEERE -AKUT

Vain valitsemalla John Deere -akut saat saman suorituskyvyn
kuin aikanaan koneen ostaessasi. Osta laitteisiisi valmistettu akku
ja hyödy pidennetystä käyttöiästä, erinomaisesta tärinänkestävyydestä
ja ylivoimaisesta käynnistystehosta.

Skannaa
QR-koodi
ja tutustu.

MIKSI TARVITSEN ALKUPERÄISOSIA?

MILLOIN VAIHTO-OSAT OVAT IHANTEELLINEN VAIHTOEHTO?

VOINKO KÄYTTÄÄ ALTERNATIVES BY JOHN DEERE -OSIA?

Alkuperäisosat ja John Deere -merkkituotteet on valmistettu erityisesti John Deereä varten ja ne täyttävät tiukat laadun, teknisten ominaisuuksien ja käyttöiän vaatimukset.

Englanninkielinen sana ”Reman” tarkoittaa uudelleenrakennusprosessia; vikaantuneet ja kuluneet alkuperäisosiin vaihdettavat osat tarkastetaan ja niiden alkuperäistä vastaava suorituskyky testataan.

Alternatives by John Deere -osat ovat vanhempia John Deere-koneita varten valmistettuja jälkimarkkinaosia. Ne on suunniteltu uudelleen eri tekniselle tasolle ja hyväksytty John Deere -koneisiin sopiviksi.

Kaikki mallit, kaiken ikäiset: Hanki kaikki karjatalous-, metsätalous-, puutarha- ja työpajatarpeet John Deere -jälleenmyyjältäsi. Perehdy koko alkuperäisosien valikoimaamme tästä.

KAIKKI VARAOSASI
SAMAN KATON ALLA

EHKÄISY

AJOSILPPURIN OSAT
JA LISÄVARUSTESARJAT

Työskentelet aina huipputehokkaasti, kun käytät alkuperäisiä sertifioituja John Deere -osia ja lisävarustesarjoja.

SYÖTTÖRULLATANGOT

Sileä rehumatto ei tarkoita vain laadukkaampaa säilörehua, vaan se osoittaa myös, että syöttörullat toimivat tehokkaasti – mikä on välttämätöntä tuottavuudelle ja kannattavuudelle. Se on tärkeää tuottavuudellesi ja kannattavuudellesi.

Ylä- ja ala syöttörullien vaihdettavat kulutustangot on helppo vaihtaa, jos ne vaurioituvat, koska ne voidaan poistaa erikseen. Käytä tangon hammastettua tai sileää puolta viljelykasvin mukaan. Vinkki: tuplaa käyttöikä kääntämällä kulutustangot; säästä tuhansia koneen elinkaaren aikana.

Alkuperäiset John Deeren syöttörullat, kulutustangot ja pultit on valmistettu kestävästä induktiokarkaisusta ruostumattomasta teräksestä käytettävyyden maksimoimiseksi. Kulutusta kestävät John Deere -syöttörullat on täysin demagnetoitu, joten ne eivät laukaise metallintunnistinta virheellisesti.

KUVAUS MÄÄRÄ PER RULLA SARJA OSANUMERO HINTA €
8000-SARJAN AJOSILPPURIT*
Käännettävä terästanko ylärullalle 10 8100-8500 (-MY18), 8100-8600 (MY19+) HXE93580 127,50
Muovilista ylärullalle 10 8100-8500 (-MY18), 8100-8600 (MY19+) HXE87701 66,00
Käännettävä terästanko alarullalle 12 8100-8500 (-MY18), 8100-8600 (MY19+) HXE100098 89,00
* Taulukossa on esimerkkejä 8000-sarjan kapearunkoisiin koneisiin. Nämä osat ovat saatavina kaikkiin muihin malleihin, kysy oikea varaosanumero jälleenmyyjältäsi.

Dura Line™ Plus -vastaterä

Ruohon vastaterä

Maissin vastaterä

VASTATERÄT

Vastaterät – eli kiinteät terät – muodostavat silppuamismekanismin toisen puolen. Ne ovat kriittisiä hakkurin tehokkaalle toteutukselle, koska ne tarjoavat kiinteän alustan, jota vasten ​​viljelykasvi leikataan.

Uutta valikoimassamme: Dura Line™ -vastaterä maissille. Suurempi pinnoite ja pinta takaavat erinomaisen leikkauslaadun ja vastaterä kestää jopa neljä pidempään kuin vakiovastaterä.

8000- ja 9000-sarjassa koko vastaterän kokoonpano kääntyy hakkurikelan rumpuun päin varmistaen jatkuvan optimaalisen 0,2–0,4 mm:n terävälyksen. Yksinkertaistettu vastateräjärjestelmä antaa terille enemmän tilaa, joten niissä voi olla leveämmät pinnoitteet, ja vastaterän säätäminen on helpompaa.

1 | Hiekkapuhallettu pinta takaa tarkat puristusvoimat.
2 | Induktiokarkaistu leikkausalue pysyy pidempään terävänä.
3 | Kestävä runko minimoi murtumisen riskin.
4 | Laajennettu terärunko tukee sisään vetäytymistä kohteisiin osuttaessa.
5 | Tavaramerkistä tunnistaa alkuperäisen John Deere -terän.
KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
6000-, 7000-, 8000- ja 9000-SARJOJEN AJOSILPPURIT*
Maissi Vastateräsarja malleille 6050, 7200-7500, 7250-7550 ja 7180-7580 AZ53906 1 236,00
Nurmi Vastateräsarja malleille 6050, 7200-7500, 7250-7550 ja 7180-7580 AZ103112 1 099,00
Kaikki viljelykasvit, Dura Line™ Plus Vastateräsarja malleille 6050, 7000, 7050, 7080 AXE37631¹ 2 536,00
Maissi 8100-8500 (-MY18)
8100-8600 (MY19+)
HXE142406 935,50
Dura Line™, maissi 8100-8500 (-MY18)
8100-8600 (MY19+)
HXE171639 1 765,00
Nurmi 8100-8500 (-MY18)
8100-8600 (MY19+)
HXE142407 1 045,00
Dura Line™ Plus 8100-8500 (-MY18)
8100-8600 (MY19+)
HXE172985 3 016,00
Maissi 8600-8800 (-MY18)
9600-9900 (MY19+)
HXE142408 1 216,00
Dura Line™, maissi 8600-8800 (-MY18)
9600-9900 (MY19+)
HXE171640 2 209,00
Nurmi 8600-8800 (-MY18)
9600-9900 (MY19+)
HXE142409 1 255,00
Dura Line™ Plus 8600-8800 (-MY18)
9600-9900 (MY19+)
HXE169399 3 906,00
* Kysy jälleenmyyjältäsi malleista, joita ei ole tässä taulukossa.
¹ 1 x PTFE-lista Z49449 ja 2 x E72350 PTFE-säätölevy vaaditaan asennukseen.

HXE126431, HXE126432

HAKKURIKELAN TERÄT

Terän kulutuskestävyys suhteutuu suoraan leikkuureunan pinnoitteen leveyteen. Verrattuna 7080-sarjan, 8000-sarjan ja 9000-sarjan malleihin pinnoitteiden leveys on maissiterissä 41 % leveämpi ja ruohoterissä 33 % leveämpi. Tämä parantaa kestävyyttä ja vähentää kulumista – siis säästää huolto- ja polttonestekustannuksia.

Käytä ajosilppurin työkalulokerossa olevia kohdistustyökaluja HXE126431 ja HXE126432. Käytä terien kiinnittämiseen aina alkuperäisiä kuusioruuveja, äläkä kiristä niitä liian tiukalle (260–230–260 Nm).

John Deeren alkuperäisissä terissä on kova volframikarbidipinnoite korkealaatuiseen leikkaamiseen, parempaan kulutuskestävyyteen ja pienempään moottorin tehontarpeeseen. Nämä terät ovat terävimpiä pidemmän aikaa.

TEROITUSKIVET

John Deeren teroituskivien rakeiden ja sintratun korundin täydellinen seos takaa terien parhaan reunan, tehokkaamman leikkuun ja pienemmän polttonesteen kulutuksen.

Teroituskivet on suunniteltu 450 hiontasyklille, ja näytön laskuri ilmoittaa, milloin kivi on aika vaihtaa.

Alkuperäiset John Deere -teroituskivet on kehitetty erityisesti John Deere -ajosilppureihin. Tiheys ja raekoko ovat täydellisesti tasapainotettuja. Kivi sopii aina ensimmäisellä kerralla ja nopeuttaa vaihtoa.

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
Teroituskivi 6010, 6050 (-504991) AZ53747 216,00
Teroituskivi 6050 (504992-), 7000, 7050, 7080 AZ56626 213,00
Teroituskivi 8000, 9000 205,00
KUVAUS LUKUMÄÄRÄ HAKKURIKELAN ROOTTORIA KOHTI SARJA OSANUMERO HINTA €
6000-, 7000-, 8000- ja 9000-SARJOJEN AJOSILPPURIT*
Maissi, suora 40/48/56 6000, 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 Z63136 47,10
Maissi, viistossa oikealle 20/24/28 6000, 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 57,00
Maissi, viistossa vasemmalle 20/24/28 6000, 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 Z62076 57,00
Ruoho, vakiomalli 40/48/56 6000, 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 Z69500 40,20
Ruoho, Dura Line™ 40/48/56 6000, 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 Z102741 45,10
Ruoho, Dura Line™ 40/48/56/64 8100-8500 (-MY18), 8100-8600 (MY19+) HXE53568 48,30
Maissi, Dura Line™ 40/48/56/64 8100-8500 (-MY18), 8100-8600 (MY19+) HXE53570 58,50
Ruoho, Dura Line™ 40/48/56/64 8600-8800 (-MY18), 9600-9900 (MY19+) HXE52933 65,50
Maissi, Dura Line™ 40/48/56/64 8600-8800(-MY18), 9600-9900 (MY19+) HXE52950 79,00
Muista tilata tarvittavat terien kiinnitysosat (peitelevy, mutteritanko, kuusioruuvit)
* Saatavana kaikkiin malleihin, kysy jälleenmyyjältäsi.

John Deere

Kilpailijan ratkaisu

JD Premium KP™ Dura Line™ -hammastus |
Maissille – pidentää käyttöikää kovakromauksen ansiosta

JD Premium KP™ -vakiohammastus |
Maissille – antaa enemmän aggressiivisuutta

JD XStream KP™ Dura Line™ -hammastus |
Äärimmäiseen jyvien murskaukseen millä tahansa silpun pituudella

ASIANTUNTIJAN VINKKI

MEILLÄ ON VOITTAJA

Jyvämurskaimien vuonna 2017 suoritetussa vertailukokeessa verrattiin John Deeren jyvämurskaimen kromattua rullaa jälkimarkkinoilla myytävään kilpailevaan jyvämurskaimen rullaan. John Deeren alkuperäisen rullan akselin kovuus on 40 % suurempi kuin jälkimarkkinoilla myytävän kilpailevan jyvämurskaimen rullan kovuus.

JYVÄMURSKAIMEN RULLAT (CORN)

Premium KP™:n intensiivinen murskaus tuottaa erinomaisia ​​tuloksia millä tahansa silpun pituudella (LOC). XStream KP™ on heavy duty -ratkaisu tehokkaisiin, suuritehoisiin koneisiin ja minkä hyvänsä kasvilajin silppuamiseen kaikilla silpun pituuksilla, kaikissa olosuhteissa.

KUVAUS SARJA OSANUMERO OSANUMERO HINTA €
6000- JA 7000-SARJAN AJOSILPPURIT YLÄ TAI ETU ALA TAI TAKA
Kolmikulmaiset hampaat 6000-, 7200-7500-, 7250-7550-, 7180-7580-sarja AZ102631 (107) AZ102631 (107) 2 669,00
Sahahampaat, maissi 6000-, 7200-7500-, 7250-7550-, 7180-7580-sarja AZ101800 (107) AZ101800 (107) 2 533,00
Dura Line™ -sahahampaat, maissi 6000-, 7200-7500-, 7250-7550-, 7180-7580-sarja AZ101376 (107) AZ101376 (107) 4 040,00
XCut 7200-7500- 7250-7550- 7180-7580-sarja AXE84266 (95) AXE84267 (115) 4 635,00
8000- JA 9000-SARJAN AJOSILPPURIT
JD Premium KP™ -vakiohammastus 8100-8500 (-MY18), 8100-8600 (MY19+) AXE43571 (118) AXE43572 (118) 3 020,00
JD Premium KP™ Dura Line™ -hammastus 8100-8500 (-MY18), 8100-8600 (MY19+) AXE43639 (118) AXE43640 (118) 4 723,00
JD XStream KP™ Dura Line™ -hammastus 8300-8600 (MY19+) AXE74516 (110) AXE74517 (145) 5 325,00
JD XStream KP™ Dura Line™ XCut 8300-8600 (MY19+) AXE74518 (110) AXE74519 (145) 5 374,00
JD XStream KP™ Dura Line™
Kokoviljan Xcut
8300-8600 (MY19+) AXE74519 (145) AXE74520 (165) 5 374,00
Saatavana myös malleihin 8600–8800 alkaen MY18 ja malleihin 9600–9900 – kysy jälleenmyyjältäsi

Pidä ajosilppurisi kunnossa – hae Huolto- ja varaosaopas jälleenmyyjältäsi

Säilöntäaineen annostelujärjestelmä

Jyvämurskaimen nosturi

Tyhjennysputken jatkokappale

PÄIVITYS

HXE 71450

PUHALTIMEN KOLAT

Puhaltimen kolat nostavat viljelykasveja yli 4 metriä kiihdyttimen ja tyhjennysputken pään välillä kumoamalla siirtymän ja puhallusputken pinnoitteen kitkan.

Vaihda kolat säännöllisesti, jotta materiaali poistuu kunnolla tyhjennysputken ohjainläpästä.

Käytä työkalulaatikossa olevaa erikoistyökalua tarkistaaksesi kolan/kulutusosien asetukset. Raon perusasetus on: MAISSI: 1,5 mm (+/-0,5 mm) RUOHO: 3 mm (+/- 0,5 mm).

SUORITUSKYVYN JA TEHON PARANNUSSARJAT

Sopeuta ajosilppurisi erityisolosuhteisiin ja vie tehokkuutesi uudelle tasolle ajosilppurin suorituskykysarjojen avulla. Tyhjennysputken jatkokappale, säilöntäaineen annostelujärjestelmä tai jyvämurskaimen nosturi parantavat koneen suorituskykyä ja pidentävät toiminta-aikaa.

ASIANTUNTIJAN VINKKI

On monia tapoja parantaa ajosilppurisi mukavuutta, suorituskykyä ja monikäyttöisyyttä – jälleenmyyjäsi auttaa mielellään!

KUVAUS SOVELLUS LUKUMÄÄRÄ PER PUHALTIMEN ROOTTORI SARJA OSANUMERO HINTA €
6000-, 7000-, 8000- ja 9000-SARJOJEN AJOSILPPURIT*
Sarja suoria kolia 12 kpl suoria kolia ja ruuveja perinteiseen puhaltimeen 1 6000, 7200-7500, 7250-7550 (-511705) AZ53486 560,00
Suora kola Suuritehoinen puhallin, normaalit olosuhteet 8 7250-7550 (511706-)
ja 7180-7580
HXE29868 63,00
Hammastettu kola Suuritehoinen puhallin, tahmeat olosuhteet 5 8100-8500 HXE71450 58,00
Hammastettu kola Suuritehoinen puhallin, tahmeat olosuhteet 5 8100-8500 HXE71452 58,00
Suora kola Normaaliolosuhteet 10 8100-8500 HXE37067 62,00
* Kysy tietyistä malleista jälleenmyyjältäsi.

SUODATTIMET

Oikein toimivat suodattimet pitävät ajosilppurisi kunnossa. Ne suojaavat osia pysäyttämällä ulkoa tulevat epäpuhtaudet ja vähentävät siten kulumista ja polttonesteen kulutusta.

Huolla suodattimet osana säännöllistä rutiinihuoltoa.

Alkuperäiset John Deere -suodattimet keräävät äärimmäisen pieniä hiukkasia, joiden koko voi olla vain viidesosa ihmishiuksen paksuudesta. Se varmistaa erinomaisen suojauksen ja pidemmät huoltovälit, lisää toiminta-aikaa ja vähentää käyttökustannuksia.

KUVAUS OSANUMERO HINTA €
MOOTTORI
1 Urealiuoksen imusuodatin (vain 8000-sarja) DZ110562 63,00
2 Urealiuossäiliön huohottimen suodatin 42,10
3 Urealiuoksen annostusyksikön suodatin (vain 8000-sarja) DZ114640 78,50
4 Pääilmanpuhdistin HXE43545 (9 l) 210,50
4 Pääilmanpuhdistin HXE60966 (13,5 l) 429,50
4 Pääilmanpuhdistin AZ104110 (19 l)
MY18-versioon saakka
370,50
4 Pääilmanpuhdistin 2 x HXE43545 (24 l) alkaen MY19 2 x 210,50
5 Turvailmanpuhdistin HXE43546 (9 l) 183,00
5 Turvailmanpuhdistin HXE60967 (13,5 l) 373,00
5 Turvailmanpuhdistin AZ104111 (19 l) MY18 saakka 173,50
5 Turvailmanpuhdistin 2 x HXE43546 (24 l) alkaen MY19 2 x 183,00
6 Moottoriöljynsuodatin RE509672 (9,0 l) 40,30
6 Moottoriöljynsuodatin RE572785 (13,5 l) 73,50
6 Moottoriöljynsuodatin 2 x DZ121669 (19 l) -MY18 2 x 110,50
6 Moottoriöljynsuodatin 295,00
+ 2 x 286,50
KUVAUS OSANUMERO HINTA €
7 Polttonestesuodattimet RE525523 (9 l T2) 132,50
7 Polttonestesuodattimet DZ112918
+ RE532952 (13,5 l T2)
121,00
+ 146,50
7 Polttonestesuodattimet DZ112918
+ RE539465
(9 l ja 13,5 l FT4)
121,00
+ 115,00
7 Polttonestesuodattimet RECFS1976300
+ 2 x RECFF0578200 (19 l) MY18+
61,50
+ 2 x 173,50
PERUSHYDRAULIIKKA
8 Voimanottoakselin käyttövaihteen suodatinelementti 114,00
9 Hydrauliikkajärjestelmän säiliön suodatinelementti 216,50
VAIN PRODRIVE™
10 ProDrive™-vaihteiston öljynsuodatinelementti 114,00
OHJAAMO
11 Kiertoilma-suodatin L214634 19,50
11a Hiilikuitu Plus -kiertoilmansuodatin TY27779 141,00
12 Ilmansuodatin RE284091 58,50
12a Hiilikuitu Plus Ilmansuodatin TY27783 536,50
SÄILÖNTÄAINEEN ANNOSTELUJÄRJESTELMÄ
13 Suuren määrän lisäaineannostelujärjestelmän suodatin: 39,70
14 Suuttimen suodatin 11,60

DURA LINE™: YLI 10 VUODEN KOKEMUS KESTÄVYYDESTÄ PIDEMPÄÄN

Tiesitkö, että Dura Line™ -osien kova pinnoite on myös itsepuhdistuva, mikä estää jäänteiden kertymistä?

Lisää Dura Line™ -osia tehtaan pakettiin ja paranna kulutuskestävyyttä, kun sitä mielestäsi tarvitaan.

Dura Line™ -kulutuspinnat säästävät rahaa. Alan johtava pinnoite on lujempi kuin kilpailijoiden ja kestää vähintään neljä kertaa kauemmin.

TAVALLISET JA DURA LINE™ -KULUTUSOSAT

KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA €
6050- JA 7000-SARJAN AJOSILPPURIT TAVALLISET KULUTUSOSAT
Kulutuslevy 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 AXE40436 588,00
Jyvämurskaimen kouru 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 AZ71588 917,00
Ruohokouru 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 Z78611 366,00
Puhaltimen kouru 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 AZ55555 297,00
Puhaltimen hihna 7200-7500, 7250-7550, 7180-7580 Z67028 364,50
1. puhallusputken pinnoite Hardox 400 (pituus 848 mm) 7050 (509964-) -7080 AZ103510 305,50
2. puhallusputken pinnoite ilman Harvest Labia (pituus 2 000 mm) 6050 (504994-) -7000 (-509963) AZ101740 299,00
2. puhallusputken pinnoite ilman Harvest Labia (pituus 1 800 mm) 7050 (509964-) -7080 AZ103382 390,50
Keskiläppä 6050 (504994-) -7000 AZ54380 284,00
Päätyläppä 6050 (504994-) -7000 AZ53234 328,00
Kaikki nämä osat ovat saatavina malleihin 7700–7980, kysy erikoismalleista jälleenmyyjältäsi.
KUVAUS SARJA OSANUMERO HINTA € OSANUMERO HINTA €
8000- JA 9000-SARJAN AJOSILPPURIT TAVALLISET KULUTUSOSAT DURA LINE™
PERUS PREMIUM ULTIMATE
Kulutuslevy 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
AXE72907 1 624,00 AXE74478 5 198,00
Kiihdytinhihna 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
AXE41235 899,50 AXE42112 2 897,00
Tyhjennysputken läppä (keski) 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
AXE52630 443,50 AXE55603 1 420,00
Tyhjennysputken läppä (pääty) 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
AXE68374 629,50 AXE68375 2 097,00
Tyhjennysputken kulutusosat (ei HLAB) 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
AXE28058 163,50 HXE144912 1 536,00
Kiihdyttimen puoleisen seinämän kulutusosat 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
HXE115395
HXE115394
243,00
243,00
HXE122283
HXE122307
1 681,00
1 681,00
Etukourun puoleiset kulutusosat, vasen 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
HXE28379 202,00 HXE59380 627,00
Etukourun puoleiset kulutusosat, oikea 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
HXE28378 202,00 HXE59388 627,00
Siirtymäetuosan kulutusosat 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
AXE59678
AXE59679
1 411,00
1 403,00
Tasainen kaavinlista 8100-8500 -MY18,
8100-8600 MY19+
HXE113274 632,50 HXE78260 1 855,00
Samankaltaisia osia on saatavana ajosilppurimalleihin 8600–8800 MY18 saakka ja ajosilppurimalleihin 9600–9900 alkaen MY19
▪ Nämä osat ovat jo koneessasi, jos olet tilannut siihen vastaavan Dura Line™ -paketin. Harkitse tehdaspakettien sisältymättömien Dura Line™ -osien vaihtoa tai lisäämistä, jolloin tarvittavien osien kulutuskestävyyttä. Kaikki Dura Line™ -osat ovat saatavana erikseen.

HEAVY DUTY -TERÄSARJA MAISSIPÖYDÄN RUMMULLE

Ainutlaatuiset pinnoitetut terämme Kemperiltä pysyvät käytössä pitkään terävinä ja kestävät kauemmin.

TORNISARJA: TÄYDELLINEN RATKAISU LAKOVILJALLE TAI KOINSYÖMÄLLE MAISSILLE

Sarja mahdollistaa viljelykasvin tasaisemman syötön, vähemmän kääriytymistä ja vähemmän viljelykasvin kertymistä.

VILJELYKASVIN KULJETUS: PIENTEN JA SUURTEN LEIKKUUPÖYTIEN LISÄVARUSTESARJAT

Hanki tämä sarja parantamaan kasvin kulkua, vähentämään kasvin häviöitä ja parantamaan suunnanvaihtokäyttäytymistä.

HEAVY DUTY -LIUKUJALAKSET

Suojaa käyttövaihdetta kaksi kertaa kauemmin kuin vakiomalliset liukujalakset.