ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Όλες οι τιμές είναι προ ΦΠΑ. Διαθέσιμα μόνο σε συνεργαζόμενες αντιπροσωπείες της John Deere.
Οι τιμές ισχύουν με την επιφύλαξη τυχόν αύξησης λόγω των διακυμάνσεων στη συναλλαγματική
ισοτιμία ή απρόβλεπτης αύξησης των τιμών.

Οι τιμές στον ιστότοπο partscatalog.deere.com μπορεί να διαφέρουν.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.

ΝΕΟ!

Η ΑΝΑΖHΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕIΝΑΙ ΠΛEΟΝ ΕYΚΟΛΗ

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε από τον αντιπρόσωπό σας μέσω διαδικτύου; Όλα τα μοντέλα, οποιουδήποτε έτους, πάντα το σωστό ανταλλακτικό για το μηχάνημα John Deere που διαθέτετε – η παραγγελία των ανταλλακτικών σας δεν ήταν ποτέ πιο άνετη. Επισκεφτείτε τον κατάλογο ανταλλακτικών μας στο διαδίκτυο, εισαγάγετε το μοντέλο/το όνομα ή τον αριθμό σειράς του μηχανήματος και περιηγηθείτε σε όλα τα διαθέσιμα ανταλλακτικά. Στη συνέχεια, επιλέξτε και κρατήστε τα με ένα κλικ και παραλάβετέ τα από τον αντιπρόσωπό σας με μία μόνο επίσκεψη.

Δεν θα ήταν υπέροχο αν όλα ήταν τόσο απλά στη ζωή μας;

PARTSCATALOG.DEERE.COM

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, πότε συμβαίνει ή πόσο παλιό ή καινούργιο είναι το μηχάνημά σας – είμαστε εδώ για εσάς, με προνοητικές λύσεις που διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν εμποδίζει την παραγωγικότητα και την κερδοφορία σας.

JOHN DEERE

ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ

ΑΠΟΤΡΟΠΗ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

*Μόνο σε συνεργαζόμενες αντιπροσωπείες. Μπορεί να απαιτηθεί επιπρόσθετη σύμβαση υπηρεσιών FarmSight™ Services.

Με τον όρο προληπτική συντήρηση, εννοούμε οτιδήποτε αποτρέπει τον χρόνο μη διαθεσιμότητας του μηχανήματος: Τη μεγάλη γκάμα γνήσιων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας John Deere που περιέχει αυτός ο κατάλογος, το PowerGard™ με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε το κόστος λειτουργίας με συντήρηση σταθερής τιμής, τους ελέγχους Expert Check για μέγιστο χρόνο διαθεσιμότητας και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες FarmSight™ Services για τη βελτίωση της απόδοσης.

Εξαρτήματα Premium και προγραμματισμένη τακτική συντήρηση.

Εντοπισμός πιθανών προβλημάτων και αντικατάσταση εξαρτημάτων πριν παρουσιάσουν βλάβη.

Εγκατάσταση αναβαθμίσεων απόδοσης και άνεση.

Διόρθωση των προβλημάτων το ταχύτερο δυνατό.

Αναβαθμίσεις είναι όλα εκείνα τα πράγματα που βελτιώνουν την απόδοση του μηχανήματος σας αφού έχει φύγει από το εργοστάσιό μας: Αυτό περιλαμβάνει την τεράστια ποικιλία παρελκομένων και αξεσουάρ μετασκευής σε αυτόν τον κατάλογο – δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να κάνει ένα άλμα προς τα μπροστά.

Η προγνωστική συντήρηση περιλαμβάνει κάθε τι που βοηθά εσάς, τον αντιπρόσωπό σας και την John Deere να αναγνωρίζετε πιθανές βλάβες του μηχανήματος πριν αυτές συμβούν: Όπως οι ειδοποιήσεις Expert Alerts που αποτρέπουν τον χρόνο μη διαθεσιμότητας και οι ειδοποιήσεις Performance Expert Alerts που διασφαλίζουν ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το μηχάνημά σας.

Όταν μιλάμε για διορθωτική συντήρηση, εννοούμε όλα όσα σας βοηθούν να επιλύετε τα προβλήματα πιο γρήγορα: Εφεδρικά μηχανήματα* ώστε να μην επηρεάζεται ο χρόνος διαθεσιμότητας, συνδεδεμένη υποστήριξη και τηλεματική διάγνωση για γρήγορη επίλυση προβλημάτων, διαθεσιμότητα εξαρτημάτων όλο το 24ωρο, καθώς και απαράμιλλη εξυπηρέτηση και υποστήριξη στο πεδίο.

Τα εναλλακτικά ανταλλακτικά Alternatives by John Deere αποτελούν την καλύτερη επιλογή ανταλλακτικών για μηχανήματα που δεν υποβάλλονται σε χρήση υψηλής έντασης όπως ο κύριος εξοπλισμός σας. Όλα τα ανταλλακτικά αυτής της σειράς προϊόντων με ανταγωνιστικές τιμές υποβάλλονται σε μια διαδικασία πιστοποίησης της John Deere που διασφαλίζει ότι ταιριάζουν πάντα καλύτερα από τα ανταλλακτικά άλλων κατασκευαστών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ JOHN DEERE

Είναι εγγυημένο ότι ταιριάζουν τέλεια – τα εναλλακτικά προϊόντα Alternatives by John Deere υποβάλλονται σε μια αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης της John Deere. Κανένα άλλο εξάρτημα δεν θα ταιριάζει τόσο καλά στο μηχάνημά σας.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Κάποια από τα μηχανήματά σας δεν υποβάλλονται στη χρήση υψηλής έντασης που υποβάλλεται ο κύριος εξοπλισμός σας. Τα εναλλακτικά ανταλλακτικά Alternatives by John Deere είναι ιδανικά για τα μηχανήματα αυτά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Υπάρχει ένα κατάλληλο εναλλακτικό προϊόν Alternatives by John Deere για τα πιο σημαντικά εξαρτήματα που μπορεί να χρειαστείτε – άμεσα διαθέσιμο σε τιμή που δεν σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Λειτουργεί ως εξής: Εμείς κατασκευάσαμε το μηχάνημά σας. Εμείς γνωρίζουμε τις ανάγκες του. Οπότε κατασκευάσαμε εξαρτήματα για αυτό, που ταιριάζουν και διαρκούν. Τα εναλλακτικά ανταλλακτικά Alternatives by John Deere παρέχουν την απόδοση που περιμένετε από την επωνυμία John Deere.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Και άλλα καλά νέα: Μπορείτε να αποκτήσετε τα κατάλληλα εναλλακτικά ανταλλακτικά Alternatives by John Deere γρήγορα και εύκολα. Υπάρχουν διαθέσιμα στον αντιπρόσωπο της John Deere ο οποίος θα σας παράσχει επίσης και τις εξειδικευμένες συμβουλές που χρειάζεστε για να διενεργηθεί η επισκευή και να επιστρέψετε γρήγορα στην εργασία σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΙΤΑ

Το καλύτερο: Τα εναλλακτικά ανταλλακτικά Alternatives by John Deere αποτελούν μια οικονομική επιλογή που είναι ιδανική όταν πρέπει να επικεντρωθείτε στις τρέχουσες εργασίες σας και όχι στις μελλοντικές.

Η JOHN DEERE ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Η John Deere ανακατασκευάζει ανταλλακτικά και εξαρτήματα πάνω από 20 χρόνια. Κατά τη διαδικασία της ανακατασκευής, τα χαλασμένα και φθαρμένα εξαρτήματα αντικαθίστανται με γνήσια ανταλλακτικά, και στη συνέχεια ελέγχονται και δοκιμάζονται ώστε να διαπιστωθεί ότι έχουν τεχνικές προδιαγραφές απόδοσης ίδιες με τα γνήσια ανταλλακτικά. Πρόκειται για μια οικολογική εναλλακτική λύση έναντι της επισκευής, για μεγαλύτερο χρόνο διαθεσιμότητας και καλύτερη απόδοση με μικρότερο λειτουργικό κόστος.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

PREMIUM ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ποιότητα John Deere

Χρόνος διαθεσιμότητας – τα μηχανήματα επιστρέφουν ταχύτερα στην εργασία τους

Μειωμένο κόστος λειτουργίας

Τα ανακατασκευασμένα εξαρτήματα έχουν απεριόριστη εγγύηση ενός έτους

Οι ανακατασκευασμένοι πλήρεις και βασικοί κινητήρες έχουν εγγύηση δύο ετών ή 2.000 ωρών (απεριόριστες ώρες κατά το 1ο έτος)

Ανταλλαγή εξαρτημάτων έναντι επισκευής εξαρτημάτων = χαμηλότερο κόστος και λιγότερος χρόνος μη διαθεσιμότητας του μηχανήματος

Δεν είναι ανακατασκευή, είναι αναγέννηση του μηχανήματος σας

Εδώ παρουσιάζεται ένα παράδειγμα μόνο της ολοκληρωμένης προσφοράς ανακατασκευασμένου εξοπλισμού της John Deere. Ρωτήστε μας για τα ανακατασκευασμένα εξαρτήματα που είναι διαθέσιμα για το μηχάνημά σας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ!

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο εξοπλισμός σας είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησής σας και όταν έχετε μια εργασία να εκτελέσετε, πρέπει να είστε σε θέση να βασίζεστε στα μηχανήματά σας για να την ολοκληρώσετε. Όταν έλθει η ώρα να αντικαταστήσετε κύρια εξαρτήματα στα μηχανήματά σας, χρειάζεστε λύσεις επισκευής υψηλής ποιότητας και ελαχιστοποιημένο χρόνο μη διαθεσιμότητας, σε προσιτή τιμή. Τα ανακατασκευασμένα εξαρτήματα της John Deere παίρνουν άριστα σε όλες αυτές τις απαιτήσεις και υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών της John Deere, οπότε είστε καλυμμένοι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Όταν αγοράζετε ένα ανακατασκευασμένο εξάρτημα της John Deere, αγοράζετε χρόνο διαθεσιμότητας.

«Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ JOHN DEERE!»

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ

Η κατοχή ενός τρακτέρ John Deere αποτελεί μια επένδυση σε ευκαιρίες – το θεμέλιο για τη δημιουργία μιας ολοένα βελτιούμενης γεωργικής επιχείρησης.

Το τρακτέρ που αποκτήσατε σάς παρέχει μια λύση πλήρους κύκλου ζωής η οποία έχει κατασκευαστεί με premium ανταλλακτικά και βασίζεται σε ένα ελάχιστα επεμβατικό πρόγραμμα συντήρησης, προβλέψιμες υπηρεσίες καλής λειτουργίας του μηχανήματος, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών ανώτερης ποιότητας και σε επιλογές αναβάθμισης απόδοσης και άνεσης που παρέχονται σε συνεχή βάση.


Μάθετε τις δυνατότητές σας! Εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες του τρακτέρ σας. Ανακαλύψτε και εξοπλίστε εκ των υστέρων το μηχάνημά σας με δυνατότητες και επιλογές που ίσως δεν γνωρίζατε.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΑΣ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 6R FT4

Όταν το κάθισμά είναι σε καλή κατάσταση, αυτό βοηθά στη διατήρηση της υγείας της μέσης καθώς μειώνονται οι δονήσεις και οι κραδασμοί. Η πρόσθετη άνεση που απολαμβάνετε έχει ως αποτέλεσμα να είστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση και να έχετε υψηλότερη απόδοση.

Για να διατηρήσετε τη λειτουργικότητά του, είναι καλύτερο να αντικαθιστάτε το κάθισμά σας μετά από περίπου 5.000 ώρες χρήσης.

Τα γνήσια καθίσματα της John Deere συνδυάζουν αρμονικά τη λειτουργικότητα, τον σχεδιασμό και την ασφάλεια για να σας προσφέρουν την άνεση και την προστασία που χρειάζεστε.

Βρείτε το κάθισμα που ταιριάζει στο τρακτέρ σας!

*όχι για το BL15747

ULTIMATE PREMIUM ΣΤΑΝΤΑΡ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Δυναμικό σύστημα απόσβεσης
Ανάρτηση βαρέος τύπου  ▪*
Ανάρτηση χαμηλής συχνότητας
Πλευρική ανάρτηση
Μονάδα άνεσης
Παθητική ανάρτηση αέρα
Ανάρτηση «εμπρός-πίσω»
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Σύστημα ενεργού κλιματισμού
Αερισμός και θέρμανση καθίσματος
Σύστημα παθητικού κλιματισμού
Θέρμανση καθίσματος
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ Πλήρως αυτόματη Αυτόματη Μη αυτόματη
ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΕΣΗΣ Πνευματικό Πνευματικό Μηχανικό
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διακόπτης παρουσίας χειριστή
Περιστροφή
Επέκταση πλάτης
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι καθίσματος (κλίση και μήκος)
Ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο χωρίς εργαλείο χωρίς εργαλείο με εργαλείο
 
με CommandARM™, με CommandPRO™ BL15956
3.725,15 €
BL16352
1.986,75 €
με CommandARM™, με CommandPRO™ BL16349 (δέρμα)
4.346,00 €
με CommandARM™, χωρίς CommandPRO™ BL15955
3.725,15 €
BL16351
1.986,75 €
με CommandARM™, χωρίς CommandPRO™ BL16348 (δέρμα)
4.346,00 €
με CommandARM™ IT4 BL15747
1.589,40 €
χωρίς CommandARM™ BL16350
1.986,75 €
BL16171
931,28 €
Υπόμνημα: ▪ περιλαμβάνεται – εξαιρείται

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 7, 8, 9

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση ενός ολοκαίνουργιου καθίσματος που αποπνέει άνεση και υγεία. Χάρη στο ευρύ χαρτοφυλάκιο καθισμάτων αντικατάστασης, μπορείτε να ξανανοιώσετε αυτήν την αίσθηση, απολαμβάνοντας ένα κάθισμα που ταιριάζει τέλεια στο τρακτέρ σας – από δέρμα ή ύφασμα, με ή χωρίς CommandARM™, ενώ παρέχονται επίσης καθίσματα αντικατάστασης και για τα τρέχοντα μοντέλα. Μιλήστε στον αντιπρόσωπό σας για τις επιλογές σας.

ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΘΙΣΜΑ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Δυναμικό σύστημα απόσβεσης
Ανάρτηση βαρέος τύπου
Ανάρτηση χαμηλής συχνότητας
Πλευρική ανάρτηση
Μονάδα άνεσης
Παθητική ανάρτηση αέρα
Ανάρτηση «εμπρός-πίσω»
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Θέρμανση στη δερμάτινη έκδοση Θέρμανση στη δερμάτινη έκδοση
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ
ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΕΣΗΣ Μηχανικό Μηχανικό
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διακόπτης παρουσίας χειριστή
Περιστροφή
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο χωρίς εργαλείο χωρίς εργαλείο
 
7000, 7010 TY16163 (ύφασμα)
2.492,95 €
7020, 7030 RE195850 (ύφασμα)
2.397,02 €
RE267624 (ύφασμα)
2.883,83 €
RE289301 (δέρμα)
4.168,48 €
RE183943 (ύφασμα για το CommandARM™)
2.720,98 €
RE267627 (ύφασμα)
4.224,25 €
RE289302 (δέρμα)
5.375,80 €
RE587158 (ύφασμα για το CommandARM™)
7020, για 7030 < ΑΣ 021946
5.028,17 €
RE264913 (ύφασμα για το CommandARM™)
μόνο για το 7030
4.484,55 €
RE289300 (δέρμα για το CommandARM™)
μόνο για το 7030 > ΑΣ 021947
6.127,16 €
8010 RE183943 (ύφασμα)
συμπεριλαμβ. του T
2.720,98 €
RE183942 (ύφασμα)
συμπεριλαμβ. του T
3.108,65 €
8020 RE587160 (ύφασμα)
5.198,55 €
RE587158 (ύφασμα)
5.028,17 €
8030 RE264912 (ύφασμα)
4.942,38 €
RE264913 (ύφασμα)
4.484,55 €
RE289300 (δέρμα)
6.127,16 €
9000 (ΑΣ > 30001)
9020, 9030 RE587160 (ύφασμα)
5.198,55 €
RE587158 (ύφασμα)
5.028,17 €
Υπόμνημα: ▪ περιλαμβάνεται – εξαιρείται

ΓΝΗΣΙΑ ΦΩΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ LED ΤΗΣ JOHN DEERE

Όχι μόνο φωτεινότερα, αλλά και καλύτερα για εσάς: Μειώστε την καταπόνηση των ματιών με το λευκό, υψηλής αντίθεσης φως ημέρας των LED μας.

Αυτά τα φώτα αντικαθιστούν ιδανικά τα υπάρχοντα φώτα αλογόνου στο τρακτέρ σας. Απλώς αντικαταστήστε τα παλιά φώτα με φώτα LED και απολαύστε πολύ καλύτερη ορατότητα και οδηγική άνεση.

ΦΩΤΑ LED ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΘΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 2.100 ΩΦΕΛ. LUMEN 1.600 ΩΦΕΛ. LUMEN 1.600 ΩΦΕΛ. LUMEN 1.600 ΩΦΕΛ. LUMEN 720 ΩΦΕΛ. LUMEN
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ
Πίσω μέρος οροφής καμπίνας 6020, 6030, 6030 Premium,
6MC, 6RC
6R (πλευρικά) 7R, 8R(T), 9R(T) 5R Βαθμίδας IIIB
(πλευρικά και εξωτερικά),
5M Βαθμίδας IIIB, 6R
Μπροστινό μέρος οροφής καμπίνας 6020, 6030, 6030 Premium,
6MC, 6RC
6R (πλευρικά) 5R Βαθμίδας IIIB, 7R,
8R(T), 9R(T)
5M Βαθμίδας IIIB, 6R 6000, 6010, 7000, 7010, 8000, 8010
Μεσαία ζώνη 6020, 6030,
6030 Premium
6R, 7R, 8R
Πίσω φτερό 6020, 6030,
6030 Premium
6R, 7R, 8R(T), 9R(T)
RE575338
183,39 € 187,02 € 166,74 € 173,55 € 41,26 €
ΘΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 2.200 ΩΦΕΛ. LUMEN 2.000 ΩΦΕΛ. LUMEN 700 ΩΦΕΛ. LUMEN 700 ΩΦΕΛ. LUMEN 700 ΩΦΕΛ. LUMEN
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗ
Πίσω μέρος οροφής καμπίνας 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 5R Βαθμίδας IIIB (εσωτερικά) 7000, 7010 8000(T), 8010(T)
Μπροστινό μέρος οροφής καμπίνας 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 5R Βαθμίδας IIIB (εσωτερικά), 6R πανοραμική οροφή (πλευρικά)
Μεσαία ζώνη 7020, 7030, 8020, 8030 8000(T), 8010(T) 7000, 7010 8010
Πίσω φτερό 7020, 8020, 8030, 9020, 9030 7000, 7010, 8000(T), 8010(T)
RE574752 AL219331 RE330060 RE330061 RE330062
277,74 € 183,39 € 192,91 € 192,91 € 192,91 €

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 4

BKK11579 – 5430i, σειρά R40 με ψεκαστικά 40i και 50i

BWZ10089 – Σειρά R41 με ψεκαστικά 40i και 50i

BL16516 – Τρακτέρ 6R

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 4

Πρωτοφανής προστασία έναντι επικίνδυνων ουσιών

Ο οδηγός επιτρέπεται να εργάζεται χωρίς προστατευτική ενδυμασία (σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 15695)

Υψηλότερο επίπεδο άνεσης για τον οδηγό

Ιδανική λύση για τρακτέρ που χρησιμοποιούνται για ψεκασμό

Μόνον οι καμπίνες κατηγορίας 4 προσφέρουν επαρκή προστασία από τους ρύπους ατμού

Η πιο υψηλή κατηγορία προστασίας για καμπίνες

Αναβαθμίστε την καμπίνα του τρακτέρ 6R ή του τρακτέρ της σειράς R40 και R41 με ψεκαστικό 40i και 50i με σύστημα φιλτραρίσματος κατηγορίας 4 για να την κάνετε το ασφαλέστερο μέρος για ψεκασμό!

ΤΡΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Στρώμα φίλτρου σωματιδίων

Στρώμα ενεργού άνθρακα

Βιολειτουργικό στρώμα

Απαλλαγείτε από το 95% και πλέον των ρύπων και αλλεργιογόνων που μολύνουν τον αέρα στην καμπίνα σας κατά τη χορτοκοπή, τον αλωνισμό ή τον σχηματισμό δεμάτων.

TY27778 – Φίλτρο καθαρού αέρα 6R

TY27779 – Φίλτρο ανακύκλωσης αέρα 6R, 6M, 6030

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ

Ο αέρας στην καμπίνα φιλτράρεται μέσω ενός στοιχείου φίλτρου 3 σε 1 με ενεργό άνθρακα (σκόνη, αερολύματα και ατμοί) και ασκεί υπερβολική πίεση στην καμπίνα έτσι ώστε να μην μπορούν να εισέλθουν μολυσματικοί παράγοντες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ

ΝΕΟ

για τρακτέρ 6R

ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ PLUS

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ρυθμός φρέσκου αέρα > 30 m3/h (μέγ. 120 m3/h)

> 20 pa υπερβολική πίεση με δείκτη απώλειας πίεσης

> 98% αποδοτικότητα φίλτρου με τα αερολύματα και τους ατμούς

ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΥΞΗΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ

Αποκαταστήστε ή αναβαθμίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος ζεύξης 3 σημείων που διαθέτετε – δείτε παρακάτω μια ποικιλία επιλογών, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές διαθέσιμες στην αντιπροσωπεία της περιοχής σας!

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΠΡΑΤΣΟ – ΜΕ ΓΑΝΤΖΟ

Αναβαθμίστε το κεντρικό μπράτσο για να διευκολύνετε τη ρύθμιση συστήματος ζεύξης και παρελκομένου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Κατ. 3 6130-6630 (Premium) AL175550 720,78
Κατ. 3 6830-7530 (Premium) AL174551 1.023,11
Κατ. 3 6170R-6210R Στάδιο IIIB , 6170M-6190M Στάδιο IIIB BL15090 1.009,99
Κατ. 3 6110R-6130R Στάδιο IV AL220203 722,35
Κατ. 3 6175R-6215R Στάδιο IV AL219002 1.507,31
Κατ. 3 6230R-6250R Στάδιο IV BL15591 942,79
Κατ. 3 Σειρά 7030 RE259739 1.260,13
Κατ. 3 7R, 8R, 8RT, 8RX RE595824 1.595,80
Κατ. 4 8R, 8RX RE595826 2.698,73

ΛΙΠΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΕΙΡΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΕΥΞΗΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ

Λιπαίνετε τους πείρους κοτσαδόρου για να φύγει η σκόνη, να εξαλειφθούν τα «τριξίματα» και να επιτύχετε εξαιρετικά μακροχρόνια διάρκεια ζωής.

Λιπαίνετε τακτικά, στο συντομότερο διάστημα συντήρησης που απαιτείται για άλλα σημεία λίπανσης.

Οι λιπαινόμενοι πείροι κοτσαδόρου της John Deere διατίθενται για έως και έξι θέσεις στο πίσω σύστημα ζεύξης.

ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι επιλογές ποικίλλουν από την απλουστευμένη μηχανική επιλογή έως την ευκολία των υδραυλικών ράβδων.

ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΖΕΥΞΗΣ – ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΠΡΑΤΣΟ

Σφαιρικοί σύνδεσμοι ταχείας ζεύξης και κουζινέτα μετατροπής.

ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
7R, 8020(T), 8030(T), 8R(T/X) BRE10500 110,10
9R μονή μείωση και 9RT BRE10331 227,87
9R διπλή μείωση και 9RX BRE10332 219,59
Οι τιμές είναι για ένα σετ δύο πείρων και δύο σφαιρικών συνδέσμων.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Mπάρα σταθεροποίησης, ρυθμιζόμενη 5020, 5R Βαθμίδας IIIA AL180109 277,24
Mπάρα σταθεροποίησης, ρυθμιζόμενη 5M RE242457 155,29
Ζυγός 6010 και SE, 6020 και SE,6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R L175355 32,85
Κορμός συνδέσμου 6010 και SE, 6020 και SE,6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL201044 58,20
Άκρο συνδέσμου 6010 και SE, 6020 και SE,6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL201045 61,63
Μπάρα σταθεροποίησης, στάνταρ 7020, 7030 RE199501 292,85
Υδραυλική μπάρα σταθεροποίησης 6170R έως 6210R BL15032 1.909,09
Υδραυλική μπάρα σταθεροποίησης 6175R έως 6215R BL15590 1.900,16
Υδραυλική μπάρα σταθεροποίησης 6230R έως 6250R BL15796 2.254,95
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Κατηγορία 2 MCXFA1386 3,20
Κατηγορία 3-2 MCXFA1388 5,49
Κατηγορία 3 MCXFA1387 5,11
Κατηγορία 4 HD R554492 101,48

ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΖΕΥΞΗΣ – ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΟΛΑΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3

Το κολάρα 10 mm σε κάθε πλευρά αποτρέπει την υπερβολική φθορά στα άκρα του γάντζου του μπράτσου ευαισθησίας και στα σημεία τοποθέτησης των παρελκομένων.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ

L217361

16,02 €

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΠΡΑΤΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΟΝΥΧΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΓΑΝΤΖΟΥ

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΖΕΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Κατηγορία 2 Διάμετρος σφαιρικού συνδέσμου 56 mm MCXFA1385 3,35
Κατηγορία 3-2 Διάμετρος σφαιρικού συνδέσμου 64 mm MCXFA1383 4,36
Κατηγορία 3 Διάμετρος σφαιρικού συνδέσμου 64 mm MCXFA1384 4,87
Κατηγορία 4-3 Διάμετρος σφαιρικού συνδέσμου 85 mm MCXFA1334 16,03
Κατηγορία 4 Διάμετρος σφαιρικού συνδέσμου 85 mm MCXFA1335 14,18
ΜΕ ΚΩΝΟ
Κατηγορία 2 Διάμετρος σφαιρικού συνδέσμου 56 mm MCXFA1340 8,66
Κατηγορία 3-2 Διάμετρος σφαιρικού συνδέσμου 64 mm MCXFA1341 9,92
Κατηγορία 3 Διάμετρος σφαιρικού συνδέσμου 64 mm MCXFA1339 13,20
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Κατηγορία 2 5020, 5M, 5R Βαθμίδας IIIA R222164 57,65
Κατηγορία 2 Τρακτέρ της σειράς 6R AL117720 43,94
Κατηγορία 3 N, 3, 4N Τρακτέρ της σειράς 6-8 AL117727 55,79
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Στήριγμα – σφαιρικοί σύνδεσμοι ταχείας ζεύξης, κατ. 2 6030, 6030 Premium AL179161 95,95
Στήριγμα – σφαιρικοί σύνδεσμοι ταχείας ζεύξης, κατ. 3 6030, 6030 Premium, 7030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL180047 83,55

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

Τα εναλλακτικά ανταλλακτικά Alternatives by John Deere αποτελούν την καλύτερη επιλογή ανταλλακτικών για μηχανήματα που δεν υποβάλλονται σε χρήση υψηλής έντασης όπως ο κύριος εξοπλισμός σας. Τα ανταλλακτικά έχουν ανταγωνιστικές τιμές και υποβάλλονται σε μια διαδικασία πιστοποίησης της John Deere που διασφαλίζει ότι ταιριάζουν πάντα καλύτερα από τα ανταλλακτικά άλλων κατασκευαστών.

ΛΥΣΕΙΣ ΖΕΥΞΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΖΕΥΞΗΣ ΡΥΜΟΥΛΚΑΣ – ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων ζεύξης που λειτουργούν αυτόματα και μη αυτόματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΖΕΥΞΗΣ ΡΥΜΟΥΛΚΑΣ – ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ – ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΕΙΡΟ

Ανθεκτικά, ρυθμιζόμενα καθ' ύψος συστήματα ζεύξης για έλξη ρυμούλκας και πολλές άλλες εφαρμογές παρελκομένων.

Σύστημα αυτόματης ζεύξης ρυμούλκας, σφαιρικός πείρος –AL222028

Πείρος κοτσαδόρου για μη αυτόματα συστήματα ζεύξης –

AL160394

Σύστημα μη αυτόματης ζεύξης ρυμούλκας, κυλινδρικός πείρος –AL222029

Κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο, K50 – BL15507

Κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο, K80 – BL16502

Κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο, K80 – BL15960

Κοτσαδούρα σταθερού πείρου – BL15957

Κοτσαδούρα σταθερού πείρου – BL15957

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΡΥΜΟΥΛΚΑΣ
Κυλινδρικός πείρος, 30 mm τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 330 mm AL222036 600,80
Κυλινδρικός πείρος, 30 mm τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 390 mm AL222029 680,90
Πείρος κοτσαδόρου για μη αυτόματα συστήματα ζεύξης για χρήση με AL222036, AL222029 AL160394 70,06
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ ΡΥΜΟΥΛΚΑΣ
Κυλινδρικός πείρος, 30 mm τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 330 mm AL222035 805,70
Κυλινδρικός πείρος, 30 mm τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 390 mm BL15936 804,85
Σφαιρικός πείρος, 38 mm τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 330 mm AL222034 694,21
Σφαιρικός πείρος, 38 mm τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 390 mm AL222028 866,70
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Κοτσαδούρα σταθερού πείρου τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 330 mm BL15959 835,75
Κοτσαδούρα σταθερού πείρου τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 390 mm BL15957 813,57
Κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο, K80 τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 330 mm BL15960 866,85
Κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο, K80 τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 390 mm BL16502 1.054,02
Κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο, K50 τρακτέρ με εσωτερική ράγα πλάτους 330 mm BL15507 525,08

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΟΤΣΑΔΟΥΡΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ K80 ΓΙΑ 6230R ΚΑΙ 6250R

Το σημείο σύνδεσης πίσω παρελκομένων είναι τοποθετημένο ακόμη πιο πίσω ώστε να παρέχει τη δυνατότητα για πιο κλειστές στροφές

Ενσωματωμένη εξαναγκασμένη οδήγηση K50 και στις δυο πλευρές

Κατακόρυφο ωφέλιμο φορτίο 4 τόνων

Εύκολη αφαίρεση: Τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα με πείρους στη ράγα συστήματος ζεύξης

Για την τοποθέτηση της εκτεταμένης κοτσαδούρας με σφαιρικό σύνδεσμο K80 απαιτείται η ράγα 8 θέσεων AL229369

AL226687

2.018,28 €

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΤΣΑΔΟΥΡΕΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Για βελτιωμένη ασφάλεια και αξιοπιστία κατά τη χρήση ρυμούλκας ή βυτιοφόρου με εξαναγκασμένη οδήγηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τις γνήσιες συνδετικές ράβδους στο τρακτέρ σας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΖΕΥΞΗΣ ΡΥΜΟΥΛΚΑΣ – ΕΝΘΕΤΑ ΓΙΑ ΡΑΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΕΥΞΗΣ 3-ΣΕ-1

Συστήματα ζεύξης χαμηλής θέσης για καλύτερη έλξη και ευκολότερη εκκίνηση. Μέγιστο στατικό κάθετο φορτίο 4 t για κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο, για σταθερό πείρο 3 t.

Ένθετο για κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο – AL225421

Ένθετο για κοτσαδούρα σταθερού πείρου – AL222367

Το σημείο σύνδεσης πίσω παρελκόμενου της εκτεταμένης κοτσαδούρας με σφαιρικό σύνδεσμο K80 είναι τοποθετημένο ακόμη πιο πίσω.

ΝΕΟ

ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ
AL225421 BL16152
442,74 €
BL16153
386,57 €
BL16154
404,66 €
BL15960 AL176727
559,76 €
AL176728
408,47 €
AL205398
399,28 €
BL16502 BL16509
724,71 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Ένθετο για κοτσαδούρα σταθερού πείρου 6020, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL222367 669,67
Ένθετο για κοτσαδούρα με σφαιρικό σύνδεσμο, K80 6020, 6030, 6030 Premium, 6MC, 6RC, 6M, 6R AL225421 759,41

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΒΑΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΤΙΒΑΡΑ ΤΡΟΧΩΝ – 100 KG / 250 KG

ΑΝΤΙΒΑΡΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Για βέλτιστη σταθερότητα και οδήγηση στο χωράφι και κατά τη μεταφορά, είναι ζωτικής σημασίας η διατήρηση επαρκούς βάρους στους άξονες. Η ευέλικτη τοποθέτηση αντίβαρων στο μηχάνημά σας ανάλογα με την εκτελούμενη εργασία βελτιστοποιεί την κατανάλωση καυσίμου, μεταφέρει την ισχύ στο έδαφος και επιτρέπει υψηλότερα ωφέλιμα φορτία. John Deere προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων τοποθέτησης αντίβαρων έως και 55 kg/hp. Δείτε παρακάτω μερικές δημοφιλείς επιλογές, αλλά παρέχονται πολλές περισσότερες λύσεις από τον αντιπρόσωπό σας!

ΑΝΤΙΒΑΡΟ EZ

Βελτιώστε την ευελιξία του τρακτέρ σας της σειράς 7R (MY11 και νεότερα μοντέλα) προσθέτοντας ή αφαιρώντας το αντίβαρο 1,7 t σε δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού, οδηγώντας απλά πάνω από το αντίβαρο για συλλογή ή απελευθέρωση – χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την καμπίνα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
ΣΕΤ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ (2 X 50 KG) ΓΙΑ 100 KG ΚΑΙ 250 KG – ΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ
Διάμετρος κύκλου μπουλονιών 275 mm για ατσάλινους τροχούς δύο θέσεων, εξωτερική τοποθέτηση 6130M-6170M Βαθμίδας IIIB, 6135M-6195M Βαθμίδας IV + MY18, 6125R-6150R Βαθμίδας IIIB, 6130R-6155R Βαθμίδας IV + MY18 BL16233 813,57
Διάμετρος κύκλου μπουλονιών 335 mm για ατσάλινους τροχούς δύο θέσεων, εξωτερική τοποθέτηση 6170R-6210R Βαθμίδας IIIB, 6175R-6250R Βαθμίδας IV + MY18 BL15894 544,82
ΣΕΤ ΑΝΤΙΒΑΡΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ – ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ BL16233 Ή ΤΟ BL15894
200 kg (2 x 100 kg) 6M, 6R BL16249 1.000,97
500 kg (2 x 250 kg) 6M, 6R BL16250 2.249,78
ΑΝΤΙΒΑΡΑ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΩΝ
Σετ, 554 kg (2 x 72 kg, 2 x 205 kg) –
αρχικό αντίβαρο
6150R-6210R Βαθμίδας IIIB,
6175R-6215R Βαθμίδας IV + MY18, 6140M-6170M Βαθμίδας IIIB, 7210R-7310R, 8245R-8370R Βαθμίδας IV, 9R
BL15071 2.588,12
Σετ, 410 kg (2 x 205 kg) –
έχει ήδη εγκατασταθεί το BL15071
6150R-6210R Βαθμίδας IIIB,
6175R-6215R Βαθμίδας IV + MY18, 6140M-6170M Βαθμίδας IIIB, 7210R-7310R, 8245R-8370R Βαθμίδας IV, 9R
BL15076 1.965,24
Σετ, 77 kg (2 x 38,5 kg) – αρχικό αντίβαρο 5020, 5M Βαθμίδας II, 5M (Καμπίνα) Βαθμίδας IIIA, 5R Βαθμίδας IIIA, Σειρά 6 AL119955 321,50
Σετ, 77 kg (2 x 38,5 kg) –
έχει ήδη εγκατασταθεί το AL119955
5020, 5M Βαθμίδας II, 5M (Καμπίνα) Βαθμίδας IIIA, 5R Βαθμίδας IIIA, Σειρά 6 AR56632 325,95
Σετ, 110 kg (2 x 55 kg) – αρχικό αντίβαρο 3130, 940-4440, 1350-3650, 5020, 5M Βαθμίδας IIIA, 5M Βαθμίδας IIIB, 5R Βαθμίδας IIIA,
5075M Βαθμίδας IV, Σειρά 6
AR56636 400,55
Σετ, 110 kg (2 x 55 kg) –
έχει ήδη εγκατασταθεί το AR56636
3130, 940-4440, 1350-3650, 5020, 5M Βαθμίδας IIIA, 5M Βαθμίδας IIIB, 5R Βαθμίδας IIIA,
5075M Βαθμίδας IV, Σειρά 6
AL119956 432,01
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
900 kg – Αντίβαρο ανύψωσης (για τρακτέρ με μπροστινό διαφορικό μόνο) BL15083 3.255,20
1.150 kg – Αντίβαρο ανύψωσης (για τρακτέρ με μπροστινό διαφορικό μόνο) BL15084 3.897,40
1.500 kg – Αντίβαρο ανύψωσης (για τρακτέρ με μπροστινό διαφορικό μόνο) BL15020 5.539,42
1.800 kg – Αντίβαρο ανύψωσης (για τρακτέρ με μπροστινό διαφορικό μόνο) AL204830 6.653,88

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ

Οι διατάξεις με κλειδί προστατεύουν τα μηχανήματά σας από την κλοπή και τους βανδαλισμούς.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μπορείτε πλέον να προστατεύσετε τον δέκτη StarFire™ και την οθόνη γενικής χρήσης της John Deere με το νέο σύστημα κωδικού PIN της John Deere!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να δείτε πώς λειτουργεί η προστασία από βανδαλισμούς

ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
ΛΑΒΕΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ
Στα περισσότερα τρακτέρ της σειράς 5-9, 6R FT4 (-1L06130RKG866074) 112,27
6R FT4 (-1L06130RKG866074) BL15804 114,52
7R MY20-, 8R(T)/8RX MY20- R569171 75,58
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΑΠΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ
Τρακτέρ της σειράς 5E, 5M, 5R, 6 με Βαθμίδα IIIB ή Βαθμίδα IV 37,48
ΜΑΥΡΗ ΤΑΠΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ
Στα περισσότερα τρακτέρ της σειράς 5 και 6 πριν τη Βαθμίδα IIIB AL113087 29,23
Τρακτέρ της σειράς 5E, 5M, 6 με Βαθμίδα IIIB 37,48
Ειδικά τρακτέρ 5G ER067876 36,84
5GV, 5GF ER067943 35,02
7000, 7010 RE306511* 83,75
7020, 8000 (T), 8010 (T), 8020 (SN -027621), 9000 RE295434* 96,52
7030, 8020 (SN 027622-), 8020T, 8030 (T), 8R, 9020 (T), 9030 61,94
8R (T) 83,12
ΜΠΛΕ ΤΑΠΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ
6M από Βαθμίδα IV, 6R Βαθμίδας IV AL211572 51,64
ΜΑΝΔΑΛΟ ΚΑΠΟ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ
6110R-6130R MY18-20, 6110M-6130M MY18-19, 6125-6140M MY20- BL16363 124,75
6135R-6250R MY18-20, 6135M-6195M MY18-19, 6145M-6195M MY20- BL16365 127,62
ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ STARFIRE™ 6000
για όλες τις σειρές 53,08
*Η κλειδαριά δεν περιλαμβάνεται στο κιτ.

ΣΚΙΑΔΙΑ

Τα σκιάδιά μας είναι ιδανικά ενσωματωμένα στην καμπίνα ώστε να φράζουν το έντονο φως του ήλιου, να μειώνουν την αντανάκλαση και να σας βοηθούν να διατηρείτε την καμπίνα πιο δροσερή τις ζεστές ημέρες.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙΡΟ

ΨΥΓΕΙΑ

Διατηρήστε τα ποτά και τα τρόφιμα δροσερά και εύκολα προσβάσιμα ακόμα και τις ημέρες με τη μεγαλύτερη ζέστη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Μπροστινό ή πίσω παρμπρίζ 6000, 6010 AL175264 92,14
Μπροστινό ή πίσω παρμπρίζ 6020, 6030 (Premium), 7030 Premium AL174359 112,86
Μπροστινό ή πίσω παρμπρίζ 6M (-MY2019) BL15198 156,40
Μπροστινό/πίσω παρμπρίζ ή πλευρικό παράθυρο 6M (MY2020+) BL16112 156,40
Μπροστινό/πίσω παρμπρίζ ή πλευρικό παράθυρο 6R AL205893 154,22
Αριστερό σκιάδιο – Στήριγμα 7R -MY19, 8R(T) -MY19, 9RT MY14-19 BRE10472 85,89
Μεγάλο αριστερό σκιάδιο* 7R -MY19, 8R(T) -MY19, 9RT MY14-19 RE562587 168,02
Μικρό αριστερό σκιάδιο* 7R -MY19, 8R(T) -MY19, 9RT MY14-19 RE261504 116,86
Μπροστινό παρμπρίζ 7R, 8R, 9R RE261504 116,86
Μπροστινό παρμπρίζ 7000-7030, 8000(T)-8030(T), 9030 RE197943 157,65
Πίσω παρμπρίζ 7000-7030, 8000(T)-8030(T), 9030 RE197944 192,61
Πίσω παρμπρίζ ή πλευρικό παράθυρο 7R -MY19, 8R -MY19, 9R RE562587 168,02
Πίσω παρμπρίζ ή δεξιό παράθυρο 7R MY20-, 8R(T)/8RX MY20- RE593670 120,87
*Για στήριγμα BRE10472.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Ψυγείο χωρίς χώρο αποθήκευσης υλικού γραφείου 6R -MY2020 BL15028 545,49
Ψυγείο με χώρο αποθήκευσης υλικού γραφείου 6R -MY2020 BL15029 774,28
Ψυγείο και χώρος ψύξης 6M MY2020+ BL16124 545,49
Ψυγείο 6030 Premium AL174263 545,49
Ψυγείο 7R MY2020+, 8R/8RT/8RX MY2020+ RE593672 610,17

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 6M

Εξερευνήστε τη νέα γκάμα ραδιοφώνων για τα τρακτέρ της σειράς 6M. Απολαύστε τον κρυστάλλινο ήχο DAB+ από μια ευρεία γκάμα ραδιοφωνικών σταθμών, τις συνδέσεις Bluetooth ή USB για εξωτερικές συσκευές που σας επιτρέπουν να ακούτε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής ροής ήχου ή podcast ή χρησιμοποιήστε το εξωτερικό μικρόφωνο για τηλεφωνικές κλήσεις hands-free.

ΥΠΟΠΟΔΙΑ

Αποκτήστε τα νέα υποπόδια τώρα, περιστρέψτε το κάθισμα κορυφαίας άνεσης, ενεργοποιήστε το AutoTrac™, απλώστε τα πόδια σας και απολαύστε μεγαλύτερη άνεση στην καμπίνα.

Πρόκειται για μια απλή λύση απευθείας τοποθέτησης με μπουλόνια η οποία κατασκευάζεται να αντέχει στην εφαρμογή 180 kg δύναμης στα σημεία σταθεροποίησης.

ΠΑΤΑΚΙΑ

Ρίξτε μια ματιά στα πατάκια δαπέδου από μαύρο καουτσούκ ή μπεζ μοκέτα τα οποία έχουν τέλεια εφαρμογή και μειώνουν τον θόρυβο.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ

Δείτε τις επιλογές ραδιοφώνου γενικής χρήσης στην ενότητα «Αξεσουάρ».

ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
7R, 8R(T/X) MY20+ BRE10458 175,59
Ψεκαστικά 7R, 8R(T), 9R(T/X) IT4/FT4,R4030 έως R4060,
εφαρμογέας θρεπτικών συστατικών F4365
BRE10471 274,73
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Ραδιόφωνο DAB+ 6M (MY2020-) με προεγκατάσταση για ραδιόφωνο BL16775 546,36
Ραδιόφωνο AM/FM 6M (MY2020-) με προεγκατάσταση για ραδιόφωνο BL16774 410,00
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Καουτσούκ 6R MCTJHD5561C 72,31
Μοκέτα 6R MCTJHD5561 48,29
Καουτσούκ 6000-6030 Premium, 6M (-MY2020) MCTJHD6000C 72,32
Μοκέτα 6000-6030 Premium, 6M (-MY2020) MCTJHD6000 48,29
ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
5R, 7R, 8R, 9R(X) RE275283 204,38
5M, Σειρά 6, 7R, 8R(T), 9R(T) RE282643 202,51
7020, 7030, 8020(T), 8030(T), 9020(T), 9030(T) RE224090 195,08
7R (MY20-), 8R(T)/8RX (MY20-) RE584990 274,22

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΘΕΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΖΕΥΞΗΣ

Συνδέστε και αποσυνδέστε γρήγορα τη ρυμούλκα σας, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Μείνετε ασφαλείς και αποφύγετε τα ατυχήματα που συμβαίνουν στον δρόμο λόγω τυφλών σημείων.

Εγκαταστήστε ευρυγώνιους καθρέφτες για να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο ακόμη και με μεγάλα παρελκόμενα.

Αναβαθμίστε τους καθρέφτες σας με τις ευρυγώνιες λύσεις μας και εργαστείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια και παραγωγικότητα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενος, θερμαινόμενος,
και στις δυο πλευρές
6020, 6030 Premium BL15904 1.140,65
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενος, θερμαινόμενος,
και στις δυο πλευρές
6R BL16675 1.118,29
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενος, θερμαινόμενος,
και στις δυο πλευρές
7R MY14-19, 8R MY14-19, 9R, 9RX BRE10470 1.099,60
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενος, μη αυτόματα τηλεσκοπικός, θερμαινόμενος,
και στις δυο πλευρές
6R BL16676 648,00
Χειροκίνητα ρυθμιζόμενος, και στις δυο πλευρές 6R BL16677 328,36
Χειροκίνητα ρυθμιζόμενος, αριστερός Περισσότερα μοντέλα της σειράς 6 BL16110 206,20
Χειροκίνητα ρυθμιζόμενος, δεξιός Περισσότερα μοντέλα της σειράς 6 BL16111 206,20
Χειροκίνητα ρυθμιζόμενος, και στις δυο πλευρές 6020 Premium, 6030 Premium, 6M BL16490 206,20
Χειροκίνητα ρυθμιζόμενος, και στις δυο πλευρές 5M, 5R BSJ10473 315,86
ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
5020, 5E, 5M, 5R, 6MC, 6RC SJ10016 70,27
6010, 6020, 6030, 6030 Premium, 7030 Premium, 6M AL151224 87,46
6R BL15087 94,02

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ

Σταθερός βραχίονας στήριξης 6R, BL16768

Θα βρείτε περισσότερες λύσεις τοποθέτησης στην ενότητα όπου παρατίθενται προϊόντα γενικής χρήσης, στο τέλος του καταλόγου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Τοποθέτηση στο δεξιό παράθυρο 7R, 8R, 9R RE317435 98,49
Τοποθέτηση στο δεξιό παράθυρο 7020-7030, 8000-8030, 9020-9030 BRE10141 94,93
Τοποθέτηση στο δεξιό παράθυρο 6R BL15042 365,72
Δίσκος γενικής χρήσης για το RE317435 και το BRE10141 BRE10142 51,12
Γενικής χρήσης, πλήρως προσαρμοζόμενος βραχίονας στήριξης Στις περισσότερες καμπίνες των τρακτέρ της σειράς 5-9 RE343680 64,61
Βραχίονας στην κολόνα C 6030, 6030 Premium, 6M BL15158 142,98
Βραχίονας στην κολόνα Β 6MC, 6RC SJ20109 316,39
Βραχίονας στην κολόνα Α ή Β Στις περισσότερες καμπίνες των τρακτέρ της σειράς 5-9 AL175909 177,30
Βραχίονας CommandARM™ για στήριξη tablet 6R, 7R, 8R BRE10501 21,94
Κοντή κάθετη ράγα στήριξης Στις περισσότερες καμπίνες των τρακτέρ της σειράς 5-9 BRE10575 117,06
Βραχίονας στήριξης στο δεξί παράθυρο 7R-8RX (MY20-) BRE10574 175,59
Ράγα στήριξης στην επένδυση οροφής καμπίνας 7R-8RX (MY20-) R558980 81,66
Σταθερός βραχίονας στήριξης 6R BL16768 322,84

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΤΩΣΗ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟΥ

Αποσυνδέστε τα παρελκόμενά σας με διακόπτη χωρίς να φύγετε από την καμπίνα. Η χειροκίνητη αποσύνδεση παραμένει διαθέσιμη.


BCC10339 – για φορτωτές της σειράς R με φορέα ευρωπαϊκού τύπου και πολλαπλό σύνδεσμο

985,96 €

*Υπάρχουν πολλά πρόσθετα διαθέσιμα ανταλλακτικά και παρελκόμενα για το τρακτέρ σας, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΦΟΡΤΩΤΗ*

Η εκτεταμένη εργασία με φορτωτή μπορεί να είναι κουραστική για τους χειριστές και να επιβαρύνει το φορτίο και το τρακτέρ.

Είναι εύκολο να αναβαθμίσετε τον τρέχοντα φορτωτή John Deere που διαθέτετε ώστε να έχετε μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη απόδοση.

Η John Deere παρέχει μια γκάμα λύσεων αναβάθμισης, όπως το σύστημα ανάρτησης φορτωτή. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές και επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας για ακόμη περισσότερα ανταλλακτικά και παρελκόμενα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΟΡΤΩΤΗ

Η αποτελεσματική απόσβεση προστατεύει το φορτίο και το τρακτέρ σας και βελτιώνει την άνεση του οδηγού.


BXX10402 – για 603R, 623R, 643R, 663R, 683R

810,90 €

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΦΩΤΑ ΦΟΡΤΩΤΗ

Καλύτερη ορατότητα σημαίνει πιο άνετη και σίγουρη οδήγηση.


BCC10347 – για 603R, 623R, 643R, 663R, 683R

505,47 €

ΚΑΜΕΡΑ

Δείτε τα δίκρανα στην οθόνη του τρακτέρ ώστε να χειρίζεστε τις παλέτες με μεγαλύτερη ασφάλεια.


BXX10825 – για 603R, 623R, 643R, 663R, 683R σε τρακτέρ με βύσμα εισόδου κάμερας

460,82 €

ΚΑΔΟΙ

Κατασκευασμένοι για απόλυτη αντοχή, σχεδιασμένοι για γρήγορη και εύκολη σύνδεση.


Στάνταρ κάδος πολλαπλών χρήσεων 2.200 mm με αρπάγη

EC300165

3.338,33 €

ΔΙΚΡΑΝΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ

Μεγαλύτερος χρόνος διαθεσιμότητας με μηχανισμό γρήγορης αλλαγής – διαθέσιμο σε πολλά μήκη.


Στάνταρ δίκρανο λιπάσματος
1.600 mm με αρπάγη

EC300161

2.890,84 €

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΔΕΜΑΤΩΝ

Τα παρελκόμενα αυτά εφαρμόζουν στον φορέα ευρωπαϊκού τύπου και εκτελούν με ευκολία ακόμη και τις πιο βαριές εργασίες.


Δίκρανο δεμάτων με αναδιπλούμενα δόντια 700 kg

BCC10186

876,99 €

ΠΙΡΟΥΝΕΣ ΠΑΛΕΤΑΣ

Με υψηλο εφελκυσμό, χαλύβδινο πλαίσιο βαρέως τύπου και ρυθμιζόμενες θέσεις δοντιών.


Μετατρέψιμες πιρούνες παλέτας, 1.600 kg

EC47710

1.653,69 €

Τα εναλλακτικά ανταλλακτικά Alternatives by John Deere αποτελούν την καλύτερη επιλογή ανταλλακτικών για μηχανήματα που δεν υποβάλλονται σε χρήση υψηλής έντασης όπως ο κύριος εξοπλισμός σας. Όλα τα ανταλλακτικά αυτής της σειράς προϊόντων με ανταγωνιστικές τιμές υποβάλλονται σε μια διαδικασία πιστοποίησης της John Deere που διασφαλίζει ότι ταιριάζουν πάντα καλύτερα από τα ανταλλακτικά άλλων κατασκευαστών.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ALTERNATIVES BY JOHN DEERE

Τα προϊόντα που φαίνονται εδώ αποτελούν μόνο μια μικρή επιλογή από τα προϊόντα του χαρτοφυλακίου μας. Έχετε πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα ανταλλακτικά μέσω του αντιπροσώπου σας ή του ιστότοπου partscatalog.deere.com

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Φίλτρο αέρα 6520, 6615, 6620, 6630, 6715, 6820, 6830, 6920, 6930, 6520SE, 6620SE, 6620SE, 6630 Premium,
6830 Premium, 6920S, 6930 Premium, 7430 Premium, 7430E Premium, 7530 Premium, 7530E Premium
JXAL172781 57,05
Φίλτρο αέρα 8130, 8230, 8330, 8430, 8530, 8225R, 8235R, 8245R, 8260R, 8270R, 8285R, 8295R, 8310R, 8320R, 8335R, 8345R, 8360R JXRE210102 63,13
Φίλτρο αέρα 5055E, 5065E, 5075E JXRE282286 39,16
Φίλτρο αέρα 8120, 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE172447 39,01
Στοιχείο φίλτρου 4055, 4250, 4255, 4350, 4450, 4455, 4555, 4650, 4755, 4850, 4955, 7710, 7800, 7810, 8100, 8110, 8200, 8210, 8300, 8310, 8400, 8410, 8430, 8440, 8570, 8640, 9100, 9200, 9300, 9400 JXAR86745 28,87
Στοιχείο φίλτρου 8120, 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE164839 81,24
Βάση φίλτρου 5090E, 5100E, 6010, 6020, 6110, 6120, 6205, 6210, 6215, 6220, 6310, 6320, 6410, 6420, 6505, 6510, 6515, 6520, 6603, 6610, 6620, 6810, 6820, 6910, 6920, 7220, 7320, 7420, 7520, 7720, 7820, 7920, 6010SE, 6020SE, 6105J, 6110SE, 6120SE, 6140J, 6140JH, 6155J, 6155JH, 6210SE, 6220SE, 6310SE, 6320SE, 641SE, 6420S, 6420SE, 6510SE, 6520SE, 6610SE, 6620SE, 6910S, 6920S, 6920SE JXRE508847 83,82
Φίλτρο καυσίμου 1350, 1550, 1750, 1850, 1950, 2250, 2450, 2650, 2850, 3050, 3150, 3350, 3650, 1850N, 1950N, 2650N JXAL67975 3,39
Μπροστινή κόφα 840, 940, 1020, 1030, 1040, 1120, 1130, 1140, 1350, 1550, 1630, 1640, 1750, 1830, 1840, 1850, 1950, 2020, 2030, 2040, 2120, 2130, 2250, 2450, 2650, 1850N, 1950N, 2040S JXAL39934 24,52
Μπροστινή κόφα 2140, 2650, 2650N, 2850, 3030, 3040, 3050, 3130, 3140, 3150, 3350, 3640 JXAZ24175 49,35
Ιμάντας εντατήρα 7710, 7715, 7720, 7810, 7815, 7820, 7920, 8120, 8220, 8320, 8420, 8520, 9220, 9320, 9420, 9520, 9620, 7185J, 7205J JXRE170084 83,15
Ιμάντας εντατήρα 8220, 8320, 8420, 8520 JXRE184034 96,34
Ιμάντας εντατήρα 8100, 8110, 8200, 8210, 8300, 8310, 8400, 8410 JXRE69083 363,50

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα και την άνεση κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, με το προνοητικό χαρτοφυλάκιο ψηφιακών προϊόντων μας. Αυτό είναι το μέλλον. Ακολουθήστε το και δεν θα χάσετε.

AUTOTRAC™2

Αποκτήστε αυτόματη καθοδήγηση για την οθόνη γενιάς 4. Το AutoTrac™ σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα μειώνοντας την επικάλυψη, διευκολύνοντας τις ταχύτερες στροφές και μειώνοντας το άγχος του χειριστή.


Οθόνη γενικής χρήσης γενιάς 4

2.500,00 €


Command Center γενιάς 4

2.000,00 €

ΠΑΚΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ1

Οι τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας συμβάλλουν στην κερδοφορία και βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Τα καλά νέα: τα περισσότερα από τα μηχανήματα μας διαθέτουν ήδη το σωστό υλικό ή αυτό μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εκ των υστέρων.

1 Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας για να επιβεβαιώσετε τη συμβατότητα των διαφορετικών λύσεων με το συγκεκριμένο μηχάνημα και την οθόνη που διαθέτετε. Ενδέχεται να απαιτείται πρόσθετο υλικό. Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από την περιοχή.

2 Για αναλυτικές πληροφορίες παραγγελίας, επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία της John Deere στην περιοχή σας.

3 Το μηχάνημα πρέπει να διαθέτει CommandCenter™ γενιάς 4 ή οθόνη γενικής χρήσης (Λογισμικό SU20-3 το ελάχιστο), δέκτη StarFire™ 3000/6000/7000, ενεργή συνδρομή στο JDLink™ Connect και λογαριασμό στο John Deere Operations Center™. Αν δεν διαθέτει ήδη δομοστοιχειωτή πύλη τηλεματικής John Deere 4ης γενιάς, απαιτείται εκ των υστέρων εγκατάσταση.

4 Για θεριζοαλωνιστικές της σειρας S της John Deere με προεγκατάσταση για AutoTrac™ MY2008, θεριζοαλωνιστικές της σειράς C, W και T από το MY2009 σε συνδυασμό με κεφαλές κοπής καλαμποκιού της σειράς 600 και για αυτοκινούμενα ενσιρωκοπτικά μηχανήματα MY2011/13 και MY2015+.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΠΑΚΕΤΟ PREMIUM2

Εκτός από το AutoTrac™, το πακέτο Premium σάς παρέχει δυνατότητες όπως ο Έλεγχος τμημάτων για αγροτικές εργασίες σε συγκεκριμένη περιοχή, η Τεκμηρίωση ISOBUS (TC-GEO) και ο Συγχρονισμός δεδομένων.


Οθόνη γενικής χρήσης γενιάς 4

4.500,00 €


Command Center γενιάς 4

3.000,00 €

ΠΑΚΕΤΟ AUTOMATION 2

Αυτό το πακέτο κερδίζει το όνομά του από την προσθήκη προηγμένων δυνατοτήτων αυτοματισμού όπως η Αυτόματη καθοδήγηση παρελκομένου AutoTrac™, ο Αυτοματισμός στροφής AutoTrac™, ο συγχρονισμός μηχανημάτων John Deere (Γενιάς 4) ή το AutoPath™.


Οθόνη γενικής χρήσης γενιάς 4

6.500,00 €

Command Center γενιάς 4

3.500,00 €

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ AUTOTRAC™ PREMIUM 1.0 PREMIUM 3.0 AUTOMATION 4.0
ΟΘΟΝΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 4240 ΚΑΙ 4640 COMMANDCENTER™ 4200 ΚΑΙ 4600 ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 4240 COMMANDCENTER™ 4200 ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 4640 COMMANDCENTER™ 4600 ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 4640 COMMANDCENTER™ 4600
Τεκμηρίωση, Εφαρμογή μεταβλητών δόσεων και Συγχρονισμός δεδομένων Βασικός εξοπλισμός
AutoTrac™
Έλεγχος τμημάτων
AutoTrac™ RowSense™
AutoTrac™ Vision
Διαμοιρασμός δεδομένων στο χωράφι
Αυτόματη καθοδήγηση παρελκομένου AutoTrac™
Αυτοματισμός στροφής AutoTrac™
Συγχρονισμός μηχανημάτων John Deere
AutoPath™
Υπόμνημα: ▪ περιλαμβάνεται – εξαιρείται

ΔΩΡΕΑΝ

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Μπορείτε να επιλέξετε μια εξατομικεύμενη διαμόρφωση του εξοπλισμού σας όταν παραγγέλνετε ένα νέο μηχάνημα. Μέσω των ενεργοποιήσεων λογισμικού που προσφέρουμε, σας διευκολύνουμε να κάνετε αναβαθμίσεις προσθέτοντας προαιρετικές δυνατότητες μελλοντικά.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ1

Εκτός από τα βολικά πακέτα γεωργίας ακριβείας, προσφέρουμε μεμονωμένες ενεργοποιήσεις για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον εξοπλισμό σας και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Σαρώστε τον κωδικό QR για να αποκτήσετε πρόσβαση στο φυλλάδιο γεωργίας ακριβείας που παρέχουμε, με πολλές σε βάθος πληροφορίες για τα προϊόντα και τις λύσεις μας.

5 Για οθόνες GreenStar™ 2 και 3. Για αναλυτικές πληροφορίες, απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία

6 Η στρέψη τιμονιού μεταβαλλόμενης σχέσης απαιτεί τρακτέρ με προεγκατάσταση για John Deere AutoTrac™ (κωδικός 1758) και μπορεί να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας την οθόνη CommandCenter™ γενιάς 4. Συμβατή μόνο με κιβώτια ταχυτήτων DirectDrive™ και AutoPowr™. Δεν είναι συμβατή με κιβώτια ταχυτήτων PowrQuad™ και AutoQuad™. Δεν διατίθεται σε τρακτέρ για μεγάλο όγκο σοδειάς.

7Απαιτεί κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr™. Για τρακτέρ της σειράς 6R (MY18+)

AUTOSETUP2,3

Με το 1-Click-Go-Autosetup, μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο ρύθμισης στο χωράφι κατά έως και 50%: οι εργασίες σας από το Operations Center εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη γενιάς 4 όταν ένα μηχάνημα εισέρχεται στο χωράφι.

AUTOTRAC™ ROWSENSE™ – ΟΘΟΝΕΣ 2/3 GREENSTAR4

Αντιμετωπίζετε θέματα με πεσμένο αραβόσιτο, καμπύλες ή ανομοιόμορφη απόσταση σειρών; Το AutoTrac™ RowSense™ σας κρατά πάντα στη σωστή σειρά διατηρώντας παράλληλα την ταχύτητα και μειώνοντας το στρες του χειριστή.


2.622,00 €

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
JOHN DEERE – ΟΘΟΝΕΣ
GREENSTAR™ 2/35

Ο Έλεγχος Τμημάτων της John Deere ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα μεμονωμένα τμήματα του παρελκόμενου σε προκαθορισμένες θέσεις στον αγρό.


1.890,00 €

ΣΤΡΕΨΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ6

Βελτιώνει την άνεση του χειριστή, καθώς απαιτούνται λιγότερες κινήσεις των χεριών και λιγότερη προσπάθεια κατά τις στροφές στις γωνίες του χωραφιού ή σε περιορισμένους χώρους.


AL234179

288,64 €

ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ7

Αυτόματη επιλογή της κίνησης στους 4 τροχούς με βάση την ολίσθηση τροχών, για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και της φθοράς των ελαστικών.


AL225890

932,98 €

ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ,

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Βαρεθήκατε τις μουτζουρωμένες σημειώσεις και να χάνετε χρόνο κάνοντας κλικ στις οθόνες; Με το 1-Click-Go-Autosetup, μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο ρύθμισης στο χωράφι κατά έως και 50%: οι προ-προγραμματισμένες εργασίες σας στο Operations Center εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη γενιάς 4 όταν ένα μηχάνημα με συνδεσιμότητα JDLink™ εισέρχεται στο χωράφι. Το μόνο που έχει να κάνει ο χειριστής είναι να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες με ένα κλικ και είναι έτοιμος να ξεκινήσει να εργάζεται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

OPERATIONSCENTER.DEERE.COM

6R

ΣΕΙΡΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται για να είναι επιτυχής ο θερισμός; Δείτε παρακάτω τα τρία επίπεδα στα οποία πρέπει να πετύχετε: Απόδοση, χρόνος διαθεσιμότητας και κόστος λειτουργίας. Για να το πετύχετε αυτό, χρησιμοποιείτε μόνο ανταλλακτικά με πιστοποίηση JD και επιθεωρείτε τακτικά τα βασικά εξαρτήματα που υπόκεινται σε φθορά.

ΑΝΥΨΩΤΕΣ ΣΟΔΕΙΑΣ

Οι ανυψωτές σοδειάς διασφαλίζουν την αποτελεσματική συλλογή της πλαγιασμένης σοδειάς και αυξάνουν την απόδοση σε περιπτώσεις πεσμένης καλλιέργειας. Οι άθικτοι ανυψωτές σοδειάς αποτρέπουν την πρόκληση ζημιάς στη ράβδο κοπής.

Αντικαταστήστε τους ανυψωτές σοδειάς αν λυγίσουν ή υποστούν ζημιά.

Οι γνήσιοι ανυψωτές σοδειάς της John Deere τοποθετούνται εύκολα στα προστατευτικά μαχαιριού και μπορούν να ρυθμιστούν σε τρεις θέσεις ώστε να διασφαλιστεί η σωστή γωνία για μια αξιόπιστη ροή καλλιεργειών χωρίς να υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΑΠΟΤΡΟΠΗ

ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
600R, 700PF, 600X, 700X AXE23480 18,87

H229537 (LSL) ΚΑΙ H229538 (SLS)

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ

Τα σωστά συντηρημένα προστατευτικά μαχαιριού έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλότερες απαιτήσεις ισχύος, πράγμα που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και συνεπάγεται αυξημένη διάρκεια ζωής του ιμάντα.

Αντικαταστήστε τα προστατευτικά μαχαιριού όταν έχουν σπάσει, λυγίσει ή το διάκενο υπερβαίνει τα 5,4 mm. Χρησιμοποιήστε το πολυεργαλείο μας MCXFA1961 για να μετρήσετε τον βαθμό φθοράς σε δευτερόλεπτα.

Τα γνήσια προστατευτικά μαχαιριού της John Deere διαθέτουν ανώτερα χαρακτηριστικά φθοράς λόγω της ειδικής επεξεργασίας της επιφάνειας που εφαρμόζουμε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
ΣΥΓΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ
Συγκολλημένο προστατευτικό μαχαιριού 600R, 600X, 700X, 700PF AXE37174 17,96
Πολυεργαλείο Όλες οι σειρές MCXFA1961 6,22
ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ
Προστατευτικό μαχαιριού με μακριά αιχμή
(Μακρύ-κοντό-μακρύ) – για μικρούς σπόρους (δημητριακά, ελαικράμβη)
600D, 700D, RDF H229539 33,78
Προστατευτικό μαχαιριού με μακριά αιχμή
(Κοντό-μακρύ-κοντό) – για μικρούς σπόρους (δημητριακά, ελαιοκράμβη)
600D, 700D, RDF H229540 33,78
Προστατευτικό μαχαιριού με αμβλεία αιχμή
(Μακρύ-κοντό-μακρύ) – για καλλιέργειες με μεταβλητές συνθήκες (σόγια)
600F, 600FD, 700FD, RDF H229537 39,16
Προστατευτικό μαχαιριού με αμβλεία αιχμή
(Κοντό-μακρύ-κοντό) – για καλλιέργειες με μεταβλητές συνθήκες (σόγια)
600F, 600FD, 700FD, RDF H229538 42,02

Z93078 (συσκευασία των 25)

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΟΠΗΣ

Γνωρίζατε ότι μέχρι και 80 τοις εκατό της απώλειας σοδειάς μπορεί να προκληθεί στην κεφαλή κοπής της θεριζοαλωνιστικής; Στο τμήμα μαχαιριού, η μέγιστη ακρίβεια είναι απολύτως απαραίτητη για την αποτελεσματική κοπή – και σας εξοικονομεί καύσιμα.

Αντικαταστήστε τα τμήματα μαχαιριού σε περίπτωση θραύσης, κάμψης ή όταν οι οδοντώσεις έχουν αμβλυνθεί και δεν συλλέγουν πλέον τη σοδειά ή όταν λείπουν οδοντώσεις ή το άκρο έχει φθαρεί σε κάποια μύτη.

Τα γνήσια εξαρτήματα John Deere κατασκευάζονται με τις πλέον σύγχρονες, υπολογιστικά ελεγχόμενες διαδικασίες σκλήρυνσης για να διασφαλιστεί πιο αποτελεσματική κοπή μεγαλύτερης διάρκειας. Προσαρμόζονται πάντα με την πρώτη χρήση, για γρήγορη αλλαγή με μειωμένο χρόνο εκτός λειτουργίας.

ΚΙΤ ΡΑΒΔΟΥ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ 600R/ 600X/ 700X

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με την αγορά ενός πλήρους σετ ράβδου κοπής αντί να αντικαταστήσετε μεμονωμένα εξαρτήματα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
ΤΜΗΜΑ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ 3 ΙΝΤΣΩΝ (76,2 mm)
Τμήμα μαχαιριού με τραχιά οδόντωση 3 ιντσών
(για ξηρές συνθήκες) σε μικρούς σπόρους και χονδρόκοκκους (π.χ. σόγια)
600R, 600X, 700X, 700PF Z93077 1,62
Τμήμα μαχαιριού με λεπτή οδόντωση 3 ιντσών
[για μεταβλητές συνθήκες (πράσινο άχυρο και συνθήκες ζιζανίων) σε μικρούς σπόρους ή καλλιέργειες με μεταβλητές συνθήκες (χόρτο και λιναρόσπορος)]
600R, 600X, 700X, 700PF Z93078 1,51
ΤΜΗΜΑ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ 4 ΙΝΤΣΩΝ (101,6 mm)
Τραχύ τμήμα 4 ιντσών
[για ξηρές συνθήκες σε μικρούς σπόρους και χονδρόκοκκους (π.χ. σόγια)]
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H163131 4,10
Τμήμα με τραχιά επικάλυψη 4 ιντσών
[για ξηρές συνθήκες σε μικρούς σπόρους και χονδρόκοκκους (π.χ. σόγια)]
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H226352 9,23
Τμήμα με λεπτή επικάλυψη 4 ιντσών
[για μεταβλητές συνθήκες (πράσινο άχυρο και συνθήκες ζιζανίων) σε μικρούς σπόρους ή καλλιέργειες με μεταβλητές συνθήκες (χόρτο και λιναρόσπορος)]
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H153329 4,03
Λεπτό τμήμα 4 ιντσών
[για μεταβλητές συνθήκες (πράσινο άχυρο και συνθήκες ζιζανίων) σε μικρούς σπόρους ή καλλιέργειες με μεταβλητές συνθήκες (χόρτο και λιναρόσπορος)]
600D, 700D, 600FD, 700FD, RDF H226351 9,20
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΙΜΗ €
Λεπτή οδόντωση 622X, 722X KXE10463 1.176,49
Λεπτή οδόντωση 625X, 725X KXE10464 1.233,72
Λεπτή οδόντωση 630X, 730X KXE10465 1.006,14
Λεπτή οδόντωση 635X, 735X KXE10466 1.257,29
Λεπτή οδόντωση 640X, 740X KXE10467 1.929,89
Τραχιά οδόντωση 622X, 722X KXE10306 678,76
Τραχιά οδόντωση 625X, 725X KXE10308 724,62
Τραχιά οδόντωση 630X, 730X KXE10309 838,99
Τραχιά οδόντωση 635X, 735X KXE10310 1.199,51
Τραχιά οδόντωση 640X, 740X KXE10311 1.265,82
Τα κιτ ράβδων κοπής 600X/ 700X διατίθενται επίσης με μαχαίρια με λεπτές οδοντώσεις.