ONDERDELENCATALOGUS

Alle prijzen zijn exclusief btw. Geldt uitsluitend bij deelnemende John Deere-dealers. De prijzen gelden onder voorbehoud van verhogingen als gevolg van wisselkoersschommelingen en onvoorziene prijsverhogingen.

Prijzen op partscatalog.deere.com kunnen afwijken.

KLIK OP DE ONDERDEELNUMMERS OP ONDERDELEN DIRECT BIJ UW PLAATSELIJKE DEALER TE BESTELLEN.

NIEUW!

VIND ONDERDELEN NU GEMAKKELIJKER

Wist u dat u alle onderdelen die u van uw dealer nodig hebt online kunt bestellen?
Alle modellen, elk jaar: altijd precies het juiste onderdeel voor uw John Deere – het bestellen van onderdelen is nu gemakkelijker dan ooit. Ga naar de online onderdelencatalogus en voer het model/de naam of het serienummer van uw machine in: u ziet dan een lijst van alle beschikbare onderdelen. Selecteer en reserveer de gewenste onderdelen met één klik, en haal ze allemaal tegelijk op bij uw dealer. Zou het niet fantastisch zijn als alle dingen in het leven zo eenvoudig waren?

PARTSCATALOG.DEERE.COM

Wat er ook gebeurt, waar het ook gebeurt, en hoe oud uw machine ook is: wij staan voor u klaar, met toekomstgerichte oplossingen die ervoor zorgen dat niets uw productiviteit en winstgevendheid belemmert.

JOHN DEERE

LIFECYCLE SOLUTIONS

VOORKOMEN

UPGRADEN

VOORSPELLEN

VERHELPEN

* Alleen deelnemende dealers. Kan een aanvullend FarmSight™ Service-contract vereisen.

Met preventief onderhoud bedoelen we alles dat uitvaltijd van de machine kan voorkomen: De vele originele John Deere onderdelen van topkwaliteit in deze catalogus, PowerGard™ om uw bedrijfskosten te helpen beheersen met onderhoud tegen vaste prijzen, Expert Checks voor maximale productieve tijd, en FarmSight™ Services op maat om de prestaties te verbeteren.

Premium onderdelen en gepland routineonderhoud.

Potentiële problemen opsporen en onderdelen vervangen voordat ze kapot gaan.

Upgrades voor comfort en prestaties installeren.

Problemen zo snel mogelijk verhelpen.

Upgrades omvatten alle dingen die de prestaties van uw machine verbeteren nadat deze onze fabriek heeft verlaten: Dat omvat het enorme assortiment van achteraf te installeren werktuigen en accessoires in deze catalogus. Kijk deze door om te zien wat u kunt doen om met uw bedrijf een sprong voorwaarts te maken.

Predictief onderhoud is alles dat u, uw dealer en John Deere helpt om machinedefecten te voorspellen voordat ze zich daadwerkelijk voordoen: Zoals Expert Alerts om uitvaltijd te voorkomen, en Performance Expert Alerts die ervoor zorgen dat u het uiterste uit uw machine haalt.

Als we het over correctief onderhoud hebben, bedoelen we alles dat u helpt om problemen sneller te verhelpen: Reserve-machines* om door te kunnen werken, verbonden ondersteuning en diagnostiek op afstand om problemen snel te verhelpen, 24 uur per dag beschikbare onderdelen, plus een service en buitendienstondersteuning die hun weerga niet kennen.

De Alternatives by John Deere zijn de beste optie voor onderdelen voor machines die minder intensief worden gebruikt dan uw hoofduitrusting. Alle onderdelen uit deze scherp geprijsde productlijn ondergaan een certificatieproces van John Deere dat ervoor zorgt dat ze altijd beter passen dan onderdelen van andere fabrikanten.

GECERTIFICEERDE KWALITEIT

DOOR JOHN DEERE GECERTIFICEERD

Passen gegarandeerd – Onze Alternatives by John Deere onderdelen doorlopen een streng certificatieproces bij John Deere. Andere onderdelen zullen nooit zo goed op uw machine passen.

DE BESTE KEUZE

Sommige van uw machines worden minder intensief gebruikt dan uw primaire uitrusting. One Alternatives by John Deere onderdelen zijn perfect geschikt voor die machines.

EEN GOEDE SELECTIE

Er is een Alternatives by John Deere product voor de meeste belangrijke onderdelen die u nodig zou kunnen hebben, tegen een prijs die vriendelijk is voor uw budget.

BETROUWBAAR

Het zit zo: Wij hebben uw machine gebouwd. Wij weten precies wat hij nodig heeft. Dus hebben wij onderdelen gemaakt die goed passen en lang meegaan. Alternatives by John Deere leveren de prestaties die u van het merk John Deere gewend bent.

HANDIG

Nog meer goed nieuws: Het juiste Alternatives by John Deere onderdeel is snel en gemakkelijk gevonden. Uw John Deere dealer heeft ze klaarliggen, en kan u het vakkundige advies geven dat u nodig hebt om reparaties snel te verrichten en meteen weer aan de slag te gaan.

BETAALBAAR

En het allerbeste: Alternatives by John Deere zijn een scherpgeprijsde optie die ideaal is als u zich moet concentreren op uw huidige werkzaamheden en niet op de verre toekomst.

JOHN DEERE EN REVISIE

John Deere reviseert al meer dan 20 jaar onderdelen en componenten. Tijdens het revisieproces worden defecte en versleten onderdelen vervangen door originele onderdelen, die vervolgens geïnspecteerd en getest worden volgens oorspronkelijke prestatiespecificaties. Het is een milieuvriendelijk reparatie-alternatief voor verhoogde bedrijfszekerheid en prestaties, terwijl de operationele kosten lager worden.

GEREVISEERDE ONDERDELEN EN COMPONENTEN

PREMIUM REPARATIE-OPLOSSINGEN TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS

ONZE BELOFTE – UW VOORDEEL

De kwaliteit van John Deere

Productiviteit – machines kunnen sneller weer aan het werk

Lagere operationele kosten

Voor gereviseerde onderdelen geldt één jaar onbeperkte garantie

Voor volledig gereviseerde motoren en motoren met een basisrevisie geldt een garantie van twee jaar of 2.000 uren (onbeperkt aantal uren in het eerste jaar)

Component verwisselen ten opzichte van component repareren = voor u lagere kosten en minder uitvaltijd van de machine

Hij is niet
opgeknapt, uw
machine
is herboren

DAAROM IS GEREVISEERD BIJNA ALTIJD DE BESTE OPTIE!

TOPKWALITEIT MET GARANTIE

Uw materieel vormt de ruggengraat van uw bedrijf en wanneer u een taak moet uitvoeren, wilt u op uw machines kunnen vertrouwen. Wanneer er grote componenten in uw machine moeten worden vervangen, heeft u reparatie-oplossingen van hoge kwaliteit en een minimale uitvaltijd nodig – tegen een betaalbare prijs. De gereviseerde onderdelen van John Deere voldoen aan al deze vereisten. Bovendien vallen ze onder een uitgebreide John Deere revisiegarantie, zodat u bij een probleem gedekt bent.

Wanneer u een gereviseerd John Deere onderdeel koopt, koopt u productieve tijd.

“DE KWALITEIT WAAR IK AAN GEWEND BEN, VOOR EEN FANTASTISCHE PRIJS – DAT IS JOHN DEERE REMAN!”

Dit is slechts een voorbeeld van het volledige aanbod van gereviseerde producten van John Deere. Vraag ons welke gereviseerde componenten beschikbaar zijn voor uw machine.

ONDERDELEN EN WERKTUIGEN
VOOR TRACTOREN

Een John Deere tractor is een investering in mogelijkheden: het uitgangspunt voor een landbouwbedrijf dat steeds beter wordt.

Met uw tractor heeft u een complete duurzame oplossing verworven, gebouwd met hoogwaardige onderdelen volgens een minimaal invasief onderhoudsschema, voorspellende machinegezondheidsservices, superieure beschikbaarheid van onderdelen en opties voor continue prestatie- en comfort-upgrades.


Kom erachter wat de mogelijkheden zijn! Ontgrendel het volledige potentieel van uw tractor. Bekijk alle functies en opties die u misschien nog niet kent, en zet ze in op uw machine.

UPGRADEN

ORIGINELE STOELEN: ZORG GOED VOOR UW RUG

STOELEN VOOR TRACTOREN VAN DE 6R FT4-SERIE

Een goede stoel beschermt uw rug door schokken en trillingen te dempen. Dit extra comfort maakt u alerter en efficiënter.

Voor een goede werking wordt aangeraden om de stoel ongeveer elke 5.000 bedrijfsuren te vervangen.

Originele John Deere stoelen bieden de juiste combinatie van functie, ontwerp en veiligheid voor al het comfort en alle bescherming die u nodig heeft.

Vind de juiste stoel voor uw tractor!

* niet voor BL15747

ULTIMATE PREMIUM STANDAARD
VERING
Dynamisch dempsysteem
Versterkte vering  ▪*
Lage frequentie-vering
Dwarsvering
Comfortmodule
Passieve luchtvering
Voor- en achtervering
KLIMAATREGELSYSTEEM Actief klimaatregelsysteem
Ventilatie en stoelverwarming
Passief klimaatregelsysteem
Stoelverwarming
GEWICHTSAFSTELLING Volledig automatisch Automatisch Handmatig
LENDENSTEUN Pneumatisch Pneumatisch Mechanisch
FUNCTIES
Veiligheidsschakelaar bestuurderaanwezigheid
Draaistand
Verlengstuk voor de rugleuning
INSTELLINGEN
Verstelbaar stoelkussen (hoek en lengte)
Verstelbare armleuning zonder gereedschap zonder gereedschap met gereedschap
 
met CommandARM™, met CommandPRO™ BL15956
€ 5.724,00
BL16352
€ 3.052,80
met CommandARM™, met CommandPRO™ BL16349 (leder)
€ 6.678,00
met CommandARM™, zonder CommandPRO™ BL15955
€ 5.724,00
BL16351
€ 3.052,80
met CommandARM™, zonder CommandPRO™ BL16348 (leder)
€ 6.678,00
met CommandARM™ IT4 BL15747
€ 2.442,24
zonder CommandARM™ BL16350
€ 3.052,80
BL16171
€ 1.431,00
Legenda: ▪ inclusief – exclusief

STOELEN VOOR TRACTOREN VAN DE 7-, 8- EN 9-SERIE

Niets voelt beter dan een comfortabele en gezonde, splinternieuwe stoel. Dankzij onze uitgebreide keuze aan vervangende stoelen kunt u dat gevoel opnieuw ervaren, precies zoals u het wilt en precies op maat voor uw tractor - in leer of stof en met of zonder CommandARM™, ook voor courante modellen. Uw dealer kan u de vele opties uitleggen.

LUCHTGEVEERDE STOEL ACTIVE SEAT
VERING
Dynamisch dempsysteem
Versterkte vering
Lage frequentie-vering
Dwarsvering
Comfortmodule
Passieve luchtvering
Voor- en achtervering
KLIMAATREGELSYSTEEM Verwarming op uitvoering in leder Verwarming op uitvoering in leder
GEWICHTSAFSTELLING
LENDENSTEUN Mechanisch Mechanisch
FUNCTIES
Veiligheidsschakelaar bestuurderaanwezigheid
Draaistand
INSTELLINGEN
Verstelbare armleuning zonder gereedschap zonder gereedschap
 
7000, 7010 TY16163 (textiel)
€ 4.104,25
7020, 7030 RE195850 (textiel)
€ 3.946,32
RE267624 (textiel)
€ 4.747,77
RE289301 (leder)
€ 6.862,73
RE183943 (textiel voor CommandARM™)
€ 4.479,66
RE267627 (textiel)
€ 6.954,55
RE289302 (leder)
€ 8.850,40
RE587158 (textiel voor CommandARM™)
7020, voor 7030 < SN 021946
€ 8.278,09
RE264913 (textiel voor CommandARM™)
alleen voor 7030
€ 7.383,10
RE289300 (leder voor CommandARM™)
alleen voor 7030 > SN 021947
€ 10.087,40
8010 RE183943 (textiel)
incl. T
€ 4.479,66
RE183942 (textiel)
incl. T
€ 5.117,90
8020 RE587160 (textiel)
€ 8.558,59
RE587158 (textiel)
€ 8.278,09
8030 RE264912 (textiel)
€ 8.136,85
RE264913 (textiel)
€ 7.383,10
RE289300 (leder)
€ 10.087,40
9000 (SN > 30001)
9020, 9030 RE587160 (textiel)
€ 8.558,59
RE587158 (textiel)
€ 8.278,09
Legenda: ▪ inclusief – exclusief

ORIGINELE JOHN DEERE LED-WERKLAMPEN

Niet alleen feller, maar ook beter voor u: Minder vermoeide ogen door het witte, sterk contrasterende licht van daglichtkwaliteit die onze leds afgeven.

Deze lampen zijn de perfecte vervanging voor de halogeenlampen die nu op uw tractor zitten. Wissel ze gewoon om, voor beter zicht en rijgemak.

LED-LAMPEN VOOR DIRECTE VERVANGING

MONTAGEPOSITIE 2.100 EFF. LUMEN 1.600 EFF. LUMEN 1.600 EFF. LUMEN 1.600 EFF. LUMEN 720 EFF. LUMEN
SCHIJNWERPER SCHIJNWERPER SCHIJNWERPER SCHIJNWERPER SCHIJNWERPER
Cabinedak, achter 6020, 6030, 6030 Premium,
6MC, 6RC
6R (zijkant) 7R, 8R(T), 9R(T) 5R Fase IIIB
(zij- en buitenkant),
5M Fase IIIB, 6R
Cabinedak, voor 6020, 6030, 6030 Premium,
6MC, 6RC
6R (zijkant) 5R Fase IIIB, 7R,
8R(T), 9R(T)
5M Fase IIIB, 6R 6000, 6010, 7000, 7010, 8000, 8010
Midden van cabine 6020, 6030,
6030 Premium
6R, 7R, 8R
Achterspatbord 6020, 6030,
6030 Premium
6R, 7R, 8R(T), 9R(T)
RE575338
€ 273,74 € 279,16 € 248,89 € 259,06 € 66,11
MONTAGEPOSITIE 2.200 EFF. LUMEN 2.000 EFF. LUMEN 700 EFF. LUMEN 700 EFF. LUMEN 700 EFF. LUMEN
SCHIJNWERPER SCHIJNWERPER TRAPEZOÏDE TRAPEZOÏDE TRAPEZOÏDE
Cabinedak, achter 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 5R Fase IIIB (binnenkant) 7000, 7010 8000(T), 8010(T)
Cabinedak, voor 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 5R Fase IIIB (binnenkant), 6R Panoramadak (zijkant)
Midden van cabine 7020, 7030, 8020, 8030 8000(T), 8010(T) 7000, 7010 8010
Achterspatbord 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 7000, 7010, 8000(T), 8010(T)
RE574752 AL219331 RE330060 RE330061 RE330062
€ 414,58 € 273,74 € 287,96 € 287,96 € 287,96

CATEGORIE 4-
CABINEFILTERSYSTEEM

BKK11579 – 5430i-, R40-serie met 40i- en 50i-veldspuiten

BWZ10089 – R41-serie met 40i- en 50i-veldspuiten

BL16516 – 6R-tractoren

VOORDELEN VAN UPGRADEN NAAR EEN
CATEGORIE 4-CABINE

Ongekende bescherming tegen gevaarlijke stoffen

Bestuurder mag zonder beschermende kleding werken (conform Europese norm EN 15695)

Meer comfort voor de bestuurder

Perfecte oplossing voor tractoren waarmee gespoten wordt

Alleen categorie 4-cabines bieden een goede bescherming tegen dampvervuilers

Hoogste beschermingsklasse voor cabines

Upgrade de cabine van uw 6R-tractor of uw R40- en R41-serie met 40i- en 50i-veldspuit met een Categorie 4 filtersysteem om deze tot de veiligste zone bij het spuiten te maken!

DRIE BESCHERMINGSLAGEN

Roetfilterlaag

Actieve-koollaag

Biofunctionele laag

Verwijder meer dan 95% van de verontreinigende stoffen en allergenen die de lucht in uw cabine vervuilen tijdens het maaien, dorsen of balen maken.

TY27778 – 6R buitenluchtfilter

TY27779 – 6R, 6M, 6030 recirculatieluchtfilter

UPGRADE UW LUCHT

Uw lucht wordt gefilterd via een 3-in-1 filterelement met actieve kool (stof, aerosolen en dampen) en overdruk in de cabine zodat vuil niet kan binnendringen.

TIP VAN DE EXPERT

NIEUW

voor 6R-
tractoren

KOOLFILTER PLUS

FUNCTIES

Luchtverversingssnelheid > 30 m3/u (max. 120 m3/u)

> 20 pa overdruk met drukverliesmeter

> 98% filterefficiëntie met aerosolen en dampen

DRIEPUNTSHEFINRICHTING

Herstel of upgrade de functies van uw driepuntshefinrichting: u ziet hier een aantal opties, maar uw plaatselijke dealer kan u nog veel meer leveren!

HYDRAULISCHE TOPSTANG – HAAKTYPE

Upgrade uw topstang om het aanhaken en installeren van werktuigen te vergemakkelijken.

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Cat. 3 6130-6630 (Pr.) AL175550 996,79
Cat. 3 6830-7530 (Pr.) AL174551 1.572,10
Cat. 3 6170R-6210R Fase IIIB , 6170M-6190M Fase IIIB BL15090 1.551,92
Cat. 3 6110R-6130R Fase IV AL220203 998,96
Cat. 3 6175R-6215R Fase IV AL219002 1.654,36
Cat. 3 6230R-6250R Fase IV BL15591 1.448,68
Cat. 3 7030 serie RE259739 1.936,30
Cat. 3 7R, 8R, 8RT, 8RX RE595824 2.206,87
Cat.4 8R, 8RX RE595826 3.732,16

SMEERBARE PENNEN DRIEPUNTSHEFINRICHTING

Smeer trekhaakpennen om stof buiten te houden, piepen te voorkomen en een uitstekende levensduur te garanderen.

Smeer regelmatig, met het kortste smeerinterval dat voor andere smeerpunten is vereist.

John Deere smeerbare trekhaakpennen zijn verkrijgbaar voor maximaal zes locaties op uw hefinrichting achter.

STABILISATIESTANGEN

Keuzes lopen uiteen van de eenvoud van de mechanische optie tot het gemak van hydraulische stangen.

SNELKOPPELINGSKOGELS – VOOR GEBRUIK OP TOPSTANG

Snelkoppelingskogels en conversiebusjes voor snelkoppelingskogels.

SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
7R, 8020(T), 8030(T), 8R(T/X) BRE10500 169,18
9R enkele reductie en 9RT BRE10331 350,14
9R dubbele reductie en 9RX BRE10332 337,41
Prijzen voor set van twee pennen en twee kogels.
BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Stabilisatiestang, verstelbaar 5020, 5R Fase IIIA AL180109 383,40
Stabilisatiestang, verstelbaar 5M RE242457 170,44
Gaffel 6010 en SE, 6020 en SE, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R L175355 45,43
Koppelhuis 6010 en SE, 6020 en SE, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL201044 80,50
Koppeluiteinde 6010 en SE, 6020 en SE, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL201045 85,23
Stabilisatiestang, standaard 7020, 7030 RE199501 405,00
Hydraulische stabilisatiestang 6170R tot 6210R BL15032 2.933,48
Hydraulische stabilisatiestang 6175R tot 6215R BL15590 2.919,76
Hydraulische stabilisatiestang 6230R tot 6250R BL15796 3.464,93
BESCHRIJVING ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Categorie 2 MCXFA1386 4,36
Categorie 3-2 MCXFA1388 7,47
Categorie 3 MCXFA1387 6,95
Categorie 4 HD R554492 140,33

SNELKOPPELINGSKOGELS – VOOR GEBRUIK MET TREKSTANG

KRAAGKOGELS CATEGORIE 3

De kraag van 10 mm aan weerskanten voorkomt overmatige slijtage van de haken van de trekstang en de bevestigingspunten van werktuigen.

TIP VAN DE EXPERT

L217361

€ 22,16

DIVERSEN

TREKSTANGEN – PAL VOOR HAAKUITEINDEN

HOUDER VOOR SNELKOPPELINGSKOGELS

BESCHRIJVING TOEPASSING ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Categorie 2 Kogeldiameter 56 mm MCXFA1385 4,55
Categorie 3-2 Kogeldiameter 64 mm MCXFA1383 5,94
Categorie 3 Kogeldiameter 64 mm MCXFA1384 6,62
Categorie 4-3 Kogeldiameter 85 mm MCXFA1334 21,82
Categorie 4 Kogeldiameter 85 mm MCXFA1335 19,30
MET CONUS
Categorie 2 Kogeldiameter 56 mm MCXFA1340 11,79
Categorie 3-2 Kogeldiameter 64 mm MCXFA1341 13,50
Categorie 3 Kogeldiameter 64 mm MCXFA1339 17,96
BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Categorie 2 5020, 5M, 5R Fase IIIA R222164 86,06
Categorie 2 6-serie tractors AL117720 65,59
Categorie 3N, 3, 4N Tractoren van 6- tot 8-serie AL117727 83,29
BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Houder – snelkoppelingskogels, cat. 2 6030, 6030 Premium AL179161 147,44
Houder – snelkoppelingskogels, cat. 3 6030, 6030 Premium, 7030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL180047 128,38

U BESLIST

KWALITEIT

GECERTIFICEERD

De Alternatives by John Deere zijn de beste optie voor onderdelen voor machines die minder intensief worden gebruikt dan uw hoofduitrusting. Deze scherpgeprijsde onderdelen ondergaan een certificatieproces van John Deere dat ervoor zorgt dat ze altijd beter passen dan onderdelen van andere fabrikanten.

TREKHAAKOPLOSSINGEN

AANHANGERTREKHAKEN – IN HOOGTE VERSTELBAAR

Kies uit een groot aantal verschillende handmatig en automatisch bediende trekhaken.

AANHANGERTREKHAKEN – IN HOOGTE VERSTELBAAR – KOGELTYPE EN PITON-FIX

Stevige, in hoogte verstelbare trekhaken voor gebruik met een aanhanger en vele andere toepassingen met een werktuig.

Automatische trekhaak, kogelPEN – AL222028

Trekhaakpen voor handmatige trekhaken –

AL160394

Handmatige trekhaak, cilindervormige pen – AL222029

Kogeltrekhaak, K50 – BL15507

Kogeltrekhaak, K80 – BL16502

Kogeltrekhaak, K80 – BL15960

Piton-Fix trekhaak – BL15957

Piton-Fix trekhaak – BL15957

BESCHRIJVING TOEPASSING ONDERDEELNUMMER PRIJS €
HANDMATIGE AANHANGWAGENTREKHAAK
Cilindrische pen, 30 mm tractoren met binnenste railbreedte van 330 mm AL222036 830,86
Cilindrische pen, 30 mm tractoren met binnenste railbreedte van 390 mm AL222029 941,63
Koppelingspen voor handmatige trekhaken voor gebruik met AL222036, AL222029 AL160394 96,89
AUTOMATISCHE AANHANGWAGENKOPPELING
Cilindrische pen, 30 mm tractoren met binnenste railbreedte van 330 mm AL222035 1.114,22
Cilindrische pen, 30 mm tractoren met binnenste railbreedte van 390 mm BL15936 1.236,73
Kogelpen, 38 mm tractoren met binnenste railbreedte van 330 mm AL222034 960,05
Kogelpen, 38 mm tractoren met binnenste railbreedte van 390 mm AL222028 1.198,58
BESCHRIJVING TOEPASSING ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Piton-Fix-trekhaak tractoren met binnenste railbreedte van 330 mm BL15959 1.284,21
Piton-Fix-trekhaak tractoren met binnenste railbreedte van 390 mm BL15957 1.250,12
Kogeltrekhaak, K80 tractoren met binnenste railbreedte van 330 mm BL15960 1.332,00
Kogeltrekhaak, K80 tractoren met binnenste railbreedte van 390 mm BL16502 1.619,59
Kogeltrekhaak, K50 tractoren met binnenste railbreedte van 330 mm BL15507 806,83

VERLENGDE K80 KOGELTREKHAAK VOOR 6230R EN 6250R

Scherpere bochten dankzij het verder naar achteren geplaatste koppelingspunt voor werktuigen achter

Geïntegreerde K50 geforceerde stuurinrichting aan weerszijden

Verticale payload van 4 ton

Gemakkelijk te verwijderen: Onderdelen zijn verbonden met pennen in de trekhaakrail

Voor installatie van de verlengde K80 kogeltrekhaak is rail AL229360 met acht posities vereist

AL226687

€ 2.791,13

GEFORCEERDE STUURSYSTEMEN VOOR KOGELTREKHAKEN

Zorg ervoor dat u de originele aansluitingsstangen op uw tractor hebt voor een grotere veiligheid en betrouwbaarheid met aanhangwagens of tankwagens met een geforceerde stuurinrichting.

AANHANGERTREKHAKEN – INZETSTUKKEN VOOR 3-IN-1 TREKHAAKRAILS

Trekhaken met lage stand voor betere tractie en eenvoudiger wegrijden. Maximale statische verticale belasting kogeltype 4 t, pitonfix 3 t.

Kogelinsteek – AL225421

Piton-Fix-inzetstuk – AL222367

Het koppelingspunt voor werktuigen achter voor de verlengde K80 kogeltrekhaak is verder naar achteren geplaatst.

NIEUW

VOOR TREKHAAK BEIDE KANTEN RECHTERKANT LINKERKANT
AL225421 BL16152
€ 680,31
BL16153
€ 594,00
BL16154
€ 621,79
BL15960 AL176727
€ 860,11
AL176728
€ 627,64
AL205398
€ 613,53
BL16502 BL16509
€ 1.113,57
BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Inzetstuk Piton-Fix-trekhaak 6020, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL222367 1.029,01
Inzetstuk kogeltrekhaak, K80 6020, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL225421 1.166,90

BALLAST

POPULAIRE WIELGEWICHTEN – 100 KG / 250 KG

PICK-UPGEWICHTEN

Voldoende gewicht op de voor- en achteras is cruciaal voor veiligheid en stabiliteit bij het sturen, zowel op het veld als tijdens een transport. Flexibel en taakgericht gebruik van ballast op uw machine optimaliseert uw brandstofverbruik, brengt het vermogen over op de grond en staat garant voor een hogere payload. John Deere levert een uitgebreid assortiment aan ballastoplossingen tot maximaal 55 kg/pk. Hieronder staan enkele populaire keuzes aangegeven, maar uw dealer kan u er nog veel meer laten zien!

EZ-BALLAST

Vergroot de veelzijdigheid van uw tractor van de 7R-serie (MJ11 en later) door het buikgewicht van 1,7 ton binnen een paar seconden met een druk op de knop te lossen of het te installeren door er gewoon overheen te rijden: u hoeft niet eens uit te stappen.

TIP VAN DE EXPERT

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
ADAPTERSET (2 X 50 KG) VOOR 100 KG EN 250 KG – STARTGEWICHT
Boutcirkel met diameter 275 mm, voor stalen wielen met twee standen, montage aan buitenkant 6130M-6170M Fase IIIB, 6135M-6195M Fase IV + MJ18, 6125R-6150R Fase IIIB, 6130R-6155R Fase IV + MJ18 BL16233 1.250,12
Boutcirkel met diameter 335 mm, voor stalen wielen met twee standen, montage aan buitenkant 6170R-6210R Fase IIIB, 6175R-6250R Fase IV + MJ18 BL15894 837,16
GEWICHTENSET VOOR SNELLE MONTAGE – BL16233 OF BL15894 REEDS GEÏNSTALLEERD
200 kg (2 x 100 kg) 6M, 6R BL16249 1.538,06
500 kg (2 x 250 kg) 6M, 6R BL16250 3.456,99
GEWICHTEN ACHTERWIEL
Set, 554 kg (2 x 72 kg, 2 x 205 kg) – startgewicht 6150R-6210R Fase IIIB,
6175R-6215R Fase IV + MJ18, 6140M-6170M Fase IIIB,
7210R-7310R, 8245R-8370R Fase IV, 9R
BL15071 3.976,87
Set, 410 kg (2 x 205 kg) –
BL15071 reeds geïnstalleerd
6150R-6210R Fase IIIB,
6175R-6215R Fase IV + MJ18, 6140M-6170M Fase IIIB,
7210R-7310R, 8245R-8370R Fase IV, 9R
BL15076 3.019,75
Set, 77 kg (2 x 38,5 kg) – startgewicht 5020, 5M Fase II, 5M (Cab) Fase IIIA, 5R Fase IIIA, 6-serie AL119955 479,90
Set, 77 kg (2 x 38,5 kg) –
AL119955 reeds geïnstalleerd
5020, 5M Fase II, 5M (Cab) Fase IIIA, 5R Fase IIIA, 6-serie AR56632 486,54
Set, 110 kg (2 x 55 kg) – startgewicht 3130, 940-4440, 1350-3650, 5020, 5M Fase IIIA, 5M Fase IIIB, 5R Fase IIIA, 5075M Fase IV, 6-serie AR56636 597,89
Set, 110 kg (2 x 55 kg) –
AR56636 reeds geïnstalleerd
3130, 940-4440, 1350-3650, 5020, 5M Fase IIIA, 5M Fase IIIB, 5R Fase IIIA, 5075M Fase IV, 6-serie AL119956 644,85
BESCHRIJVING ONDERDEELNUMMER PRIJS €
900 kg – Pick-up-gewicht (alleen voor tractoren met MFWD) BL15083 5.001,89
1.150 kg – Pick-up-gewicht (alleen voor tractoren met MFWD) BL15084 5.988,69
1.500 kg – Pick-up-gewicht (alleen voor tractoren met MFWD) BL15020 8.511,79
1.800 kg – Pick-up-gewicht (alleen voor tractoren met MFWD) AL204830 9.932,13

BESCHERMING TEGEN VANDALISME

VERGRENDELBARE HULPMIDDELEN

Vergrendelbare hulpmiddelen om uw machine te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

BEVEILIGING VAN TOPKLASSE

U kunt nu uw StarFire™-ontvanger en John Deere universeel display beschermen met het nieuwe pincodesysteem van John Deere!

TIP VAN DE EXPERT

Bekijk deze video om te zien hoe de vandalismebescherming werkt

SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
VERGRENDELBARE DEURHENDELS
Meeste tractoren van de 5-9-serie, 6R FT4 (-1L06130RKG866074) 172,51
6R FT4 (-1L06130RKG866074) BL15804 175,97
7R MJ20-, 8R(T)/8RX MJ20- R569171 104,53
VERGRENDELBARE BRANDSTOFTANKOP – GROEN
5E-, 5M-, 5R-, 6-serie tractoren met Fase IIIB of Fase IV 51,84
VERGRENDELBARE BRANDSTOFTANKDOP – ZWART
Meeste 5- en 6-serie tractoren vóór Fase IIIB AL113087 40,43
5E-, 5M-, 6-serie tractoren met Fase IIIB 51,84
5G ER067876 56,61
5GV, 5GF ER067943 53,82
7000, 7010 RE306511* 115,81
7020, 8000 (T), 8010 (T), 8020, (SN -027621), 9000 RE295434* 133,49
7030, 8020 (SN 027622-), 8020T, 8030 (T), 8R, 9020 (T), 9030 85,66
8R (T) 114,97
VERGRENDELBARE UREUMTANKDOP – BLAUW
6M vanaf Fase IV, 6R Fase IV AL211572 71,42
AFSLUITBARE
6110R-6130R MJ18-20, 6110M-6130M MJ18-19, 6125-6140M MJ20- BL16363 191,70
6135R-6250R MJ18-20, 6135M-6195M MJ18-19, 6145M-6195M MJ20- BL16365 196,09
AFSLUITBARE VERGRENDELING VOOR StarFire™ 6000-ONTVANGER
voor alle series 81,56
* Slot wordt niet meegeleverd met de set.

ZONNESCHERMEN

Onze zonneschermen zijn perfect geïntegreerd in de cabine en blokkeren fel zonlicht, verminderen de schittering en houden de cabine koeler op hete dagen.

CABINE-UPGRADES VOOR WARM WEER

KOELKASTEN

Houd eten en drinken koud en bij de hand, hoe warm het ook is.

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Voor- of achterruit 6000, 6010 AL175264 141,59
Voor- of achterruit 6020, 6030 (Pr.), 7030 Pr. AL174359 173,43
Voor- of achterruit 6M (-MJ2019) BL15198 240,32
Voor-, achter-of zijruit 6M (MJ2020+) BL16112 240,32
Voor-, achter-of zijruit 6R AL205893 236,97
Zonnescherm linkerkant – Beugel 7R -MJ19, 8R(T) -MJ19, 9RT MJ14-19 BRE10472 131,98
Groot zonnescherm linkerkant* 7R -MJ19, 8R(T) -MJ19, 9RT MJ14-19 RE562587 232,36
Klein zonnescherm linkerkant* 7R -MJ19, 8R(T) -MJ19, 9RT MJ14-19 RE261504 161,60
Voorruit 7R, 8R, 9R RE261504 161,60
Voorruit 7000-7030, 8000(T)-8030(T), 9030 RE197943 218,02
Achterruit 7000-7030, 8000(T)-8030(T), 9030 RE197944 266,36
Achter- of zijruit 7R -MJ19, 8R -MJ19, 9R RE562587 232,36
Achter- of rechterruit 7R MJ20-, 8R(T)/8RX MJ20- RE593670 167,15
* Voor beugel BRE10472.
BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Koelkast zonder Field Office 6R -MJ2020 BL15028 838,19
Koelkast met Field Office 6R -MJ2020 BL15029 1.189,75
Koelkast en koelcompartiment 6M MJ2020+ BL16124 838,19
Koelkast 6030 Premium AL174263 838,19
Koelkast 7R MJ2020+, 8R/8RT/8RX MJ2020+ RE593672 937,58

RADIO 6M

Bekijk ons nieuwe assortiment radio's voor tractoren van de 6M-serie. Geniet van het glasheldere signaal van DAB+ van heel veel radiozenders, luister via Bluetooth- of USB-verbindingen met externe apparaten naar uw favoriete playlists of podcasts of gebruik de externe microfoon handsfree te bellen.

VOETSTEUNEN

Bestel nu de nieuwe voetsteunen, draai uw comfortabele stoel, schakel uw AutoTrac™ in, strek uw benen en geniet van nog meer comfort in de cabine.

Dit is een simpele, direct passende en met bouten te bevestigen oplossing die bestand is tegen een belasting van 180 kg op de pennen.

VLOERMATTEN

Kijk eens naar onze perfect passende, geluidsreducerende vloermatten van zwart rubber of beige tapijt.

LEREN STUURWIEL

Opties voor universele radio's staan vermeld onder Accessoires.

SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
7R, 8R(T/X) MJ20+ BRE10458 269,82
7R, 8R(T), 9R(T/X) IT4/FT4, R4030 tot R4060 veldspuiten, F4365 voedingsstoffenstrooier BRE10471 422,15
BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
DAB+ radio 6M (MJ2020-) voorbereid voor radio BL16775 839,52
AM/FM-radio 6M (MJ2020-) voorbereid voor radio BL16774 630,00
BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Rubber 6R MCTJHD5561C 131,74
Tapijt 6R MCTJHD5561 87,98
Rubber 6000-6030 Pr., 6M (-MJ2020) MCTJHD6000C 131,76
Tapijt 6000-6030 Pr., 6M (-MJ2020) MCTJHD6000 87,98
SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
5R, 7R, 8R, 9R(X) RE275283 305,06
5M, 6-serie, 7R, 8R(T), 9R(T) RE282643 302,27
7020, 7030, 8020(T), 8030(T), 9020(T), 9030(T) RE224090 291,19
7R (MJ20-), 8R(T)/8RX (MJ20-) RE584990 409,32

SPIEGELS

SPIEGELS MET ZICHT OP DE TREKHAAK

Uw aanhangwagen snel, veilig en efficiënt af- en aanhaken.

GROOTHOEKSPIEGEL

Werk veilig en voorkom verkeersongelukken door blinde plekken.

Installeer groothoekspiegels om uw gezichtsveld zelfs bij het werken met grote werktuigen te verbreden.

Upgrade uw spiegels met onze groothoekoplossingen om veiliger en productiever te kunnen werken.

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Elektrisch instelbaar, verwarmbaar,
beide kanten
6020, 6030 Premium BL15904 1.752,71
Elektrisch instelbaar, verwarmbaar,
beide kanten
6R BL16675 1.718,35
Elektrisch instelbaar, verwarmbaar,
beide kanten
7R MJ14-19, 8R MJ14-19, 9R, 9RX BRE10470 1.689,62
Elektrisch instelbaar, handmatig in-/uitschuifbaar, verwarmbaar, beide kanten 6R BL16676 995,71
Handmatig instelbaar, beide kanten 6R BL16677 504,56
Handmatig instelbaar, links Meeste modellen van de 6-serie BL16110 316,84
Handmatig instelbaar, rechts Meeste modellen van de 6-serie BL16111 316,84
Handmatig instelbaar, beide kanten 6020 Premium, 6030 Premium, 6M BL16490 316,84
Handmatig instelbaar, beide kanten 5M, 5R BSJ10473 485,35
SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
5020, 5E, 5M, 5R, 6MC, 6RC SJ10016 107,96
6010, 6020, 6030, 6030 Premium, 7030 Premium, 6M AL151224 134,39
6R BL15087 144,47

VASTE BEVESTIGINGBSBEUGELS VOOR TRACTOREN

Vaste bevestigingsbeugel 6R, BL16768

Meer informatie over oplossingen voor individuele montage vind u in het universele onderdeel achterin deze catalogus.

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Rechterraam gemonteerd 7R, 8R, 9R RE317435 151,34
Rechterraam gemonteerd 7020-7030, 8000-8030, 9020-9030 BRE10141 145,87
Rechterraam gemonteerd 6R BL15042 561,96
Lade voor benodigdheden voor RE317435 en BRE10141 BRE10142 78,55
Universele, volledig verstelbare bevestigingsbeugel Meeste tractorcabines 5–9-serie RE343680 99,27
Beugel C-stijl 6030, 6030 Premium, 6M BL15158 219,69
Beugel B-stijl 6MC/6RC SJ20109 347,26
A- of B-beugel voor hoekstijl Meeste tractorcabines 5–9-serie AL175909 194,60
CommandARM™-beugel voor tablethouder 6R, 7R, 8R BRE10501 33,71
Korte verticale bevestigingsrail Meeste tractorcabines 5-9-serie BRE10575 179,87
Bevestigingsbeugel rechterraam 7R-8RX (MJ20-) BRE10574 269,82
Bevestigingsrail dakbekleding 7R-8RX (MJ20-) R558980 112,93
Vaste ophangbeugel 6R BL16768 496,08

BETER LADEN

HYDRAULISCH LOSKOPPELEN VAN WERKTUIGEN

Koppel uw werktuigen los met een schakelaar zonder de cabine te verlaten. Handmatig loskoppelen is nog steeds beschikbaar.


BCC10339 – voor laders van de
R-serie met Euro Carrier en multikoppeling

€ 1.515,01

* Er zijn veel extra onderdelen en werktuigen verkrijgbaar voor uw tractor; vraag het uw dealer.

ONDERDELEN EN WERKTUIGEN VOOR VOORLADERS*

Langdurige laadwerkzaamheden kunnen vermoeiend zijn voor de bestuurder, en de last en tractor belasten.

Het is gemakkelijk om uw John Deere voorlader te upgraden voor meer comfort en betere prestaties.

John Deere biedt een groot aantal oplossingen ugrading, zoals het veersysteem voor laders. Bekijk de onderstaande opties en neem contact op met uw dealer voor informatie over nog meer beschikbare onderdelen en werktuigen.

VEERSYSTEEM LADER

Onze effectieve demping beschermt uw lading en uw tractor, en biedt de bestuurder meer comfort.


BXX10402 – voor 603R, 623R, 643R, 663R, 683R

€ 1.246,01

EXTRA LADERVERLICHTING

Een beter zicht betekent meer comfort en meer vertrouwen tijdens het rijden.


BCC10347 – voor 603R, 623R, 643R, 663R, 683R

€ 776,70

CAMERA

Observeer de vork op het display in de tractor om veiliger met pallets te werken.


BXX10825 – voor 603R, 623R, 643R, 663R, 683R op tractoren met ingang voor camera-aansluiting

€ 708,08

BAKKEN

Niet kapot te krijgen en eenvoudig en snel aan te koppelen.


Standaard multifunctionele bak 2.200 mm met grijper

EC300165

€ 5.129,62

MESTVORKEN

Meer productieve tijd met een snelkoppelsysteem – verkrijgbaar in meerdere breedtes.


Standaard mestvork
1.600 mm met grijper

EC300161

€ 4.442,02

BALEN VERWERKEN

Deze werktuigen zijn geschikt voor onze Euro Carrier en klaren zonder problemen zelfs de zwaarste klussen.


Balenvork met inklapbare tanden 700 kg

BCC10186

€ 1.347,57

PALLETVORKEN

Zwaar stalen frame met een hoge trekkracht en verstelbare tanden.


Aanpasbare palletvork, 1.600 kg

EC47710

€ 2.541,02

De Alternatives by John Deere zijn de beste optie voor onderdelen voor machines die minder intensief worden gebruikt dan uw hoofduitrusting. Alle onderdelen uit deze scherp geprijsde productlijn ondergaan een certificatieproces van John Deere dat ervoor zorgt dat ze altijd beter passen dan onderdelen van andere fabrikanten.

ALTERNATIVES BY JOHN DEERE

De hier getoonde
producten vormen slechts
een kleine selectie uit
ons productassortiment.
Bij uw dealer en op
partscatalog.deere.com
vindt u informatie over alle
beschikbare onderdelen

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Luchtfilter 6520, 6615, 6620, 6630, 6715, 6820, 6830, 6920, 6930, 6520SE, 6620SE, 6620SE, 6630 Premium, 6830 Premium, 6920S, 6930 Premium, 7430 Premium, 7430E Premium, 7530 Premium, 7530E Premium JXAL172781 85,16
Luchtfilter 8130, 8230, 8330, 8430, 8530, 8225R, 8235R, 8245R, 8260R, 8270R, 8285R, 8295R, 8310R, 8320R, 8335R, 8345R, 8360R JXRE210102 94,23
Luchtfilter 5055E, 5065E, 5075E JXRE282286 58,45
Luchtfilter 8120, 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE172447 58,23
Filterelement 4055, 4250, 4255, 4350, 4450, 4455, 4555, 4650, 4755, 4850, 4955, 7710, 7800, 7810, 8100, 8110, 8200, 8210, 8300, 8310, 8400, 8410, 8430, 8440, 8570, 8640, 9100, 9200, 9300, 9400 JXAR86745 43,09
Filterelement 8120, 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE164839 121,27
Filterkop 5090E, 5100E, 6010, 6020, 6110, 6120, 6205, 6210, 6215, 6220, 6310, 6320, 6410, 6420, 6505, 6510, 6515, 6520, 6603, 6610, 6620, 6810, 6820, 6910, 6920, 7220, 7320, 7420, 7520, 7720, 7820, 7920, 6010SE, 6020SE, 6105J, 6110SE, 6120SE, 6140J, 6140JH, 6155J, 6155JH, 6210SE, 6220SE, 6310SE, 6320SE, 641SE, 6420S, 6420SE, 6510SE, 6520SE, 6610SE, 6620SE, 6910S, 6920S, 6920SE JXRE508847 115,92
Brandstoffilter 1350, 1550, 1750, 1850, 1950, 2250, 2450, 2650, 2850, 3050, 3150, 3350, 3650, 1850N, 1950N, 2650N JXAL67975 5,06
Voorreiniger 840, 940, 1020, 1030, 1040, 1120, 1130, 1140, 1350, 1550, 1630, 1640, 1750, 1830, 1840, 1850, 1950, 2020, 2030, 2040, 2120, 2130, 2250, 2450, 2650, 1850N, 1950N, 2040S JXAL39934 36,59
Voorreiniger 2140, 2650, 2650N, 2850, 3030, 3040, 3050, 3130, 3140, 3150, 3350, 3640 JXAZ24175 73,66
Riemspanner 7710, 7715, 7720, 7810, 7815, 7820, 7920, 8120, 8220, 8320, 8420, 8520, 9220, 9320, 9420, 9520, 9620, 7185J, 7205J JXRE170084 114,98
Riemspanner 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE184034 133,24
Riemspanner 8100, 8110, 8200, 8210, 8300, 8310, 8400, 8410 JXRE69083 502,69

DIGITALE OPLOSSINGEN

Werk efficiënter en comfortabeler met onze toekomstgerichte digitale producten. Dit is de toekomst: stap in en ga ervoor.

AUTOTRAC™2

Maak gebruik van automatische begeleiding voor uw Gen4-display. AutoTrac™ helpt u tijd en geld te besparen door overlapping te verminderen, sneller bochten te nemen en de stress voor de bestuurder te verminderen.


Gen4 universeel display

€ 2.500,00


Gen4 Command Center

€ 2.000,00

PRECISIELANDBOUWPAKKETTEN1

Dankzij onze Precisielandbouwtechnologie kunt u uw bedrijf winstgevend en duurzaam runnen. Het goede nieuws: de meeste machines zijn al voorzien van de juiste hardware, of deze kan er gemakkelijk op geïnstalleerd worden.

1 Raadpleeg uw dealer over de geschiktheid van de verschillende oplossingen voor uw machine en display. Er kan aanvullende hardware vereist zijn. Beschikbaarheid afhankelijk van regio.

2 Neem voor meer gedetailleerde bestelinformatie contact op met uw John Deere dealer.

3 De machine moet zijn uitgerust met een Generation 4 CommandCenter™ of Universal Display (met ten minste SU20-3 Software), StarFire™ 3000/6000/7000-ontvanger, actief abonnement op JDLink™ Connect en een account bij het John Deere Operations Center™. Als de machine nog niet is voorzien van een MTG 4G, is installatie daarvan vereist.

4 Voor AutoTrac™-voorbereide John Deere S-serie maaidorsers van MJ2008, C-, W- en T-serie vanaf MJ2009 in combinatie met 600-serie maismaaiborden en voor zelfrijdende veldhakselaars MJ2011/13 en vanaf MJ2015.

UPGRADEN

PREMIUM-PAKKET2

Naast AutoTrac™ omvat het Premium-pakket zaken zoals Sectie Controle voor locatiespecifieke landbouw, ISOBUS-documentatie (TC-GEO) en Data Sync.


Gen4 universeel display

€ 4.500,00


Gen4 Command Center

€ 3.000,00

AUTOMATION-PAKKET2

Dit pakket ontleent zijn naam aan de extra automatiseringsfuncties, zoals AutoTrac™-werktuigbesturing, AutoTrac™-omkeerautomatisatie, Machine Synchronisatie (Gen4)

en AutoPath™.


Gen4 universeel display

€ 6.500,00


Gen4 Command Center

€ 3.500,00

ACTIVERING AUTOTRAC™ PREMIUM 1.0 PREMIUM 3.0 AUTOMATION 4.0
DISPLAY 4240 EN 4640 UNIVERSAL, COMMANDCENTER™ 4200 EN 4600 4240 UNIVERSAL, COMMANDCENTER™ 4200 4640 UNIVERSAL, COMMANDCENTER™ 4600 4640 UNIVERSAL, COMMANDCENTER™ 4600
Documentatie, variabele dosering en DataSync In basispakket
AutoTrac™
Sectie Controle
AutoTrac™ RowSense™
AutoTrac™ Vision
Uitwisselbare gebruiksgegevens
AutoTrac™-werktuigbesturing
AutoTrac™-omkeerautomatisatie
Machine Synchronisatie
AutoPath™
Legenda: ▪ inclusief – exclusief

GRATIS

MATERIEELACTIVERINGEN

U kunt bij het bestellen van een nieuwe machine uw individuele materieelconfiguratie selecteren. We hebben het voor u makkelijk gemaakt om later te upgraden naar andere functies met onze software-activeringen.

AANVULLENDE ACTIVERINGEN PRECISIELANDBOUW1

Naast onze handige pakketten voor precisielandbouw bieden we ook enkelvoudige activeringen aan om uw materieel optimaal te benutten en uw werkzaamheden te vergemakkelijken.

Scan de QR-code om onze brochure voor precisielandbouw te zien, met uitgebreide informatie over onze producten en oplossingen.

5 voor GreenStar™ 2- en 3-displays. Vraag uw dealer om meer informatie.

6 Variabele stuuroverbrenging vereist een tractor die voorbereid is voor John Deere AutoTrac™ (code 1758) en kan worden geactiveerd met behulp van het Gen4 CommandCenter™-display. Alleen compatibel met DirectDrive™- en AutoPowr™-transmissies. Niet compatibel met PowrQuad™- en AutoQuad™-transmissies. Niet beschikbaar voor tractoren voor hoge gewassen.

7 AutoPowr™-transmissie vereist. Voor 6R-serie tractoren (MJ18 en later)

AUTOSETUP2,3

1-Click-Go-AutoSetup vermindert de configuratietijd op de akker met wel 50%: Uw arbeidstaken in het Operations Center verschijnen automatisch op het Gen4-display wanneer de machine het veld oprijdt.

AUTOTRAC™ ROWSENSE™ – GREENSTAR 2/3 DISPLAYS4

Gelegerde mais, bochten of onregelmatige afstanden tussen rijen? AutoTrac™ RowSense™ zorgt ervoor dat u altijd in de juiste rij blijft, terwijl de snelheid constant blijft en de stress voor de bestuurder aanzienlijk wordt verminderd.


€ 2.622,00

JOHN DEERE SECTIE CONTROLE – GREENSTAR™ 2/3 DISPLAYS5

John Deere Sectie Controle schakelt op vooraf bepaalde locaties in het veld automatisch afzonderlijke werktuigsecties in en uit.


€ 1.890,00

VARIABELE STUUROVERBRENGING6

Verbetert het comfort voor de bestuurder doordat minder handbewegingen en minder stuurinspanning nodig zijn voor het draaien op de kopakker of het werken met een voorlader in kleine ruimtes.


AL234179

€ 443,52

SMART MFWD7

Automatische instelling voor
4-wielaandrijving gebaseerd op
wielslip om brandstofverbruik en
bandenslijtage te verminderen.


AL225890

€ 1.290,24

DOE HET SLIM,
 DOE MEER.

Hebt u genoeg van aantekeningen maken en tijd verdoen met klikken op displays? Met 1-Click-Go-AutoSetup kunt u de tijd die nodig is om in het veld uw machines in te stellen verminderen met wel 50%: uw vooraf geplande taken in het Operations Center verschijnen automatisch op het Gen4-display in de cabine wanneer een machine met JDLink™-connectiviteit de akker oprijdt. De bestuurder hoeft alleen maar de gegevens met één klik te bevestigen en kan gelijk aan de slag.

MELD U AAN VOOR EEN GRATIS ACCOUNT VIA

OPERATIONSCENTER.DEERE.COM

6R

SERIE

ONDERDELEN EN WERKTUIGEN
VOOR MAAIDORSERS

Wat zijn essentiële ingrediënten voor een geslaagde oogst? Drie niveaus waarop u moet scoren: Prestaties, productieve tijd en bedrijfskosten. Gebruik daarvoor uitsluitend door JD gecertificeerde onderdelen en inspecteer belangrijke aan slijtage onderhevige onderdelen regelmatig.

ARENHEFFERS

Arenheffers zorgen ervoor dat gelegerde gewassen effectief worden opgeraapt en verbeteren de prestaties wanneer sprake is van liggende gewassen. Gewasheffers in goede staat voorkomen beschadiging van de maaibalk.

Vervang de Arenheffers daarom zodra ze verbogen of beschadigd zijn.

De originele John Deere Arenheffers kunnen eenvoudig op de mesbeschermers worden geplaatst en in drie standen worden gezet om de juiste hoek voor een betrouwbare gewasstroom te verkrijgen zonder risico op schade.

PLATFORM

VOORKOMEN

SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
600R, 700PF, 600X, 700X AXE23480 28,17

H229537 (LKL) en H229538 (KLK)

MESBESCHERMERS

Goed onderhouden mesbeschermers vereisen minder vermogen, wat zich vertaalt in brandstofbesparing en een langere levensduur van aandrijfriemen.

Vervang de mesbeschermers als ze zijn gebroken of verbogen of als het maaigat groter is dan 5,4 mm. Gebruik ons multifunctionele gereedschap MCXFA1961 om de slijtage in een oogwenk te meten.

De originele John Deere mesbeschermers hebben superieure slijtagekenmerken dankzij onze speciale oppervlaktebehandeling.

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
GELASTE MESBESCHERMING
Gelaste mesbescherming 600R, 600X, 700X, 700PF AXE37174 24,84
Multifunctioneel gereedschap Alle series MCXFA1961 9,95
GESMEDE MESBESCHERMING
MESBESCHERMING MET LANGE PUNT
(Lang-kort-lang) – voor gewassen met kleine korrels (granen, koolzaad)
600D, 700D, RDF H229539 46,71
MESBESCHERMING MET LANGE PUNT
(Kort-lang-kort) – voor gewassen met kleine korrels (granen, koolzaad)
600D, 700D, RDF H229540 46,71
Stompe mesbescherming
(Lang-kort-lang) – voor variabele gewassen (sojabonen)
600F, 600FD, 700FD, RDF H229537 54,14
Stompe mesbescherming
(Kort-lang-kort) – voor variabele gewassen (sojabonen)
600F, 600FD, 700FD, RDF H229538 58,10

Z93078 (doos met 25 stuks)

MAAIONDERDELEN

Wist u dat tot 80 procent van het gewasverlies kan ontstaan bij het voorzetstuk van de maaidorser? In uw mesgedeelte is soepele precisie absoluut essentieel voor effectief maaien – en voor een zuinig brandstofverbruik.

Vervang mesgedeelten als ze zijn gebroken of verbogen, wanneer vertandingen afgerond zijn en het gewas niet meer vastpakken, of wanneer tanden ontbreken of de tip is versleten tot een punt.

Originele John Deere mesgedeelten zijn vervaardigd met de nieuwste computergestuurde hardingsprocessen, die zorgen voor langer en efficiënter maaien. Ze passen altijd de eerste keer, voor snel verwisselen met minder uitvaltijd.

MAAIBALKSETS VOOR 600R/ 600X/ 700X

Bespaar tijd en geld door het aanschaffen van een volledige maaibalkset in plaats van het vervangen van individuele onderdelen.

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
MESGEDEELTE VAN 76,2 MM
Mesgedeelte van 76,2 mm met grove vertanding
(voor droge omstandigheden bij gewassen met kleine en grove korrels (bv. sojabonen))
600R, 600X, 700X, 700PF Z93077 2,25
Mesgedeelte van 76,2 mm met fijne vertanding
(voor variabele omstandigheden (groen stro en onkruid) bij gewassen met kleine korrels of variabele gewassen (gras en lijnzaad))
600R, 600X, 700X, 700PF Z93078 2,09
MESGEDEELTE VAN 101,6 MM
101,6 mm – grof gedeelte
(voor droge omstandigheden bij gewassen met kleine en grove korrels (bv. sojabonen))
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H163131 5,67
101,6 mm – grof overlappend gedeelte
(voor droge omstandigheden bij gewassen met kleine en grove korrels (bv. sojabonen))
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H226352 12,76
101,6 mm – fijn gedeelte
(voor variabele omstandigheden (groen stro en onkruid) bij gewassen met kleine korrels of variabele gewassen (gras en lijnzaad))
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H153329 5,58
101,6 mm – fijn overlappend gedeelte
(voor variabele omstandigheden (groen stro en onkruid) bij gewassen met kleine korrels en variabele gewassen (gras en lijnzaad))
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H226351 12,73
BESCHRIJVING MODEL ONDERDEELNUMMER PRIJS €
Fijne vertanding 622X, 722X KXE10463 1.756,12
Fijne vertanding 625X, 725X KXE10464 1.841,56
Fijne vertanding 630X, 730X KXE10465 1.501,85
Fijne vertanding 635X, 735X KXE10466 1.876,73
Fijne vertanding 640X, 740X KXE10467 2.880,72
Grove vertanding 622X, 722X KXE10306 1.013,17
Grove vertanding 625X, 725X KXE10308 1.081,62
Grove vertanding 630X, 730X KXE10309 1.252,35
Grove vertanding 635X, 735X KXE10310 1.790,50
Grove vertanding 640X, 740X KXE10311 1.889,46
600X-/700X-maaibalksets zijn ook verkrijgbaar met fijngetande messen.

VOORBEELD: 622R

Kopsectie

Middensectie

Aansluitkoppeling

Aansluitkoppeling

Eindsectie

OVERZICHT MAAIBALKSEGMENT VOOR 600R (GROF GETAND)

VIJZELVINGERS

Vingerhouders verminderen de kans op interne vijzelschade en onnodige reparatiekosten doordat ze voorkomen dat gebroken vingers in de maaidorser belanden.

Intacte vijzelvingers verbeteren de toevoer en maken een hogere oogstsnelheid mogelijk.

De originele John Deere vijzelvingers hebben verharde zones en een hoge elasticiteit, waardoor ze hogere belastingsniveaus kunnen weerstaan zonder vervormd te raken of te breken.

BESCHRIJVING SERIE ONDERDEELNUMMER PRIJS €
VIJZELVINGERS VOOR 600R/ 600F/ 600X/ 700X
Set van 10 stalen vijzelvingers,
houder en pennen
600R, 600F, 600X, 700X 250,97
Vingerkap 600R, 600F, 600X, 700X H168206 10,03
Vingerlager 600R, 600F, 600X, 700X AH171602 10,96
Vinger 600R, 600F, 600X, 700X H169914 17,23
VIJZELVINGERS VOOR 600D/ 700D/ 600FD/ 700FD/ RDF
Set van 10 stalen vijzelvingers 600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF